reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

widzę, że weekendowej pustki tutaj ciąg dalszy

ja rano zapomniałam ale spóźnione i najszczersze

Ala wszystkiego najlepszego z okazji narodzin kolejnego synka życzę szybkiego powrotu do siebie po cesarce no i jak będziesz już miała siły to pochwal się nam Aleksandrem i wklej nam jakąś jego fotkę

a tak poza tym która będzie piła ze mną jutro z samego rana kawkę?? do pracy dopiero idę na 13 więc na poranna kawkę zapraszam :-)

reklama
Beatko, nie zazdroszczę sytuacji...najgorsze, że to właśnie jest Twoja mama bo w przeciwnym razie pewnie inaczej byś się dogadywała...
Eh, nie poradzę bo nie mam pojęcia jak ja bym postąpiła??!! Wiem natomiast na 100% że mama nie zachowuje się uczciwie wobec Ciebie.
Może po okresie wakacyjnym usiądź i pogadaj z Nia jak z koleżanką z pracy a nie jak z mamą?
Kurcze, nie potrzebnie Wasze rodzinne stosunki się psują przez pi pi pi robotę.

Na pocieszenie dodam tylko tyle, że ja z moja mama rozumiemy się cudownie ale jak pracowałyśmy przez moment(na szczęście) razem to było nie do wytrzymania. A to tylko ze względu na to że jesteśmy identyczne - samodzielne - i zawsze były konflikty.
Życzę Ci wytrwałości, cierpliwości i samokontroli:):)
A wakacje się same odbiją w trójnasób, zobaczysz.

Wiedziałam kiedy wpaść na chwileczkę :tak: bo niedawno wróciłam z działeczki po trzech dniach tyranki ...
Alusia do mnie napisała sms
"Urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!

ALUSIU SERDECZNE GRATULACJE KOCHANIE :-):-):-) I BUZIACZKI DLA MALUSZKA :-):-):-)
Lecę się teraz wykapać i jak nie padnę na nos to może mi się uda jeszcze na troszkę wpaść i troszkę poczytać :tak:
Buziaczki kochane dla Was i maluszków :-):-):-)

na początku
Maksiu wszystkiego najlepszego sto lat, radości, uśmiechu i zdrówka

a ja mam wrażenie, że mi ktoś dziecko podmienił, od samego rana tzn od 6,00 tylko płacz i płacz, już sama nie wiem o co chodzi, siedzieć nie chce, leżeć nie chce, bawić się nie chce, nawet chodzić nie chce, tylko by chciała być noszona na rękach, nawet nie mam jak kawy sobie zrobić,

no i musze już lecieć, bo herbatkę wypiła i znowu płacze,
nie wiem czy uda mi się jeszcze przed pracą wpaść,(no chyba, że Monia się zmęczy i zaśnie) więc miłego dnia życzę

Witam

Myślałam że bede miała wiecej do czytania, ale weekendowe pusteczki da sie odczuc

Maksiu​
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy ciotka z Oliwką Tobie życzy

Beatko26 to naprawdę trudna sytuacja, nie zazdroszczę, no i najgorsze że to Twoja mama, szkoda żeby przez pracę Wasze stosunki były coraz gorsze, jest to niepotrzebne i jeśli jest sposób żeby to rozwiązac to zrób tak jak Ci serducho podpowiada.
No a sytuacja z wózkiem to też nieciekawa :no: Myslisz że to ta babcia zrobiła? Nawet jeśli nie to na pewno wie skąd ten wózek sie wziął, poza tym mogli sie spodziewac że wkońcu na nich natrafisz :no:

Galeria pokazów

Maksiu kochany wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek :-):-):-)
Jejku , ale ten czas leci!!!!!!!!! FIFI równo za m-c tez roczek bedzie miał, jaaaaaaaa w to nie wierze normalnie:tak:

u nas dobrze, w sobote bylismy na festynie, moj M grał w pilke w druzynie, a my kibicowalismy, no i FILIP podrywał wszystkie panie, poznał dwóch rowiesnikow, jejku ale fajnie było, bawili sie nie swoimi wózkami, hahahha

Kamilko g,łosik oddany:-)

Beatko mysle ze wartoz mama porozmawiac, bo wspolna praca faktycznie moze Wam dłuzej zaszkodzić

W padne potem
bo dziecie wzywa

no moja maruda na szczęście zasnęła o 10.00 mam nadzieję, ze jak wstanie to będzie już lepiej
bo jak nie to babcia moze z nią sobie dziś nie dać rady

w końcu mam chwilkę na spokojne delektowanie sie kawką, jeszcze trochę i będę się do pracy szykowała

Adudz dołączam sie do kawki
Mój Fifi dopiero bedzie drzemał za godzinkę, teraz chwilę sie bawi
o juz sie do mnie zbliża

wklejam wam link do naszego nowego projektu domu, beda tam małe zmiany, zrobimyu mała spiżarkę, ze schowka zrobimy WC a z WC suszarnie albo cos w tym stylu.
Projekty domów STUDIO ATRIUM - Projekt domu GL 274 PRZYSTAŃ - rzuty

no i zmniejszymy troszkę salon i jadalnie

jutro jedziemy podpisac akt notarialny i zabieramy sie do dzieła

reklama
Madziu fajny ten wasz projekt

ja już uciekam więc do wieczorka, mam nadzieje, że będę co miała poczytać wieczorkiem papa

Do góry