reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Adudz , Justyś myśmy poszukali w internecie co tam się daje do tej wróżby, powiem szczerze każdy pisał co innego i wzięliśmy pierwszy lepszy przykład!

Ja tez popijawm kawkę, więc się dołączam ;-)

byliśmy juz na podworku, a Filip po prostu gania za kotem, chciałam wstawić Wam filmij jak chodzi, ale nie wiem jak:cool::shocked2::no: jak usnie to może popróbuje .
Dzis mnie czeka duzo pracy komputerowej, bo na jutro raporty z efektów nauki dla wszystkich musze zrobic, mialam to zrobic wczesniej,ale.................

Aniu, a moze Zoisi kolejne ząbki idą? tak hurtowo?

Justynko,ale fajnie by było jakbyś była tu w oklicy. ja te działke mam 10 km od m-ca zamieszkania, ale w tej samej gminie;-)
i nie uciekaj na ten kocyk na tak długo!!!!

Ja tez popijawm kawkę, więc się dołączam ;-)

byliśmy juz na podworku, a Filip po prostu gania za kotem, chciałam wstawić Wam filmij jak chodzi, ale nie wiem jak:cool::shocked2::no: jak usnie to może popróbuje .
Dzis mnie czeka duzo pracy komputerowej, bo na jutro raporty z efektów nauki dla wszystkich musze zrobic, mialam to zrobic wczesniej,ale.................

Aniu, a moze Zoisi kolejne ząbki idą? tak hurtowo?

Justynko,ale fajnie by było jakbyś była tu w oklicy. ja te działke mam 10 km od m-ca zamieszkania, ale w tej samej gminie;-)
i nie uciekaj na ten kocyk na tak długo!!!!

No ,a my do tego GOŁCHOWA MUSIMY SIE WYBRAĆ.
A kiedyś CIE zaskocze i wjade! ;)

maylah widziałam filmik - SUPER!!!

Ja jestem na etapie szykowania wieczoru panieńskiego dla mojej przyszłej bratowej :-)
Mamy taki plan, że zaczniemy w centrum miasta od kilku zadań dla przyszłej panny młodej typu:
- zrób sobie zdjęcie z 5 mężczyznami z tabliczką "Wychodzę za mąż - RATUNKU"
- zbierz jak najwięcej podpisów na koszulce ze zdjęciem przyszłych nowożeńców
- wypierz gacie przyszłego męża w fontannie na rynku :-p

Później przeniesiemy się do domu moich rodziców i tam będziemy drinkować i świntuszyć do samego rana :-D Zgłosiłam się do wykonania tortu:laugh2: Ale będę go musiała chować przed Tomkiem - bo jak zacznie zadawać pytania to "A co to jest? A dla czemu?"... :zawstydzona/y: wole nie myśleć co by to było :-D:laugh2:

Ja jako świadkowa powinnam podarować przyszłej pannie młodej niebieską podwiązkę zgadza się?

U nas dzis fajna pogoda... nie ma upału, troszke chmurek na niebie... a ja nie zdażyłam pójść na spacer :eek: Zabrałam się za sprzątanie, bo burdelik nie mały się zrobił a jak popatrzyłam na zegarek była już prawie 12, więc pora na spanie Adama. Tak więc bez spacerku, bez zakupów - nie mam pojęcia co z obiadem a już prawie 14 :no:

Ewa ja na takie dni mam zawsze pierogi namrozone w lodówce. Jest ich tam jeszcze trochę. Podesłac Ci?:-) Moza tez pizze zamówic ostatecznie, no nie?

Pomysły na wieczór panieński sa super!:tak:

reklama
EWO U MNIE DZIS ZUPKA KALAFOROWA,a mąż ma wczorajszy obiad bo zupa sie nie naje.
Tort Karol zaraz by chciał jesc!:confused2:
Fajnie!
Ja nie miałam wieczoru panienskiego,nikt mi nie zrobił,a babek w rodzinie jak na bazarze.
Nie wiem jak to jest z podwiazką,ja sobie sama kupywałam !:confused2::crazy:

Do góry