reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Adudz Ten ogród to w Kościerzynie na wybudowaniu :tak: O tym w Stężycy coś słyszałam ale nie byłam. A tak apropo tych stron, to byłaś w domku do góry nogami?

jezeli mówisz o szymbarku to tak, bylam tam w maju zeszlego roku w 7 m-cu ciazy
ale my bylismy w weekend majowy i tam bylo tak duzo ludzi, ze stwierdzilismy, ze nie bedziemy stac w kolejce ok 2-3 godzin zeby wejsc do srodka, obeszlismy wszystko dookola ale w samym domku nie bylam

reklama
Ja też byłam tam w zeszłym roku, nie pamiętam dokładnie w kóry miesiącu, ale to chyba było jakiś miesiąc przed porodem, może półtora. Chodziłam tam z wielkim brzuchalem i równowagi nie mogłam utrzymać :-D Moja ciocia ma zdjęcia i filmik jak chodzimy po domu a moja mama przy ścianach chodziła jak pijana i się ze śmiechu powtrzymać nie mogła, muszę jej powiedzieć żeby mi na płytkę to nagrała, to powspominam :-D

Mam nadzieje że mój M zdąży wrócić chociaż do 17, bo ten ogród czynny do 18, to byśmy troszkę pochodzili i zdjęcia porobili, w zeszłym roku tak bardzo chciałam jechać tam z brzucholem w jedną niedzielę, ale przełożyliśmy to na inny dzień i urodziłam we wtorek, potem w dzień chrztu, ale było zamknięte

Ostatnia edycja:
Ona tak się chichra jak 2 piwa wypije :-D:-D Ale jak chodziła przy tych ścianach to wyglądała jak po 5 (dla niej to byłoby wyjątkowo dużo:-D) A dodam że ani jednego nie wypiła :-D Ja to lepiej znosiłam jak ona, z wielkim brzuchem, spokojnie chodziłam, tylko czasami schodki uciekały :-D:-D Ale było to w 100% bezpieczne dla kobiety w ciąży :-D

Sto lat, sto lat niech żyje Oliwcia nam!!!!!

Kochana moja synowo:-):-)
życzymy Ci dużo radości na te pierwsze urodzinki
obys zawsze była pociechą dla Rodziców

Fifiś i teściówka

odezwe sie później,
paa

dla naszej ślicznej Oliwki 100 lat i dużżżżżżoooo zdrówka oraz samych radości !!!:-)

u nas ładnie, choć słonko zakryte to i tak się gdzieś przebija więc jest cieplutko. Julka spała do 8, zjadła kromke z miodem potem kisiel z jabłkiem i poszła DADA z BABĄ :-Dja gniję w pracy, mam dość i nie mogę się doczekać wyjazdu, już odliczam dni. Zrobiłam listę tego co muszę zabrać a i tak pewnie o czymś zapomnę. Wystawiłam też na allegro wózek, ale może któraś mi podpowie, jak to jest z wysyłką kurierem??? muszę mieć jakieś swoje opakowanie? w pracy wysyłamy w kartonach książki ale tak pryw to nigdy wcześniej nie korzystałam z usług kurierskich więc się nie orientuję.

to znow ja
Mari spi po drugim sniadanku, jak sie obudzi to trzeba do banku isc rachunki zaplacic bo cos przez neta dzis nie moge, strona nie dziala:wściekła/y:
dzieki dziewczyny za pocieszenie, wiem ze bedzie dobrze ze stopkami Mari, musi.
siostra umawia mnie prywatnie u 2 ortopedow bo chce porownac opinie, tak wogole to ciezko poszukac dobrego lekarza:sorry2: szkoda ze prawie zadna z was nie z moich stron to nie pomoze, jedynie Olcia jest z Olsztyna ale jej malo na forum wiec nie mam jak sie zapytac.
Wczoraj musialam kupic 8 pilke dla Mari bo piala z zachwytu w sklepie, pozostale 7 ma male a ta duza i nauczyla sie mowic pika na pilke:)
bylam u lekarza z jej uszami bo wydawalo mi sie ze cos nie tak bo ciagle wklada tam paluchy albo lapie sie za uszka. ale wszystko ok. wasze maluchy tez tak sie ciagle lapia? czasem zatyka oba uszy paluszkami jak odkurzam ale i jak nie ma halasu:confused:
Beacia nie pomoge z tym kurierem

reklama
Do góry