reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Asiu
my akurat kupiliśmy od syndyka masy upadłosciowej firmy Kotlin, ta od ketchupów
RSP Kotlin

a te działki , które maja byc za niedługo , bedzie sprzedawało miasto Jarocin, dzialki będą we wsi Roszków, koło Jarocina, narazie przetaru jeszcze nie ma, bo tam robią drogi, bo to ma być takie osiedle już uzbrojone,z 10 hektarów pola bedą działki, i muszą to przygotowac
generalnie na tej stronie powinno sie pojawić ogłoszenie o przetargach
Strona Urzędu Miejskiego w Jarocinie
narazie nic nie ma, jak bede cos wiedziec, moge Ci napisać:-)

reklama
Jeszcze raz GRATULACJE dla KUBUSIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Ale fajnie tupta
, :-):-)

no Asiu, ten nasz Jarocin szału nie robi, ale i tak jest lepiej niż było

Witamy się i my na chwileczkę po długiej nieobecności i standardowo wieczorową porą.
Wszystkim kochanym słoneczkom składamy troszkę spóźnione ale bardzo szczere życzonka z okazji ich świeta :-):-D:-)

Kolorowych snów,
uśmiechu od ucha do ucha,
pięknych bajek na dobranoc,
własnego psa i kota,
co dzień nowych przygód,
butów siedmiomilowych,
gwiazdki z nieba,
wspaniałych przyjaciół,
i wesołej rodzinki.

U nas wszystko cacy :-) tylko czasu na wszystko brakuje ... TŻ często wyjeżdza więc przy dzidzi i dwóch piesach ciężko znaleźć czas na necik ... Ściskam Was mocno i powiem szczerze bardzo mi Was brakuje kochane. Mam cichą nadzieje że powoli wszystko wróci do normy i znów troszę z Wami popiszę :tak:
Ściskamy mocno i moc buziaczków na miły poranek :-):-):-)

BeatkaZ oj to ciezkie rozmowy musieliscie miec :sorry2: my tez tak czasem siedzimy i myslimy, bo tutj wlasnie sami jak palec, ani dziadkow, rodzinki, teraz wszystkie moje kuzynki maja male dzieci to byloby jak znalazl... Tylko ze u nas nie bardzo wyrunki pracowo- mieszkaniowe, dlatego poki co DE wygrywaja. Zycze szczescia i zeby wszystko poszlo po waszej mysli, trzymam kciuki

Ja lece spac juz, ktos musi byc rozsadny :-)

Witaj Beatko, dziękujemy za życzonka, dla Twojej Roksanki tez wszystkiego najjjjjj:-)

Asiu, to co, może sie uda i zostaniemy sąsiadkami, oj ale fajnie by było:tak::tak::tak::tak::tak:
u nas co roku festiwale rockowe , heheh
A piżama zagra podczas festiwalu wlaśnie 16-18 lipiec
Jarocin Festiwal 2010

Annie, BeatkoZ milej nocki i reszta spiących dziewczątek
ja zaraz mykam , bo woda mi ostygnie w rurach, a chciałam sie wykąpać:tak:

A btw zastanwaim sie co u EWY,( mam pytanie w sprawie prowadzenia ksiegowosci) i Olci, dawno nie pisały, ze juz nie wspomnę o Agnieszce24

Madzia ja też zmykam, bo jutro nie pośpię. M. jedzie rano do Gorzowa w interesach, więc nie zajmie się Małym. Śpijcie spokojnie. A Tobie Madzia życzę bąbelkowej kąpieli. Ja nockę mam z głowy, bo będę kombinowała z kupnem działeczki hihihi:)

no to dobrej nocki Asiu
nie kombinuj za dużo, tylko kupuj jak tylko bedzie okazja, a potem bedziemy sobie na ploteczki chodzic i razem kawkę dobrą pić, a nasze dzieci do szkoły razem beda chodzix:tak::tak::tak::tak:

BUZIAKI
ide sie kąpać;-)

reklama
Hej moje kochniutkie!

Ale miałam duuuuuzo do czytania:tak: Super, tak trzymać!!!:-)

Beatko kochana! Ściskam Cie mocno bo wiem, że jest Wam ciężko. Zobaczysz, wszystko się ułoży. A Twoi rodzice rzeczywiście już nie młodzi i dobrze byłoby spędzić z nimi trochę czasu. Dla Mari tez lepiej będzie, żeby miała blisko dziadków i rodzinę. Ja nie mieszkam za granicą, ale tez coraz poważniej myślimy o przeprowadzce bliżej rodziny. I choć tak ciągle narzekam na moje dziurewo, to jednak wiele mnie z tym miejscem łączy - początki naszego małżeństwa i wspólnego mieszkania, moja ukochana praca, ciąża, urodzenie się Zosi. Mam tu juz jakichś znajomych. A w nowym miejscu trzeba będzie zaczynać od nowa. Ale damy radę,prawda? Wy na pewno też, choć Wam będzie jeszcze cięzej. Buziaki dla Ciebie!!!

Maylaszku - dziekuję, że we mnie wierzysz, ale żeby taki sklepik załozyc, to trzeb amiec własna działalnośc, a obawiam sie, ze na robienie kartek, to mi sie działalnosci nie opłaca zakladać:-( Niemniej o niczym tak nie marzę jak o rozkręceniu jakiegoś fajnego interesiku.
Ciesze si razem z Toba z działeczki. Na pewno poradzicie sobie ze wszystkim!!!!

Witam Cie Olivko!!!:-) Jasne, ze Cie przyjmiemy, ale jedne warunek - duuuuuuuuuuzo pisz:-D!!!;-)

Annie olej te wredne baby! Masz nas. My Cie na pewno nie zostawimy na pastwę:no:

Asiu a gdzie do tej cioci jedziesz na wschód?

Jakie macie plany na długi weekend czerwcowy? My jedziemy nad Zalew Zegrzyński!:tak: Maż ma tam zjazd absolwentów swojego rocznika ze studiów. Mam nadzieje, ze będzie fajnie bo troche kasiory ten zjazd kosztuje:sorry2:

A dziś pogoda jakaś beznadziejna. Wczoraj wieczorem było tak ładnie, ze o 19tej poszlismy całą rodzinką na długi spacerek, robilismy zdjęcia. Wkleję na wątek zdjęciowy:tak:

Ja tu dalej zaproszenia produkuję chociaż jeszcze nie zdąrzyłam się ubrać, mała śpi.
Tęskni mi się za Wami więc piszcie:tak:

Do góry