reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam mamuski
beata rozwalilas mnie poprostu tym tekstem ze wali jak stara cip...moja "tesciowka" co prawda nie smierdzi ale jak wycaluje Oskara to tez go poxniej myje tzn.rece i buzie.wiem ze to glupie ale ja jakos sie jej brzydze:-D:-D:-D
Stopi to rozumiem ze Lenka ma tez niemieckie obywatelstwo, wsumie to dobrze.tez bym chciala jechac teraz w cieple kraje no ale nas wywieje do "krainy deszczowcow" jak narazie.

BeataZ ja spod,ale w Olsztynie pracuje, studiowalam i do technikum chodzilam i praktycznie caly dzien tu siedze.wsumie jakby nie Oskar to tylko u siebie bym nocowala:-).

reklama
Hej dziewczyny. Nie piszę ostatnio, bo jakoś weny mi brak. Jestem dużo z Małym na dworku, teraz też dopiero wróciliśmy. Czekam na nasze spotkanie :). Ja od przyszłego tygodnia będę u swojej mamy, bo mój M. rusza w Polskę do pracy, więc nie będę miała lapka przy sobie. Nie podoba mi się to i chyba muszę coś w tym temacie zrobić.

Witajcie

właśnie wróciłam ze szkoly, test pisałam do 2 w nocy:szok::-D:-) a Filip dzis miał kiepska nockę, wiec jestem niewyspana, byłam tez u oklulisty i o dziwo zmniejszyła mi sie wada o pól dioptrii , hehhehe az -7,5:tak::tak: z -8 ale okulary mam miec -6,5, a soczewki -6, myslałam ze bedzie gorzej, oczywiscie mam to zapalenie spojówek, ona podejrzewa ze moze jestem na cos uczulona, bo z oczami wszystko dobrze, tzn nic gorzej niz rok temiu:tak:

Bylismy dzis podpisac akt norarialny, gen ok, za m-c nastepny , bo Agencja Restrukturyzacji Rolnictwa ma prawo pierwokupu, ale raczej nie skorzysta z tego, no ale trzeba czekac ten m-c:baffled:

Beatko, normalnie kocham twoje porównania, heheheheh niezle, ale problemów z tesciówką nie zazdroszczę, tzn tego zapachu , ja jestem bardzo wrazliwa na zapach, wiec rozumiem.

Stopciu, ja wlasnie wczoraj tez dostałam oferte na Rodos za 760 zł na LM, z tego biura co lecielismy dwa lata temu, ehhhh normalnie poleciałabym, ale Filipa nie zostawie ,a tez nie mam do niego dokumentów,

Aniu, niezły ten kawał, musze zapamietac:tak::tak::tak:

ASIU ja sie nie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Będę tęsknić :-:)-:)-:)-(

Witam wieczorkowo , u nas dzień jak co dzień , troszeczkę byliśmy na spacerku , troszeczkę w domku , no i na zakupy tez się wybraliśmy! Mały od rana bawi się tym co dostał ( gadającym odkurzaczem)i przynajmniej chwilke nie trzymał się mojej nogi!

Zapomniałam napisać , że zrobiliśmy wróżbę roczniaka wczoraj i co?
dotknął różańca , ale zaraz złapał za kluczyk z samochodu i obrączkę, kieliszek go na szczęście nie interesował!
Stopi ja ci powiem po swojemu- widocznie miałaś nie lecieć!!! Dobra ide prasować , bo kupka porządna się zrobiła!

Sto lat, sto lat dla KUBUSIA!!!!!!!!!!
Jasne,ze będę tęsknić, tak nas mało już jest, i jak jeszcze Ciebie zabraknie to się zapłaczę:no:
Asiu,a mama ma internet ?mam nadzieje,ze tak :tak:

Witam się z samego ranka :)
mam chwilkę bo moja Monia jeszcze śpi:szok::szok::szok::szok:
więc uda mi się parę słów napisać

popijam kawkę i lecę poczytać co naskrobałyście bo wczoraj nie mialam czasu, miłego dnia

Cześć!
I ja własnie popijam kawkę:tak:

Moje dziecko ostatnio robi mi pobudki w nocy, nawet 3 razy się budzi:sorry:. Myslałam, ze to przez ząbki, bo mamy juz dwie gorne dwójki:tak:. Razem 6 zęboli. Ale przebiły sie juz dobrych kilka dni temu, a ze spaniem coraz gorzej.
Jestem dzis nie zywa:confused2::confused2:, zwłaszcza, ze wczoraj zasnęliśmy z mężulkiem dobrze po północy bo od wyjazdu nad j. zegrzyńskie przezywamy znaczne ożywienie naszych stosunków:-D:-D:-D

Teraz Zosia juz szaleje na podłodze. Własnie wyciaga gazety z półki i roznosi je po całym mieszkaniu:sorry:

Asiu ja też nie wyrażam zgody:no::no::no: Nawet mowy nie ma!

A gdzie jest Justysia? Poszła na kocyk koło bloku i nie wróciła;-)

Lece się ubrać i biore się za klejenie zaproszeń. To juz końcóweczka, jeszcze tylko jutro treść do środka wydrukuję, przytnę gilotynka i wkleję i koniec.

Miłego dnia!

Zapomniałam napisać , że zrobiliśmy wróżbę roczniaka wczoraj i co?
dotknął różańca , ale zaraz złapał za kluczyk z samochodu i obrączkę, kieliszek go na szczęście nie interesował!

niutka o co dawaliście do wyboru małemu przy tej "wróżbie" ??

bo u nas się kładzie 4 rzeczy: różaniec, kieliszek, książka i pieniądze,
a ty piszesz coś o obrączce i kluczykach
i zaciekawiło mnie to:sorry::sorry:

a u innych jak to jest??

reklama
HEJ!
Wróciłam z kocyka;-),wczoraj Was poczytałam ,a zabrakło czasu na pianie.
Dużo żescie nie nadrukowały od wczoraj.
U nas nic ciekawego pogoda bez wiekszych upałów i deszczów,w sobote wichura sie zarwała ,a my grila robilismy.
Trzabyło uciekać ,taki wiatr jakby obok traba przechodziła:szok:.

No i też bierzemy syropy ,trzy ,trzy razy dziennie.Trzeba użyć siły ,aby wziął.
na dokładke Karol zaczał kaszleć wiec tez bierze!:confused2::crazy:
A tak całymi dniami odpowiadam na FILOZOFICZNE I NIE TYLKO pytania starszaka.
''A DLACZEGO ,I DLACZEGO,I DLACZEGO....'':eek::confused::confused::confused::confused:

STOPI szkoda ,że nie poleciałyście.
Myslisz,ze ktos ukradł?
Moze zgubiłaś i ktoś życzliwy przyniesie.(naiwna jestem nie?):sorry::eek:
A tak swoja droga fajnie Ci,ja zawsze chciałam podróżować .Chciałam studiować turystykę,ale PEWIEN RODZAJ MĘSKI MI POKRZYŻOWAŁ PLANY !!!
ale nie żałuje !!!

Ewo Ty sie nie martw bo ja nigdy w życiu za granicą nie byłam.

Kamlo przecież spedzisz wakacje w fajnym miejscu.
NAMYSŁOW I OKOLICE :-p;-):-D!

beatko skądś znam te zapachy!!!:-D:-D:-D:-D
Babka Tomka capi jak stara nie dmuchana Rura,masakra bleeeeeeee.
Jak koło niej staniez to czyć ,ale ona ma 97lat to pewnie ma prawo.:confused2:
Ciekawa jestem c.g.d z opowiadania ''ZAGINIONY WÓZEK'':tak:;-)

dmuchawcu załóż tą firme !!:tak::tak::tak:
albo lepiej nie ,bo kasa do łba CI udeży i już nie bedziesz chciała z nami gadać!:-p:no:

ASIU TY nam nie uciekaj,bo bede płakać!:-:)-:)-:)-(

MELASZKU gratulluje w połowie podpisania umowy,a drugą połowę położe Ci na rece po mieiącu oczekiwania!:tak:
A tak bez enu to jest ,kjakby agencja chciała to by sie zgłosiła w trakcie trwania przetargu.
CAŁA POLSKA!!!:crazy::confused2:
Wiesz jakbym miała drugie auto to bym przyjechała do Ciebie w sobote.Tomek jedzie pychać ziemie na fundament ,a mi ie odechciało bo pan TESCIU tez jedzie.
I już jak usłyszałam ,TY nie zabieraj żadnych klunkrów jak już jedziesz tylko wez kosiarke i trawe skoś !
Klunkrów to pewnie wózka itp. , wiec powiedziałąm ,że nie mam ochoty jechać i jeszcze gniesc sie miedzy dwoma fotelikami.:no:
I FOCH .
Wiec zupełnie nie wiem co bede robic w sobote,moze zadzwonie żeby siora po mnie pojechała jak ma wolne .:hmm::hmm::hmm:
a TA działka jest w innej miejscowosci ,niż wy mieszkacie!?

dla KUBUSIA BUZIACZKI !!!

no i spóznione życzonka dla naszego roczniaka !!!
MAKSIU ŻYJ NAM ZDROWO KOLOROWO,
NIECH DO CIEBIE ŚMIEJE SIE CAŁY ŚWIAT!
MNÓSTWO BAJEK I ZABAWEK NA TEN PIETWSZY TWÓJ ROK!!!

(W koncu skonczyłam tego posta ,cos te pisanie mi dzis nie idzie)

Do góry