reklama
maylah
Fanka BB :)
Alusia do mnie napisała sms
"Urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!
niestety nie mogę jej odpisać, bo cos mi sie zablokowało w telefonie i nie mogę wysyłać wiadomości
ale Gratuluje seredcznie:-):-):-)
Ps ja dostałam zapalenia pecherza, drugi raz w tym roku i wlasnie siedze na toalecie, heheheh ałaaaa
"Urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!
niestety nie mogę jej odpisać, bo cos mi sie zablokowało w telefonie i nie mogę wysyłać wiadomości
ale Gratuluje seredcznie:-):-):-)
Ps ja dostałam zapalenia pecherza, drugi raz w tym roku i wlasnie siedze na toalecie, heheheh ałaaaa
dmuchawiec
lipcóweczka'09,
Oj, Maylaszku, nie zazdrosze bo wiem cos o tym...
Pomaga moim zdaniem tylko jedno- duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo wody!!! Ok 4 litrów dziennie przez 4 dni, plus do tego witC i wyciag z zurawiny albo Urosept. Ale woda to absolutna podstawa
Gratulacje dla Alusi!
Pomaga moim zdaniem tylko jedno- duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzo wody!!! Ok 4 litrów dziennie przez 4 dni, plus do tego witC i wyciag z zurawiny albo Urosept. Ale woda to absolutna podstawa
Gratulacje dla Alusi!
Witam mamuśki , mam do was prośbe , potrzebowała bym linka ze sklepu gdzie można kupić pieluszki wielokrotnego użytku! Z góry dzięki!
Kraina Pieluszek - nowoczesne pieluchy wielorazowe
na allegro mozesz kupic tansze, niby nieorginalne ... ale czesc z tych nieorginalnych sprawuje sie nam super. Niekore sa beznadziejnie uszyte, a inne super. Na pewno maja ciensze wkadki, wiec trzeba dodatkowa wkladac np. z bambusa czy konopii, lub druga z mikrofibry
A z tych drogich to jestem zadowolona bardzo z Fuzzi Bunz - FUZZI BUNZ - Kwiatowa kieszonka + dwa wkłady + zapasowa gumka i z otulacza bambino mio - BAMBINO MIO - Otulacz Dopasowany
Nie testowalam jescze pieluszek wszytko wjednej i bambusowych , bo dlugo schna, ale ponoc sa swietne.
- BAMBINEX - Otulacz Na Każdą Okazję ten otulacz ma fajny material, ale uszyty chyba na grubsze dziekco.. mimo regulacji wielkosci srednio nam sie uklada.
A z tych tanich na allegro to dobrze u nas sie sprawdzaja:
najlesze z tanich jak dla mnie sa
Wielorazowe PIELUSZKI BABYLAND z USA+1 WKLAD (1035959339) - Aukcje internetowe Allegro
potem
PIELUSZKI WIELORAZOWE NAUGHTY BABY PIELUCHY P-Ń (1074412388) - Aukcje internetowe Allegro
i
PIELUSZKI PIELUCHY WIELORAZOWE MINKEE (1068001346) - Aukcje internetowe Allegro
Tych nie kupuj - sa fatalne- gruby polar, male wkladki i zle uszyte
8x PIELUSZKI WIELORAZOWE POZNAŃ PROMOCJA !!! (1076926823) - Aukcje internetowe Allegro
alusia do mnie napisała sms
"urodziłam. Godz. 11.10 chłopak. 10pkt. 3160gram"!!!!!!
ale gratuluje seredcznie:-):-):-)
ps ja dostałam zapalenia pecherza, drugi raz w tym roku i wlasnie siedze na toalecie, heheheh ałaaaa
Ala gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
justysia85
Fanka BB :)
WITAM !! U nas 35 stopni,siedzimy i sie topimy.
Nie wychodze na słonce jak na razie.
Byłam w miescie i jest normalnie strasznie ,dobrze,że klima jak tako jeszcze chłodzi.Bo w aucie masakra.
JUlek też mi coś rano sie dusił.
Teraz tak bedzie spoci sie gdzies zawieje i chorubsko gotowe.
W nocy o całym łóżeczku łaził.
W ogóle miał spać i walczy,do tego KAROL mnie tak wkurza,że nie moge .
Wczoraj dostał już w dupsko bo nie wytrzymałam.
nie umie cos sie skupić na pisaniu, ehhhh....
STOPI jak sie czujesz??
ALUSIA OGROMNE GRATULLACJE I MNUSTWO BUZIAKÓW!!
DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!
JEszcze miałam cos napisac yyyyy....
Nie wychodze na słonce jak na razie.
Byłam w miescie i jest normalnie strasznie ,dobrze,że klima jak tako jeszcze chłodzi.Bo w aucie masakra.
JUlek też mi coś rano sie dusił.
Teraz tak bedzie spoci sie gdzies zawieje i chorubsko gotowe.
W nocy o całym łóżeczku łaził.
W ogóle miał spać i walczy,do tego KAROL mnie tak wkurza,że nie moge .
Wczoraj dostał już w dupsko bo nie wytrzymałam.
nie umie cos sie skupić na pisaniu, ehhhh....
STOPI jak sie czujesz??
ALUSIA OGROMNE GRATULLACJE I MNUSTWO BUZIAKÓW!!
DUŻO ZDRÓWKA DLA WAS!!
JEszcze miałam cos napisac yyyyy....
reklama