reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Bo moja synowa to porządna panienka, co sie będzie puszczać? To nie wypada:-D:tak::-D
Ona zacznie sama chodzić po prostu

a swoją drogą , jak ten czas leci, juz 11 m-cy??/

reklama
NOM właśnie matka!!
Zamiast sie cieszyć ,że dziecko sie nie puszcza to jeszcze narzeka!!!:no::no::no::tak:;-):-D\
p.s wysłałam Ci zaproszenie :cool:!

P.S już odebrałąm ;-)

Dobra, juz dobra, nie nażekam, jak się nie puszcza to ok, obędzie się bez tego, poprostu pójdzie przed siebie :-D

A mi ta cholerna galaretka nie chce sie stężec, będę musiała tu poczekac, no chyba że męża w między czasie wykorzystam :-D

Maylah tak, Twoja synowa za miesiąc będzie miała już cały rok

Ostatnia edycja:
P.S już odebrałąm ;-)

Dobra, juz dobra, nie nażekam, jak się nie puszcza to ok, obędzie się bez tego, poprostu pójdzie przed siebie :-D

A mi ta cholerna galaretka nie chce sie stężec, będę musiała tu poczekac, no chyba że męża w między czasie wykorzystam :-D

Maylah tak, Twoja synowa za miesiąc będzie miała już cały rok

DŻINX!!!:-):-):-):-)

A DA SIE TO I TO !!!:-D;-)

Mnie GALARETKA też nie lubi ,bo zawsze mis ie stężeje za mocno niż ma być!!!:wściekła/y:
Bo zapomne ,albo coś innego.
Mój KAROL uwielbia GALARETKE i KISIEL .
miałam mu zrobić i chyba jutro bedzie miał.
Śpiewa nawet
kosi łapki pojedziemy do babci ,babcia da galretke !!:-D
Moja mama czesto ciasto z galaretką robi:-):-D.
W Poznaniu tez sie wujek pyta co chcesz ,a on widzi torcik z galaretką i krzyczy ;
GALALETKE,GALALETKE !!
a wujek ciemny nie wie co dziecko chce.:-)

Ha ha ha

Ja tu na galaretke naprawdę czekam, a że barabara to przy okazji (jak dobrze :-D) A i głodnemu chleb na myśli i galertka i barabara hahahahahaha właściwie dziewczyny skoczcie do mnie na balkon i sprawdzie jaki jest jej stan stężenia bo ja nie mam zielonego pojęcia :eek: a kolor ma taki jak ta gęba :eek:

A ja jakaś wolna w tym odpisywaniu jestem, wiem wiem, galaretka mi sie marzy :-D

reklama
nie idz ,nie idz !!
Ja pujde!!
:-):-):-):-)

NO JEST ZIELONA!:eek::eek::eek::eek:
STĘŻAŁA BO MNIE ZOBACZYŁA!!:-D

MELASZEK ,a czasem z banenem miało być ,a nie z truskawkami ??
ta galaretka !!!:-D:-D:-D:-D:-D:-p

Do góry