reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

addaa ale przygoda, ważne że nie zdąrzyli ukraść i że z dzidziolkiem wszystko w porządku:-)

kobitki jak zawsze, bardzo Wam dziękuję za pocieszenie, jesteście kochane !

w sprawie wózka nadal czekam na tel od jakiegoś konkretnego gliniarza a nie patałacha co mi każe siedzieć godzine bez potrzeby...

zmykam spać, padam mam jakiś dziwny dzień nerwy na tesciową i okres przyszedł

reklama
Heloł!
My dzisiaj prawie cały dzionek spędziliśmy na dworze, była piękna pogoda. Pojechaliśmy sobie we trójkę na Jasne Błonia pospacerować, zaciągnęłam M. na pyszne lody i mrożoną kawkę. Spędziliśmy fajny dzień, choć Mały był odrobinę marudny, ale to pewnie przez dolne dwójki, które wyłażą.
Na spacerku rzuciłam M. hasło, że może skoczylibyśmy któregoś dnia połazić po plaży i chyba jutro pojedziemy na kilka dni, bo ma być w miarę ładna pogoda, a chcę skorzystać że jeszcze M. będzie. Pojedziemy pewnie do Mielna-jak zwykle. Nie mamy noclegu nagranego, ale pewnie coś znajdziemy. Odkąd jest Młody to nie bardzo pasują mi takie spontany, ale na szczęście jestem w miarę przygotowana :)

Ewa tego wieczoru to Ci zazdroszczę. Ja już bardzo długo nie byłam na żadnym panieńskim-hmmmm o czym może to świadczyć?? ;)) Gadżety super, życzę Ci super zabawy! A striptizer będzie?? :)
Beata fajnie że wózek się znalazł, szkoda tylko że w takim stanie. Strasznie mnie wkurza, jak ludzie nie szanują rzeczy, które łatwo im przyszło zdobyć. Co do teściowej-może porozmawiaj z nią spokojnie na temat noszenia Julki. Aaa i jak rozmowa z mamą???
Adaaa jak się czujesz kobieto?? Oswoiłaś się już z sytuacją?? Powiedzieliście komuś? Uważaj na siebie bardzo i dbaj o Maleństwo.
Madziu moja mama nie ma internetu-niestety, jak jeździmy do niej to zabieram internet z orange, dzięki temu mam łączność ze światem :) Niestety jak M. pojedzie, to zabierze lapka i zostanie mi tylko stacjonarny komp w domku. Ale może coś wykombinuję :) Jeszcze raz gratuluję Fifiemu biegania, jest cudny. A jakie słodkie są te wywrotki prawda ? :)
Nie pamiętam, co miałam jeszcze napisać. Poczytam jeszcze i się odezwę :)

Witam

Ale zaraz uciekam, bo padam na pyszczek... :confused2:

Justysia tak, namyslow, to bedzie super miejsce na wakacje :tak:

Beatko oby oddali kase za wozek, a jesli chodzi o zapachy q"#¤%"##¤" to mam podobnie :no: , wroce do tego innzm razem

KACPEREK wszystkiego naj!!!!!!

Ewo pomysly super :tak::tak::tak: gadzety tez :tak::tak:

DZIEŃ DOBRY !!
TU PUSTKI,U NAS SŁONECZKO ŚWIECI IDE ZARAZ ŚNIADANKO ZROBIĆ I KAWKE .
PRZYŁANCZA SIE KTÓRAŚ.?

WCZORAJ POSZLISMY RODZINKĄ NA SPACEREK ,JAK ZAWSZE ZRESZTA I POROBILISMY SOBIE ZDJECIA RAZEM!:-)
TERAZ TRZEBA WYWOŁAĆ.

GARDŁO MNIE BOLI NIC NIE POMAGA ZARAZ CHYBA ANTYBIOTYK WEZME .
A KALOWI ZAMIAST PRZECHODZIC TO CHYBA WIECEJ KASZLE:eek::crazy:.

ASIU zazdroszcze Ci tego MIELNA ,TEZ bym pojechała po latach zobaczyć ,jak a te deptaki na wydmach (wtedy budowali je).
a i przywiez mi trzoche piasku i wody ,zawsze zabierałam ze sobą:tak::tak::tak::tak::-).

witam się i ja w ten słoneczny dzionek,
pogoda u nas całkiem przyjemna, słoneczko świeci, chmurek nie ma i za gorąco jak na razie też nie jest, więc pasuje

mała zasnęła 20min temu wiec mam chwilkę dla was
w sumie to wczoraj zdążyłam was tylko poczytać ale na odpisanie zabrakło już siły
ostatnio jestem cholernie zmęczona, ciągle mi się nic nie chce, tylko bym spała, jak wracam wieczorem z pracy to ledwo mam siłę ogarnąć w domku, i już mi się oczy kleją, nie wiem czy to przemęczenie, czy brak jakiś witamin, chyba będę musiała iśc jakieś badania sobie zrobić, bo to jest już uciążliwe, zawsze wystarczało mi ok 5-6 godzin snu a teraz to ile bym nie spała to i tak jestem zmęczona np wczoraj już po 22 zasnęłam i spałam prawie do 6 a czuję się jakbym spała tylko godzinke

beatko szkoda, ze wózek jest taki zniszczony,
addaaa a ty miałaś szczęście, że wam tego wóżka w końcu nie ukradli, kurcze no nigdzie nic zostawić nie można zawsze ktoś się znajdzie kto będzie chciał, nawet wózek zabać, nie rozumiem ludzi, ehh, szkoda gadać,

życzonka dla 11 miesięczniaków i ja składam

justyś nie wiem czy jeszcze tą kawkę pijesz, ale jeżeli tak to ja się z miłą chęcią przyłączę

tralala milego plażowania życzę, no i przede wszystkim dużo słoneczka

Ewo udanego imprezowania, przyszła panna młoda powinna być zadowolona z takiej imprezki, bo zapowiada się bardzo ciekawie

miłego dnia

Witam i ja

Pogoda też ładna, a ja jestem normalnie dobita, nie wytrzymuje tutaj psychicznie :no: Poprostu tu sie nie da mieszkac z teściową :no: Gdybym na dwór nie wychodziła to byłabym na nia skazana 24/h :wściekła/y: No ile można???!!!! Juz mi sie ręce z nerwów trzęsą :wściekła/y::wściekła/y: Co to za bycie w jednym mieszkaniu skoro nawet ze sobą nie gadamy? :crazy::crazy:
A co do zapaszków #$%#$^$%^$% :-D:-D:-D:-D:-D To Beatko tak jak pisałam to czuje podobnie jak Ty :-D Z tym że jak mieszkam tu prawie 2 lata (to już o 2 za dużo!) to jeszcze nie słyszałam żeby moja T brała kąpiel :szok::szok::szok::szok: zębów też nie myje, bo chyba jak sie nie mylę to ma cały czas tą samą pastę odkąd tu mieszkam :szok: No i np sytuacja z przed wczoraj- przechodze obok jej pokoju a ona se pazury u nóg obcina, a czym? Nożyczkami!! Ale nic bym nie mówiła, ale to były krawieckie :szok::-D Straszny widok, ale uśmiałam się pod nosem :-D Tak strzelało że prawie sobie okna by powybijała :-D:-D:-D A potem łądnie zewnętrzną stroną kapcia je zmiotła z dywaniku :no::no::no: Ja pierdziele, mogłaby mi takich widoków zaoszczędzic. Dobra, nie piszę juz , bo pewnie co niektóre jedzą pierwsze lub drugie śniadonko

kochane witam sie
i zaraz lece na spacerek z Fifim, tzn ja bede za nim latać:-D:-D:-D
my dziw wstalismy o 10.2o:szok::szok::szok: tzn Filip obudził sie o 7 wypił mleczko i zansal a ja za nim , i taka pozna pobudka, hahahahah

dzis robimy zakonczenie roku w tej szkole, w któej ucze, i bedzie mala imprezka, z racji ze niektórzy uczniowie sa starsi ode mnie,bedzie winko, ciasto i takie tam. wiec nie wiem o ktorej wroce :-)

Kamilko, no wyobrazam sobie ten widok latajacych paznokci , heheheeh szczerze współczuje i obiecuje ze ja nie bede taką teściową :tak::tak::tak:

Adudz, moze to jakies przesilenie poznowiosenne ,albo wczesna ciąża ? hahah

Asiu, no ja nie wiem jak przezyje, mam nadzieje,ze bedziesz do nas zagladax, bo jak nie to bede Cie smsami zadreczac:-D:rofl2::rofl2::-p A Mielna zazdroscze!!! Bylismy z Filipkiem we wrzesniu i było bardz fajnie, tylko ,ze spalismy w Uniesciu

Justynko , a moze to angina? podobno latem najlepsze lody na angine, i na ból gardła,
zdróweczka dla Was i wstawiaj wspólne foteczki . Z waszych fotek zawsza taka radosci bije ...

No nic lece na dwor

hello
Ale doła złapałam... Czekałam od kilku dni na wyniki rekrutacji do żłobka:eek: Bo u nas w mieście właśnie tak to się nazywa. I co? Oczywiście nie dostaliśmy się:szok: Jesteśmy na liście rezerwowej:wściekła/y: Poszłam tam dzisiaj zapytać, czy jest szansa. że się jednak jakoś dostaniemy, to kierowniczka mi powiedziała: "no możliwe, że się uda od września 2011":wściekła/y: Ale może być tak, że Mati zdąży pójść do przedszkola, zanim zwolni się jakieś miejsce:szok:
Ryczeć mi się chce. I co ja mam teraz zrobić. Nie chce, żeby Mati siedział z opiekunką. Tym bardziej, że ona szuka jakiejś pracy... Chciałam, żeby był między dziećmi. A teraz chyba zostanie szukanie nowej opiekunki, a to znowu duży stres i dla mnie i dla niego....

Kamlotka- nie mogę uwierzyć w to co piszesz:szok: Nie kąpie się? A te nożyczki, fuuuuuj. Dziewczyno uciekaj stamtąd, bo w depresje wpadniesz.

Ewcia- czemu nie byłaś moją świadkową???:sorry: No czemu? Mi nikt nie zorganizował takiej imprezki. A torciki super:-D

Ada, Beacia- szok z tymi wózkami. A ja czasem bezmyślnie też zostawię, aż się dziwię, że nikt mi jeszcze naszego wózka nie podprowadził.

Justyś- ja też zawsze przywoziłam piasek z plaży:-( A teraz już drugi rok z rzędu nie zobaczę mojego kochanego morza:-(

Ehh, chyba lepiej jak sobie pójdę, bo o czym nie pomyślę, to ryczeć mi się chce.... I jeszcze Was zarażę moim podłym nastrojem....

Hej słoneczka:-)
Zagladam ja do Was w koncu,nawet udało mi sie was nadgonic z czytaniem.
U nas po staremu czyli mały nadal ciagle jeczy.Ja od tych jego zebów niedługo osiwieje.Ale na pocieszenie mamy górną jedyneczke,długo jej sie zeszło bo 3 miesiace po dolnych jedynkach ale sie w koncu doczekalismy,co nie znaczy Alan bedzie spokojniejszy.Ale on w gorszej sytuaci bo to jego boli nie mnie.
A poza tym to nic ciekawego,sporo jestesmy na dworku wiec czasu mało na neta.Spacery to teraz moje wybawienie,bo to lepsze niz nosic malca na rekach.
Miesiac temu odstawilismy wziewy i jest spoko,katarki i kaszelki juz nas nie męcza wystarcza Zyrtec i w koncu spacerujemy ile chcemy a Alan nie zalewa sie gilkiem.
Chciałam mu wprowadzic Pepti(powoli chciałam odzwyczajac od cyca) ale jest ostatnio obsypany nie wiem po czym i nie mam jak wypróbowac czy nic mu po nim nie bedzie.Korci mnie tez wprowadzenie do dietki jogórtuw kozich,ciekawe czy go po nich nie obsypie.
A ja rozgladam sie za praca,tylko ze w okolicy ciezko a do Warszawy troche daleko.
EWA fajna imprezka ci sie szykuje
BEATA26 i jak tam ciag dalszy histori o wózku,wciągneła mnie twoja opowiesc:tak:
ADA duzo zdrówka dla ciebie i dzidzuni w brzuszku i oczywiscie dla Kacperka.Dobrze ze nie rabneli ci tego wózka:-)
Maylaszku nom to sobie dzis pospałaś.
Ja tez dzis nie nażekam bo prawie do ósmej.
ASIU udanego wypadu nad morze
JUSTYNKO mam nadzieje ze ci sie chłopak nie rozłozy gożej i jutro juz bedzie poprawa.
Dmuchawcu i jak tam Zosienki problemy z wysypką zakonczyliscie ten temat?
Olcia mam nadzieje ze znajdziesz fajną opiekunke dla Matiego.:tak:
Kamilko twoja tesciowa jest the best.Niezły z niej brudas,współczuje Ci.
Adudz a dla ciebie przesyłat troche pozytywnej energii
Buziaczki dla wszystkich i zmykam bo mały wstał:-)

reklama
Cześć Dziewczyny :)
Dziękuje za gratulacje. My dopiero dzisiaj wyszliśmy ze szpitala bo Oluś mial żółtaczke. Napisze jak zorganizuje troszke swoje życie.

Do góry