reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

reklama
fajnie Iwonko:-)
my wprawdzie weżmeimy ten projekt jako wzór i nasza p. architekt( kuzynka M.) nam go trochę zmodyfikje i zmniejszy, ale znam parę osób które z ich usług korzystało i są zadowoleni

Adudz miłej pracy!!!!
Dziecko śpi, a ja czytam kodeks pracy!!! tajanicki

STO LAT DLA MAKSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A my nie polecialysmy.. bilet moge sobie wyrzucic do kosza... jeszcze postaram sie odzyskac jakas kase za ten bilet :-(
Jestesmy uziemnione przez miesiac.. i Rodos tez odpada.... yhhhhhhhhhhhhhh

MAYLAH projekt domku bardzo fajny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cześć Dziubeczki!

Stopciu przykro mi strasznie, wyobrażam sobie jak się czujesz...

Maylaszku projekt miodzio:tak: Normalnie zazdrośc mnie zeżre;-)

Maksiu dużo zdrówka dla Ciebie!!!!

A ja jakas zapracowana jestem ostatnio:tak:- sprzatania ciąg dalszy i bardzo dobrze mi z tym:tak:
Produkuje sobie dalej zaproszenia, mam czas do konca lipca, a juz sa prawie gotowe:tak:

Wiec jakby któras chciała to można sobie zamówic u mnie zaproszenia na roczek, albo aniołka. Chetnie zrobię.

Coraz poważniej mysle o założeniu działalności na robienie kartek i zaproszeń. Policzyłam, ze gdybym miała zamówienia, to by sie opłacało. Tylo, ze brak mi odwagi:sorry2:

A wiecie jak fajnie jest w moim czytym mieszkanku?:-)

W weekend byli u mnie znajomi zapraszc na slub. Moja najlepsza kolezanka ze studiów. Bylismy nad jeziorem, opaliłam sie trochę i w Augustowie na spacerze i na obiedzie. Zosi sie podobała zabawa na kocyku i na trawce. Komary nas prawie zezarły, ale mała ma tylko jednego babla. Pryskałam ja Ziajką i było ok pod warunkiem, ze robiłam to co 20mniut:tak:
Upiekłam dobre ciasto z truskawkami i tyle pizzy, ze i na dzis nam zostało,, wiec obiadku dzis nie robie.

Cały dzień dzis u nas siapi deszczyk, a jak u Was pogoda? Zdecydowanie wolę upały:tak:

Iwonko, to fakt, jak się pracuje z mamą nie jest lekko bo obie mamy taki sam charakterek:-D Ale już jest zgoda i to najważniejsze !!!:tak::-)

Niuta, przekaż Maksiowi od nas moc uścisków i całusków !!!

Madzia, projekt domku cudny, Boże jak ja bym chciała mieć kase i kupić sobie ziemię i wybudować domek ehh....

Stopciu, współczuję, szkoda że paszport się jednak nie znalazł :-(

u nas pogoda taka sobie, niby 15st, ale całe niebo zachmurzone i w każdej chwili może coś spaść.

Julka grzeczniutka, całą noc spała więc jestem wypoczęta. Tyle tylko że od 5:30 do 13 zjadła jedynie środek bułki małej i wypiła całą butle herbatki. Za to zupkę całą zjadła moja mała pannica :-)

Marek jednak idzie dziś do dentysty bo mu ostatnio zostawili opiłki zęba i biedak jest okropnie spuchnięty, ropa i te sprawy. Boli go że ledwo mówi. Masakra co on się ma z tymi zebami.

Do tego wczoraj nie zaliczył rachunka i ma poprawkę. A z PFRONU dadzą mu kasę jak zaliczy semestr więc może być ciężko :no:

Wózek się już znajduje na komendzie mam tylko iść i go ROZPOZNAĆ:-D Szkoda mi tego maluszka bo został bez wózka, ale mojego dziecka nie było złodziejowi żal.
Jutro mam iść na komendę więc dam znać co i jak.

witam!
wpadam aby zlozyc Maksiowi i jego rodzinie zyczonka:
przede wszystkim duuużo zdrowia!!!! miłosci, duuzó duzó prezentów, i w przyszlosci spelnienia marzen:tak:;-)

Matko to już rok :) i to chyba nasz trzeci solenizant lipcowy, Pozdrwiamy Miglak i Kasiurek1983 i ich dzieciątka roczne :tak::-D

Maksiu sto lat, wszystkiego najlepszego
Stopi a czemu az na miesiac? dzisiaj dzwonilam do urzedu w sprawie paszportu dla Oskara to babka mowila ze dla takich maluchow tydzien sie czeka tylko dla doroslych miesiac.no chyba ze w wawie jest inaczej.
Aniu ale samka mi zrobilas na ta pizze, rzuc troche do olsztyna.:-)tez musze w weekend zrobic.a co do wlasnego interesu to czemu nie. talent masz, checi tez,moze i dotacje z urzedu bys na walsna dzialanosc dostala.lepiej sprobowac niz poźniej zalowac.:-D:-D:-D
maylah a projekt domu super.

No i też jestem

beata26 dobrze że jest dobrze :-D Oby tak juz było :tak:

dmuchawiec Tobie to szybko idzie :szok: W takiej branży najważniejsze jest by wyrobic się w czasie, a jeśli uważasz że dałabyś radę to może warto spróbowac? Tylko pytanie ile można przyjąc takich zamówień np w miesiącu żeby to zrobic na czas? No bo chyba warunkiem byłoby złożenie zamówienia jakiś chyba z miesiąc wcześniej? Czy jak Ty myślisz?

stopi69 :-( Kurcze jak to rzeczy martwe mogą popsuc plany :no:

maylah Sliczny domek, a Wasza ostateczna wersja będzie jeszcze śliczniejsza :tak: Życzę duuuuuuuuuuuużo pieniążków na realizację planu ;-)

adudz82 miłej pracy :-)

Wiecie co ja juz sobie tak tłumacze,ze tak miało byc....Nic nie dzieje sie bez powodu....

BASIENKA u nas jest problem,ze Losiu w Niemczech, a musi byc przy wyrabianiu dokumentow dla dziecka. Moze spisac oswiadczenie, ktore musi przeltumaczyc tłumacz przysiegly na niemiecki, potem do niemieckiego notariusza i na koniec musi je zaniesc do konsulatu w Niemczech... a ze on tera zbez auta na regatach, wiec nawet nie mialby jak i kiedy jechac do duzego miasta do konsulatu...

BEATKO wspolczuje bolu zeba mezowi!! zwlaszacza jak jest ropa.. przerabialam to na Majorce.. masakra..
C do tego waszego wozka to dlamnie to historia jak z filmu!!!!!!! Do telewizji sie nadaje!!!!!!!!! Najpierw w szoku bylam,ze Wam go ukradli...potem,ze go widzieliscie na miesicie.. a teraz sie znalazl !! Dobrze,ze go odzyskacie

reklama
hej mamuski
WSZYSTKIEGO NAJ DLA MAKSIA!!!!!! 100 LAT!
u nas dzis wyglada jakby mialo padac ale narazie sucho, nie jest zimno ale cieplo tez nie...
wczoraj bylam na zakupach, oj juz dawno nic sobie nie kupilam, udalo mi sie kupic suknie na wesele szwagierki i pare innych rzeczy.
mala dzis daje w kosc, teraz drzema a ja ogladam sobie meczyk.
Beacia dobrze ze juz sie dogadalas z mama, wspolczuje mezowi, ciekawa sprawa z waszym wozeczkiem, czekamy na wiesci
Stopi oj co za pech! mam nadz ze duzo bilety nie kosztowaly i moze troche kaski zwroca.
Dmuchawcu jak nie sprobujesz to sie nie dowiesz, ty masz talent i potrafisz sobie tak ladnie wszystko zorganizowac, napewno by ci sie udalo!
Basienka a ty z Olsztyna?
Madziu projekt super!

Do góry