reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

widzę, że weekendowej pustki tutaj ciąg dalszy

ja rano zapomniałam ale spóźnione i najszczersze

Ala wszystkiego najlepszego z okazji narodzin kolejnego synka życzę szybkiego powrotu do siebie po cesarce no i jak będziesz już miała siły to pochwal się nam Aleksandrem i wklej nam jakąś jego fotkę

a tak poza tym która będzie piła ze mną jutro z samego rana kawkę?? do pracy dopiero idę na 13 więc na poranna kawkę zapraszam :-)

reklama
Beatko, nie zazdroszczę sytuacji...najgorsze, że to właśnie jest Twoja mama bo w przeciwnym razie pewnie inaczej byś się dogadywała...
Eh, nie poradzę bo nie mam pojęcia jak ja bym postąpiła??!! Wiem natomiast na 100% że mama nie zachowuje się uczciwie wobec Ciebie.
Może po okresie wakacyjnym usiądź i pogadaj z Nia jak z koleżanką z pracy a nie jak z mamą?
Kurcze, nie potrzebnie Wasze rodzinne stosunki się psują przez pi pi pi robotę.

Na pocieszenie dodam tylko tyle, że ja z moja mama rozumiemy się cudownie ale jak pracowałyśmy przez moment(na szczęście) razem to było nie do wytrzymania. A to tylko ze względu na to że jesteśmy identyczne - samodzielne - i zawsze były konflikty.
Życzę Ci wytrwałości, cierpliwości i samokontroli:):)
A wakacje się same odbiją w trójnasób, zobaczysz.

Wiedziałam kiedy wpaść na chwileczkę :tak: bo niedawno wróciłam z działeczki po trzech dniach tyranki ...
Alusia do mnie napisała sms
"Urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!

ALUSIU SERDECZNE GRATULACJE KOCHANIE :-):-):-) I BUZIACZKI DLA MALUSZKA :-):-):-)
Lecę się teraz wykapać i jak nie padnę na nos to może mi się uda jeszcze na troszkę wpaść i troszkę poczytać :tak:
Buziaczki kochane dla Was i maluszków :-):-):-)

na początku
Maksiu wszystkiego najlepszego sto lat, radości, uśmiechu i zdrówka

a ja mam wrażenie, że mi ktoś dziecko podmienił, od samego rana tzn od 6,00 tylko płacz i płacz, już sama nie wiem o co chodzi, siedzieć nie chce, leżeć nie chce, bawić się nie chce, nawet chodzić nie chce, tylko by chciała być noszona na rękach, nawet nie mam jak kawy sobie zrobić,

no i musze już lecieć, bo herbatkę wypiła i znowu płacze,
nie wiem czy uda mi się jeszcze przed pracą wpaść,(no chyba, że Monia się zmęczy i zaśnie) więc miłego dnia życzę

Witam

Myślałam że bede miała wiecej do czytania, ale weekendowe pusteczki da sie odczuc

Maksiu​
Do zabawy mnóstwa siły,
Żeby każdy dzień był miły,
Pełen śmiechu i radości,
Stu urodzinowych gości,
Aut, klocków i pluszaków,
Stu prezentów, stu buziaków,
Zdrowia szczęścia i słodyczy ciotka z Oliwką Tobie życzy

Beatko26 to naprawdę trudna sytuacja, nie zazdroszczę, no i najgorsze że to Twoja mama, szkoda żeby przez pracę Wasze stosunki były coraz gorsze, jest to niepotrzebne i jeśli jest sposób żeby to rozwiązac to zrób tak jak Ci serducho podpowiada.
No a sytuacja z wózkiem to też nieciekawa :no: Myslisz że to ta babcia zrobiła? Nawet jeśli nie to na pewno wie skąd ten wózek sie wziął, poza tym mogli sie spodziewac że wkońcu na nich natrafisz :no:

Galeria pokazów

Maksiu kochany wszystkiego najlepszego z okazji pierwszych urodzinek :-):-):-)
Jejku , ale ten czas leci!!!!!!!!! FIFI równo za m-c tez roczek bedzie miał, jaaaaaaaa w to nie wierze normalnie:tak:

u nas dobrze, w sobote bylismy na festynie, moj M grał w pilke w druzynie, a my kibicowalismy, no i FILIP podrywał wszystkie panie, poznał dwóch rowiesnikow, jejku ale fajnie było, bawili sie nie swoimi wózkami, hahahha

Kamilko g,łosik oddany:-)

Beatko mysle ze wartoz mama porozmawiac, bo wspolna praca faktycznie moze Wam dłuzej zaszkodzić

W padne potem
bo dziecie wzywa

no moja maruda na szczęście zasnęła o 10.00 mam nadzieję, ze jak wstanie to będzie już lepiej
bo jak nie to babcia moze z nią sobie dziś nie dać rady

w końcu mam chwilkę na spokojne delektowanie sie kawką, jeszcze trochę i będę się do pracy szykowała

Adudz dołączam sie do kawki
Mój Fifi dopiero bedzie drzemał za godzinkę, teraz chwilę sie bawi
o juz sie do mnie zbliża

wklejam wam link do naszego nowego projektu domu, beda tam małe zmiany, zrobimyu mała spiżarkę, ze schowka zrobimy WC a z WC suszarnie albo cos w tym stylu.
Projekty domów STUDIO ATRIUM - Projekt domu GL 274 PRZYSTAŃ - rzuty

no i zmniejszymy troszkę salon i jadalnie

jutro jedziemy podpisac akt notarialny i zabieramy sie do dzieła

reklama
Madziu fajny ten wasz projekt

ja już uciekam więc do wieczorka, mam nadzieje, że będę co miała poczytać wieczorkiem papa

Do góry