reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Kami, to dalej , leć napastuj męża, ja Ci galaretki popilnuję, :-D:-D:-D
bo nam się gumki skończyły!!!!!
ten kawałek na mojej miotlę podlecę, heheheh:tak::-);-)

Dżastina,
a Ty zaszadzaj w tego dupala :-p:-p:-p

reklama
Kami, to dalej , leć napastuj męża, ja Ci galaretki popilnuję, :-D:-D:-D
bo nam się gumki skończyły!!!!!
ten kawałek na mojej miotlę podlecę, heheheh:tak::-);-)

Dżastina,
a Ty zaszadzaj w tego dupala :-p:-p:-p

zastanawiam sie czy nie lepiej w paszczola !!!:confused::confused::confused::eek:

a patrz ją ...
ta by odrazu napastowała!!!
CHCESZ JAJKO pobic ???
nie wiesz jak sie z nim obchodzi NOOOOO!!!!:confused::happy2::sorry2:

Ostatnia edycja:
A co by mi z tej galaretki zostało??? Hmmmm?:-D:-D Jeszcze nie byłam:eek:

Justyś jak dobrze zamachniech to będzie w dupola, paszczola i tam gdzie trafisz jeszcze

mnie coś już nuży ,a WAS nie??

MOje dzicka jutro ,a raczej dziś rano wstaną wczesnie ,a ja sobie bedę musiała sama zapodac w dupala jakąś rakietke !!!
BOŻSZE MAM nadzieje,że pośpią:confused::sorry2:(chyba gupia jestem ).:eek:

KAMA ciesz sie ,że garnek chociaz zostanie!!!;-)

Ostatnia edycja:
My tu gadu gadu, a galaretka wyjśc nie chciała sama, to teraz jest na serniku taka pofałdowana :-D No nic, sernik dokończony, w lodówke wstawiony, to czas na konsumpcję.............

.......bo serek z wiśniami znalazłam jak tortownicę wkłądałąm :-D

.........................................
A to dobre było, to dziewczynki miłej reszty nocy (już niewiele zostało) i superowego dnia Wam życzę, to

DOBRANOC

A teściowa tak żaguje (chrapie) że chyba nie zasnę :-D

Ostatnia edycja:
Justynko,
chciałbym to zobaczyc, ten wulkan energii z rakietką :-D:-D:-D
Kamilko, a Ty tesciowa sie ne przejmuj, tylko ją obudź krzykami podczas przyjemnej konsumpcji, a co!!:tak::-p:tak::-p

ja też juz znikam,
oglądam sobie Taxi 4 , hhheeea przedtem, 3 i 2, taki maratonik
lubie francuskie komedie, a mój M. sie tak chichra,ze zaraz małego obudzi:-D

Ja już sikałam, a oto nowy kamis, wredna jestem, co nie?

Załączniki

• za.jpeg
    za.jpeg
    33,6 KB · Wyświetleń: 32
reklama
Do góry