reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
BeaciaZ, Jula prawie od urodzenia pcha palce do uszu, ma wiecznie w środku podrapane, ciągnie się za nie i trze. Kilka razy byłam z tym u pediatry i kiedys miała lekkie początki zapalenia ucha, ale tak ogólnie nie ma żadnych dolegliwości więc to może woskowina. Przez nią uszy swędzą i dlatego się tam trą. Jedna pediatra mi powiedziała że ta woskowina powinna sama wylatywać a jak nie to mam zapuszczać sól fizjol. A druga pediatra stwierdziła że jak nie wylatuje to znaczy że nie ma co lecieć a ponieważ zaglądała małej do środka i nic nie widziała niepokojącego to soli nie kazała używać. Jeśli Cię to pocieszy, ja sama wiecznie uszy trę :-D:-D:-D a Jula jak widzi patyczek do ucha to aż się trzęsie i sama nastawia uszko :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

wystawiłam wózek na allegro, jakby któraś miała kogoś w rodzinie kto szuka wózka to pokażcie ten link pleaseeeee :)
WÓZEK WIELOFUNK. MIKRUS ALU SPRINT GRAFIT+SELEDYN (1102423503) - Aukcje internetowe Allegro

Ostatnia edycja:
a my byłyśmy dziś na basenie z koleżanką i kolegą. Fajnie wyglądałyśmy bo ja z Gosia wózkiem, pati z mają (maja ur w maju 2009 tez wozkiem) no i jeszcze jedna kolezanka z synkiem z sierpnia 2009. bylo super i z pewnoscią jeszcze pojdziemy.

ANIU , kochana to nie dlatego,zeby Cie nastarszyc, tylko u nas np. jest taki zwyczaj,z enie mowi sie o ciazy do 12tyg.. ewentulanie rodzinie, a dlatego,zeby nie zapeszyc!!!!!!!!!!!! zwlaszcza jak ktos sie staral o dzidzie :-)

STO LAT DLA OLIWKI

reklama
Wpadam na chwilkę , bo dzisiaj ostatni dzień czerwca, no i z tego co pamiętam , mamy kolejnego roczniaczka!

Oliwciu Sto lat , dużo zdrówka , pomyślności i wielu radości!

Do góry