reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
Ewa, fajny pomysł na wieczór panieński :-D

a ja wyspana, Jula spała do 8, a do 9 jeszcze się sama w łóżeczku bawiła więc miałam czas na ugotowanie 2 obiadów i wykąpnie się.

Na policji spędziłam z małą prawie godzinę bo ten nic nie wie, tamten gdzieś poszedł itp:wściekła/y: wózek obejrzałam na bank jest mój, ale wiecie co? on jest tak brudny, że go za chiny nie dopiorę. Trzeba będzie założyć sprawę złodziejowi z powództwa cywilnego to może jakieś odszkodowanie dostane bo w końcu drugi wózek nie kosztował 2 zł. Ta matka nie podała adresu kuzynki niby nie wie gdzie mieszka :-D a policjant sie pyta czy ja chce ten wózek teraz zabrać, pytam sie czy mam go wziąć na barana? i że ja tego brudasa nie chce, że ta kobita może go wziąć ale niech mi kase da. Ogólnie kryminalni się tym zajmują teraz ja się dziś niewiele dowiedziałam, mam czekać na tel. Tak to jest z policją podaj im na tacy to się dopiero zajmą sprawą.

Teściowa wczoraj oberwała, a dziś weszła od razu Julke na ręce a ja wychodze do pracy a mała jak zawsze dawała mi buziaka, machała przybijała 5 to od wczoraj mnie zlewa:-( jestem wkurzona i załamana, teściowa pewnie sie w duchu cieszy że moje dziecko ma mnie gdzieś jak ta pinda jest w domu. Jula odpycha mnie rękoma, nie chce się przytulić i krzyczy. A do niej się aż wyrywa:-( to świadczy tylko o tym że ta QJ#$%^A wciąż ją nosi na rękach a że ja tego nie robię to jak ona jest w domu to Jula do mnie nie chce bo po co jak ta śmierdzielka ją może tulić. Mowie Wam załamana jeste ...

Oj Ewuniu, a co będzie jak mąż to znajdzie??? Będzie myslał,ze to dla niego:szok::-D:-D:szok:

a pomysł super :-)
Moja kolezanka kiedyś miała torcik w kształcie takim jak te wykałaczki u Ciebie:-p:-p
:-p

Nie załamuj się Beatko... Jak moja mama dzisiaj wpadła na 3 sekundy to Adamo tez do niej na raczkach jak z motorkiem w tyłku leciał... a do mnie tak nie biegnie - bo jestem na codzień... tak samo jak schodzę po schodach na dół to Adamo słyszy tupanie i pierwsze co woła to "Tata tata tata!" a dopiero jak mu powiem, że nie tata tylko mama to łaskawie popatrzy i albo powie albo i nie powie (częściej nie mówi) "Mama..."... tak to już jest, że dzieci będą się cieszyć bardziej na gości niż na domowników :) Spytaj Justysię czy Kalo woli jak mama wraca do domu czy jak przyjeżdża ciocia :-)

EWO a na torcie jajca muszą być,albo dupcia.
Zas powiecie,że ze mnie zbok!:-D:-D:-D:-D:rofl2:

BEATKO i co ,jak założycie sprawe to ponosicie koszty sadowe.
Oczywiscie okarzeni bede musieli wam zwrócić,lecz nie zawsze tak jest.
jak to wyglada powiedz??
Wiesz co kup sobie buty za 20zł u nas na targu na obcasie i wtedy wrzucisz na luz.
Bo obcas bedzie mieki!!!:-D:-D:-D:-D:-D

EWO a na torcie jajca muszą być,albo dupcia.
Zas powiecie,że ze mnie zbok!:-D:-D:-D:-D:rofl2:

BEATKO i co ,jak założycie sprawe to ponosicie koszty sadowe.
Oczywiscie okarzeni bede musieli wam zwrócić,lecz nie zawsze tak jest.
jak to wyglada powiedz??
Wiesz co kup sobie buty za 20zł u nas na targu na obcasie i wtedy wrzucisz na luz.
Bo obcas bedzie mieki!!!:-D:-D:-D:-D:-D
Ewa ma racje.
najlepiej jak TATA wraca zpracy to jest pisk ,jeszcze nie wejdzie do góry a radocha jest!

Witam
troszkę mnie nie było,
przed wczoraj bylam u lekarza mialam usg i wszystkop jest ok, niewiem czy to pisalam czy nie.
poza tym wczoraj bylam z małym, i bratem u lekarza bo brat [przyniosł ze szkoly rózyczkę i kacperek tez złapał, no ale juz schodzą krostki a na buzi nawet nic nie mieli, bardziej sie martwie o siebie bo rozyczka w caizy jest niebezpieczna no ale ja juz przeszlam rozyczke i bylam szczepiona kiedys, no i mnie nie wysypalo.
aa i w tej przychodni wczoraj ukradli nam wózek ... ale na szczescie wszystko dobrze się sko0nczylo bo obok budynku przychodni jets komisariat i niewiem czy ktoś się spłoszył przy wkladaniu do auta albo niewiem nie umiał złozyc i wozek został na parkingu.
Cala przychodnia z nami szukala tego wozka... ale się wystraszylam .. przeciez ten wozek ma byc jeszcze dla drugiego.
Co jeszcze hmm.. aa no i strasznie pocielam sie z moikm niewiem ostatnio sie o w szystko czepia zamiast wspierac to jeszcze mnie denerwuję... brak mi słow do niego.

Beatko - nie4 denerwuj się mała jest narazie nie swiadoma jak troszkę dorosnie to zawsze wybierze mamusię :) u mnie jak zostawiam czasem malego u tesciow i jade na zakupy to po powrocie kacper udaje ze mnie wogole nie widzi.. jakby się obraził mały świrusek.

aa kacperek skonczyl dzis 11 m-cy kurczę kiedy to zleciało.. zaraz roczek trzeba się powoli przygotowywac, sto lat dla Kacperka patry i IGORA dziuuuli.
dziuuula gdzie jestes ???

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry