reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej matki wariatki!
Trochę mnie nie było, ale od razu się tłumacze. Po prostu nie miałam czasu!!! :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: Z Kacpra zrobił się taki łobuziak, że nawet na sekundę nie można go zostawić samego, a o włączeniu lapka to mogę zapomnieć, bo zaraz chce go dorwać. A że zepsuł nam już 2 telefony to z kompem wolimy nie ryzykować :sorry2: Wspina nam się wszędzie, na fotele, tapczan, wczoraj testował stolik na którym tv stoi. Dobrze, że szybko podleciałam, bo już się zaczął chwiać (tv - nie mały) i by jeszcze była mała katastrofa :szok: Mały już chodzi samodzielnie,. więc wszystko ma prawie w zasięgu ręki. Uparł się strasznie wspinac na oparcia od foteli :no::no: Czasem mi już siły przy nim brakuje. Unormował sobie spanie i od kilku dni śpi od 20 do 8 rano :-p Może dlatego, że w dzień ma tyle wrażeń. Codziennie spacerki, jak pogoda dopisze to taplanie się w basenie. Z teściami to jedyny pl;us jest taki, że mają duży ogród przed domem i zrobili tam huśtawkę i piaskownice :-p Ups chyba o tym plusie to szczerze nie napisałam, bo literówka się wkradła :-D A tak poza tym to u nas bardzo dobrze!

Aniu GRATULACJE!!!! Bardzo się ciesze, że w końcu się Wam udało. Przesyłamy gorace całuski!!!

WSZYSTKIM ROCZNIAKOM TEŻ ŻYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ NAJ!!!!!!

reklama
a my szalałyśmy na basenie, było super. Małgosia wniebowzięta, tyle dzieci wokół.

Załączniki

• Obraz 024.jpg
    Obraz 024.jpg
    29,8 KB · Wyświetleń: 35
Ostatnia edycja:
Ada co tam u Ciebie? jak samopoczucie?!!!

U nas ok, ja czuję się dobrze tylko sennnosć i bóle kregosłupa mnie dobijają, a Kacperek to mały diabełek on jest wszedzie po prostu,równiez jak i u Patry wchodzi gdzie sie da takze pod Tv. Do tego oczywiscie dochodzą liczne upadki, wtedy od razu z rykiem podonosi raczki ze chce do mamy się utulic, dobrze ze po poludniu w momencie kiedy i ja czuję ze zaraz padne czyli godzina 14 kacper idzie spac wiec ja razem z nim zamiast sprzatac, balagan mamy niemilosierny, niby sprzatam tam co chwile coś ale mały chodzi za mną i wszystko zrzuca na ziemie.
Ogolnie dni teraz spedzamy na dworku w baseniku i na spacerkach.
A niewiem czy mówilam ostatnio dzwonila do mnie siostra z Angli zeby się pochwalic,że jest w ciązy,termin ma na stydzien a ja na luty. Jakós mi tak lepiej dzieki temu.

Cześć babeczki.
Ja znowu do tyłu co u Was i nie wiem czy nadrobię, bo czasu brak. Pracaod 8 do ok16, potem Karolinę od opiekunki zwijam i jakoś tak leci. Karolina zaliczyła już morze i jezioro, ale basenik tylko mini dmuchany:) Dołek troszku zakopany a raczej zalany w ostatni weekend i jakoś się kręci.
Wszystkim solenizantom wszystkiego najlepszego z okazji ROCZKÓW życzymy:)

Witam i ja

Wczoraj pogoda była super, nie padało i było nawet za ciepło, więc po wszystkim pojechalismy na colę i soczek, zamówiłam sobie kulki ziemniaczane i Mała :-( nabiła ja sobie na kciuka i go oparzyła :-:)-:)-( W sekundzie się rozdarła, ja na nią patrze a ona kciuk w górze i się drze, a ona w środku była naprawde gorąca, a ja wyrodna matka dałam jej ja na widelcu :-:)-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no::no::no::no: Tak płakała że nie mogła sie uspokoić i w samochodzie zaczęła kaszleć i wymiotować, szok, tak bardzo płakała....... Dzisiaj ma biały kciuk, to chyba bąbelek, jak to sie stało to poleciałam po lód do baru.

Poza tym to jestem u mamy, ona jutro wraca od babci. A ja zwiałam od teściowej, nikt nie będzie mnie wyzywał od głupich i nienormalnych, że nie potrafię dziecka wychowywać i sie nią zajmować, że M nie robie obiadów i tylko mu rozkazuje, wylicza mi czas na jak długo zamykam sie w pokoju itd itp!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem co zrobić :no::no::no::no::no: Nie chce odchodzić od M, nie chcę sie z nim rozstawać, nie mam słów, wczoraj wróciliśmy z Małą ze zdjęć, taką zapłakaną, a ona czekała z tortem na gości!!!!! Na jego siostrę i dzieciaki! A chciałam spędzić wieczór z M i Niunią a ta co zrobiła!!!!! Gdzie wszyscu dobrze wiedzą że urodziny robimy w sobotę :no:

Cześć !! :))
Wracam po długiej nieobecności ... Nieestety nie mam kompletnie czasu na nic. Nie mam nawet kiedy posprzątać i się umyć a co dopiero siedzieć na bb... Dwójka dzieci naprawde zabiera mnóstwo czasu a do tego Jasio zrobił się strasznie nieznośny, musi być tak jak on chce inaczej jest histeria. Czy macie może też taki problem? I jak sobie z nim radzicie?
Może po krótce napisze co u nas. Olek jest grzeczny no ale karmie piersią więc tak co 2h musze mu poświęcić ok.30min bo musi się napić, potem długo trzeba go trzymać do odbicia no bo strasznie mu się ulewa... Ale ogólnie to wogole nie placze i jest naprawde grzecznym dzieckiem. Jaś nie jest zazdrosny nawet chodzi po domu i jak tylko Olek zazyna się kręcić to Jaś krzyczy "dzidzi" ;) Nie jest tak źle :) Jasio już chodzi i włazi wszędzie gdzie tylko się zmieści, nie chce bawić się swoimi zabawkami a ma ich mnóstwo woli wszystkie akcesoria "dorosłych" ...

Ja mialam cięcie cesarskie niby się już dobrze czuje ale boli mnie jeszcze brzuch i ta już blizna a do tego dalej krwawie a to już 3 tygodnie ...

Aniu gratulacje jeszcze raz :) te 9 miesięcy miną Ci szybko (wiem po sobie) :))

Kamlotka ja to Ci współczuje teściowej

Wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia roczku dla wszystkich lipcowych dzieciaczków!! My dzisiaj mamy roczek ... ;))) imprezke robimy 18 lipca razem z chrzcinami...

Kamilka, Ty to się wykończysz z teściową. U nas raz lepiej raz gorzej, ale generalnie jest dobrze. Pewnie gdyby z nami mieszkała to byśmy się już pozabijały :-D

Ala, cieszę się że chłopcy nie dają Ci zbytnio w kość.

Juleczka własnie poszła na spacer z t choć wciąż się zastanawiam czy w taki upał dawać ją na spacer , może lepiej żeby była w domku ?

kupiłam małej wczoraj coś takiego
MICKY MOUSE BEN 10 PONTON DO PŁYWANIA (1093223146) - Aukcje internetowe Allegro
tyle że u nas w mieście za 9zł z hello kitty. Jula bawiła się jak szalona w wannie, a ile wrzasku było przy wyjmowaniu jej z tej zabawki :szok:

reklama
Do góry