reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kochane
ja dzis cały dzionek na dworze, zaliczylismy basenik, pasikownice i wszystko co sie dało:-):-):-)
wczoraj u kol. było bardzo fajnie, Fifiś ładnie sie bawił z kolegą, tam sie okazało,ze był jeszcze jeden chłopczyk, prawie dwuletni, jjeku wzrostem to Filip podobny do nich, ale oni tak ładnie mówią co chcą, co robią, wszystko nazywają, nawet umieją wierszyk" W pokoiku na stoliku stoi mleczko i jajeczko itd...:tak::tak::tak:

Kamilko, super, ze sesja zaliczona, teraz czekamy na efekty :-)
Willsonko, gratulacje przejscia do II etapu, oj cos czuje ,ze ta praca bedzie Twoja:tak::tak::tak:

Beatko, Filip tez czesto ciagnie sie za uszka, pef=diatra mówiła,ze to normalne i ze zbiera sie woskowina, i trzeba ja troche usuwać

Aniu, jak sie czujesz? Stresa juz nie masz? Ksiązeczka Zosi jest?

DŻastinko ile mam Cię wywoływać, heee???:baffled::-:)-p:-p:-p

Asiuuuuuuuuuuuuuuuu-
tęsknię :*:tak::tak::tak::tak:

reklama

Mamuśki kochane
ja się pomału z Wami żegnam na 1,5 tygodnia.
Zostaje odcięta od netu:)
W razie jakichkolwiek problemów itp.... Stopi chyba będzie obecna ale jakby nie to proszę walcie od razu do Bestyji.

Wszystkim Wam życzę słoneczka i uśmiechu!
Wszystkim Roczniakom Dużo Miłości.....

uśmiech.jpg

Witam mamuśki , my już od 5,00 na nogach! pogoda dopisuje, więc jesteśmy dziennie dużo na podwórku , wczoraj zaliczyliśmy basen, ale w sumie to Maks i Staś zaliczyli, bo to oni najwięcej w wodzie siedzieli, a my ich tylko pilnowaliśmy! Wróciłam tak zmęczona ,że szok , ale chłopcy poszli szybko spać, więć można było odetchnąć! Przyszły pieluszki i je testujemy od wczoraj , na razie sprawują się super!
Wode na kawke postawiłam , jakby któraś "też nie umiała spać" to zapraszam!

Witam mamuśki,

my też już od samego rana na nogach, no może troszkę później niż niutka bo wstaliśmy przed parę minut przed 6.00, ale jest w miarę ok, mała się wyspała, ja też w miarę więc mam nadzieje, że dzionek będzie fajny, niutka ja już też o 6 kawkę piłam

Kamlotka to fajnie, że sesja zdjęciowa się udała, pochwal się zdjęciami, bo Oliwka na pewno była prześliczna, a tak się zastanawiałam, czy wam się uda, bo u nas wczoraj od 17,30 przed 2 godziny lało

Wilsonka gratulujemy przejścia pierwszego etapu rekrutacji, i trzymamy kciuki za pomyślne przejście drugiego etapu rozmów

Justysia gdzie jestes?? gdzie te twoje kolorowe posty??

Beatko mam nadzieje, że uda się wam ten wózek sprzedać
a ta spacerówka, którą dostałaś to taka sama, jaką chciałaś kupić?? czy jakiś inny model??

moja Monia właśnie pomalutku układa się do drzemki więc będę miała chwilkę na przygotowanie obiadku i ogarnięcie trochę domku,

a co tu ostatnio takie pustki??

I ja się melduję w ten słoneczny poranek :tak::-D

Przed chwila dorwałam Tomasza z nożyczkami coby nie miał afro na weselu :-D

A teraz zjem śniadanko i lecim na spacer :tak: Zanim żar się z nieba poleje.
No i jakieś zakupki na obiadek trzeba zrobić, nie mam pojęcia co dzisiaj upichcić, coś lekkiego a zarazem sycącego. Może udo z kurczaka i jakieś jarzynki do tego - będzie git ;-)

No to lecę pranie jeszcze wstawić! Miłego dzionka mamusiom i dzieciaczkom życzę!

adudz, tak dostałam ten co chciałam , ale teraz stwierdzam że Julka jest jeszcze za mała i zbyt drobna do takiego typu wózka. Aczkolwiek jeździ w nim po 2 h dziennie i nie jest żle tyle że ją ledwo widać :-D

Iwonko, ja też już się nie mogę doczekać wyjazdu i spotkania z Wami, ale będzie mi też brakować bb :-(

Jula spała cudnie od 20-8 z przerwą na mleko o 6. Rano mi "pomogła" powiesić pranie i zrobić obiadek. A ja przed pracą jeszcze zdążyłam zajść do biblioteki coś wypożyczyć na wyjazd.

Cichutko jakoś na forum, mało która już się odzywa, co najwyżej z rana i wieczirkiem pare postów :(

Cichutko jakoś na forum, mało która już się odzywa, co najwyżej z rana i wieczirkiem pare postów :(

to w trakcie dnia to mnie juz nie dziwi, ze tu pustkami swieci, bo wiekszosc mamusiek albo w pracy (a nie kazdy moze w pracy z forum korzystać), albo spaceruje z dzieciaczkami na dworze i korzystają z ładnej pogody

Wszystkie korzystają z pogody :-D Ja już pranko wstawiłam, udka z zamrażarki wyciągnęłam, więc mogę ubierać chłopaków i w drogę!

reklama
Witam!
gorąco i nic sie nie chce , pisać również ,ale próbuje Was na bieżąco czytać nie jest to trudne bo tu też ciszaaaa....

Co u nas...
my cali i zdrowi JULEK mnie jak nie gryzie to szczypie i koło sie zatacza ,no jeszcze kacze po człowieku.
dziś wtał tak jak niutki koło 5.rano ,ale udało mi sie go jeszcze uspać,bo ja do rannych ptaszkow nie należe;-),ale o 7.00 juz nie dał poleżeć.
Tak ostatnio wczesnie wstaje,z tata do racy chyba idzie.
Wczoraj wlazł mi na wersalke ,bo zobaczył album na zdjecia.
Łobuzuje jak sie da wszedzie go pełno.
Karol sie robi jeszcze bardziej wyszczekany ,wczoraj kazal dziadkowi ic do pracy ,żeby na koda sobie zarobił ,a tacie powiedział ,żeby puknął sie w głowe !:szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D

Tomek juz od poniedz. ma urlop i nie moge sie doczekać ,jak rano wstane bedzie leżał obok:-).
Wiec może mnie nie byc .

Melaszku ASIA chyba nie ma jak napisac bo M. wyjechał razem ''ze światem '';-).

IWON spoko koko damy rade ,jakby co !;-)
Ale mam nadzieje ,że odezwiesz sie przed urlopem ?:dry:

Kamilko to Ty z moja mama scenariuz napisz ''w roli głównej tesciowa'',mamie nawet sprawdza w jakiej bieliznie chodzi,a wybieranie ze śmieci to na pożądku dziennym bo to przeciez jeszcze dobre:no::wściekła/y::szok:.

OLIWKO I INNE NASZE ROCZNIAKI MOC BUZIAKÓW NA TEN PIERWSZY ROCZEK !!

My juz pomału marudzimy ehhh......

Ostatnia edycja:
Do góry