reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Adudz , Justyś myśmy poszukali w internecie co tam się daje do tej wróżby, powiem szczerze każdy pisał co innego i wzięliśmy pierwszy lepszy przykład!

Ja tez popijawm kawkę, więc się dołączam ;-)

byliśmy juz na podworku, a Filip po prostu gania za kotem, chciałam wstawić Wam filmij jak chodzi, ale nie wiem jak:cool::shocked2::no: jak usnie to może popróbuje .
Dzis mnie czeka duzo pracy komputerowej, bo na jutro raporty z efektów nauki dla wszystkich musze zrobic, mialam to zrobic wczesniej,ale.................

Aniu, a moze Zoisi kolejne ząbki idą? tak hurtowo?

Justynko,ale fajnie by było jakbyś była tu w oklicy. ja te działke mam 10 km od m-ca zamieszkania, ale w tej samej gminie;-)
i nie uciekaj na ten kocyk na tak długo!!!!

Ja tez popijawm kawkę, więc się dołączam ;-)

byliśmy juz na podworku, a Filip po prostu gania za kotem, chciałam wstawić Wam filmij jak chodzi, ale nie wiem jak:cool::shocked2::no: jak usnie to może popróbuje .
Dzis mnie czeka duzo pracy komputerowej, bo na jutro raporty z efektów nauki dla wszystkich musze zrobic, mialam to zrobic wczesniej,ale.................

Aniu, a moze Zoisi kolejne ząbki idą? tak hurtowo?

Justynko,ale fajnie by było jakbyś była tu w oklicy. ja te działke mam 10 km od m-ca zamieszkania, ale w tej samej gminie;-)
i nie uciekaj na ten kocyk na tak długo!!!!

No ,a my do tego GOŁCHOWA MUSIMY SIE WYBRAĆ.
A kiedyś CIE zaskocze i wjade! ;)

maylah widziałam filmik - SUPER!!!

Ja jestem na etapie szykowania wieczoru panieńskiego dla mojej przyszłej bratowej :-)
Mamy taki plan, że zaczniemy w centrum miasta od kilku zadań dla przyszłej panny młodej typu:
- zrób sobie zdjęcie z 5 mężczyznami z tabliczką "Wychodzę za mąż - RATUNKU"
- zbierz jak najwięcej podpisów na koszulce ze zdjęciem przyszłych nowożeńców
- wypierz gacie przyszłego męża w fontannie na rynku :-p

Później przeniesiemy się do domu moich rodziców i tam będziemy drinkować i świntuszyć do samego rana :-D Zgłosiłam się do wykonania tortu:laugh2: Ale będę go musiała chować przed Tomkiem - bo jak zacznie zadawać pytania to "A co to jest? A dla czemu?"... :zawstydzona/y: wole nie myśleć co by to było :-D:laugh2:

Ja jako świadkowa powinnam podarować przyszłej pannie młodej niebieską podwiązkę zgadza się?

U nas dzis fajna pogoda... nie ma upału, troszke chmurek na niebie... a ja nie zdażyłam pójść na spacer :eek: Zabrałam się za sprzątanie, bo burdelik nie mały się zrobił a jak popatrzyłam na zegarek była już prawie 12, więc pora na spanie Adama. Tak więc bez spacerku, bez zakupów - nie mam pojęcia co z obiadem a już prawie 14 :no:

Ewa ja na takie dni mam zawsze pierogi namrozone w lodówce. Jest ich tam jeszcze trochę. Podesłac Ci?:-) Moza tez pizze zamówic ostatecznie, no nie?

Pomysły na wieczór panieński sa super!:tak:

reklama
EWO U MNIE DZIS ZUPKA KALAFOROWA,a mąż ma wczorajszy obiad bo zupa sie nie naje.
Tort Karol zaraz by chciał jesc!:confused2:
Fajnie!
Ja nie miałam wieczoru panienskiego,nikt mi nie zrobił,a babek w rodzinie jak na bazarze.
Nie wiem jak to jest z podwiazką,ja sobie sama kupywałam !:confused2::crazy:

Do góry