reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam mamuśki , mam do was prośbe , potrzebowała bym linka ze sklepu gdzie można kupić pieluszki wielokrotnego użytku! Z góry dzięki!

reklama
Alusia do mnie napisała sms
"Urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!

niestety nie mogę jej odpisać, bo cos mi sie zablokowało w telefonie i nie mogę wysyłać wiadomości

ale Gratuluje seredcznie:-):-):-)

Ps ja dostałam zapalenia pecherza, drugi raz w tym roku i wlasnie siedze na toalecie, heheheh ałaaaa

Oj, Maylaszku, nie zazdrosze bo wiem cos o tym...
Pomaga moim zdaniem tylko jed:tak:no- duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo wody!!! Ok 4 litrów dziennie przez 4 dni, plus do tego witC i wyciag z zurawiny albo Urosept. Ale woda to absolutna podstawa:tak:

Gratulacje dla Alusi!

Witam mamuśki , mam do was prośbe , potrzebowała bym linka ze sklepu gdzie można kupić pieluszki wielokrotnego użytku! Z góry dzięki!

Kraina Pieluszek - nowoczesne pieluchy wielorazowe
na allegro mozesz kupic tansze, niby nieorginalne ... ale czesc z tych nieorginalnych sprawuje sie nam super. Niekore sa beznadziejnie uszyte, a inne super. Na pewno maja ciensze wkadki, wiec trzeba dodatkowa wkladac np. z bambusa czy konopii, lub druga z mikrofibry
A z tych drogich to jestem zadowolona bardzo z Fuzzi Bunz - FUZZI BUNZ - Kwiatowa kieszonka + dwa wkłady + zapasowa gumka i z otulacza bambino mio - BAMBINO MIO - Otulacz Dopasowany
Nie testowalam jescze pieluszek wszytko wjednej i bambusowych , bo dlugo schna, ale ponoc sa swietne.

- BAMBINEX - Otulacz Na Każdą Okazję ten otulacz ma fajny material, ale uszyty chyba na grubsze dziekco.. mimo regulacji wielkosci srednio nam sie uklada.

A z tych tanich na allegro to dobrze u nas sie sprawdzaja:
najlesze z tanich jak dla mnie sa
Wielorazowe PIELUSZKI BABYLAND z USA+1 WKLAD (1035959339) - Aukcje internetowe Allegro
potem
PIELUSZKI WIELORAZOWE NAUGHTY BABY PIELUCHY P-Ń (1074412388) - Aukcje internetowe Allegro
i
PIELUSZKI PIELUCHY WIELORAZOWE MINKEE (1068001346) - Aukcje internetowe Allegro

Tych nie kupuj - sa fatalne- gruby polar, male wkladki i zle uszyte
8x PIELUSZKI WIELORAZOWE POZNAŃ PROMOCJA !!! (1076926823) - Aukcje internetowe Allegro

alusia do mnie napisała sms
"urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!

niestety nie mogę jej odpisać, bo cos mi sie zablokowało w telefonie i nie mogę wysyłać wiadomości

ale gratuluje seredcznie:-):-):-)

ps ja dostałam zapalenia pecherza, drugi raz w tym roku i wlasnie siedze na toalecie, heheheh ałaaaa

Ala gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

WITAM !! U nas 35 stopni:szok:,siedzimy i sie topimy.
Nie wychodze na słonce jak na razie.

Byłam w miescie i jest normalnie strasznie ,dobrze,że klima jak tako jeszcze chłodzi.Bo w aucie masakra.

JUlek też mi coś rano sie dusił.
Teraz tak bedzie spoci sie gdzies zawieje i chorubsko gotowe.
W nocy o całym łóżeczku łaził.

W ogóle miał spać i walczy,do tego KAROL mnie tak wkurza,że nie moge .
Wczoraj dostał już w dupsko bo nie wytrzymałam.:angry:

nie umie cos sie skupić na pisaniu, ehhhh....

STOPI jak sie czujesz??

ALUSIA OGROMNE GRATULLACJE I MNUSTWO BUZIAKÓW!!
DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!

JEszcze miałam cos napisac yyyyy....:dry::confused:

Stopi bardzo dziękuje , mam tylko jedno pytanie , czy warto inwestować w te tańsze czy lepiej dołożyć! Tak w ogóle to ja nawet nie wiem dlaczego ty w szpitalu biedna byłaś?!

Gratulacje dla Alusi

reklama
JUSTYSIA dzieki :-) juz znacznie lepiej... ale przypomina mi sie polog.. bo ztym wielkim podkładem higienicznym musze lezec hehe

Do góry