Witajcie mamuśki , musiałabym was nadrobić , ale zrobiłam to tak po łebkach! U nas pogoda dzisiaj dopisała, Maks cały dzień był na podwórku i skubaniec mały mi w wózku nie chce za długo siedzieć , nie wiem jak on to robi ale wstaje , nawet jak jest zapięty! Chce chodzić tylko po trawie , ale wiadomo jak jest na osiedlach, pełno w niej niespodzianek! Robi sceny takie ,że szok
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Jedna z sąsiadek jak widziała jego zachowanie to się spytała kiedy on się urodził ja mówię ,że w czerwcu , a ona na to -dzieci czerwcowe tak maja! Ale pocieszenie!
Tak po za tym ,to mam okropna alergie na M, na prawdę nie wiem czemu, ostatnio tak dobrze się między nami układało, cóż może to jest po coś!
Beatko , ja ci nie pomogę , chociaż bardzo bym chciała , ale pewnie ktoś się znajdzie!
Mayla mam nadzieje,ze wszystko jest u was ok!
Addddaaa no tobie to mogę tylko pogratulować i trzymać za was kciuki!
Justyś w końcu dałąś znać o sobie!
Dmuchawcu kochany , głowa do góry , nie uda się teraz to uda się kiedy indziej , w najbardziej nie oczekiwanym momencie , ale dobrym dla ciebie! Dobra to chyba na tyle , jak o którejś zapomniałam , to nie znaczy ,że nie doczytałam , po prostu skleroza!