reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
a nóż teściowa spróbuje:tak: będzie miała to szczęście,hhheeee

Dobra, lecę, bo mi się oczy już kleją
Fajnie laseczki,że jesteście :-)
Tak dawno straży nie było

Buziole kochane:-D:-D:-D:-D

No to witam i zaczynam ten sobotni piękny (przynajmniej u mnie) dzionek

Tak, czasem trzeba trochę postrażowac w nocy :tak::-D No i na galaretkę poczekac :-D

Moję Dziecię położyło się samo w poprzek łóżeczka i śpi :-D Nawet mleka nie chciała

Co by tu jeszcze napisac, chętnie bym komuś coś odpisała, ale widzę że jeszcze tu nikt nie zawitał, ale wiadomo, weekendzik trwa......

JUSTYNKO a maly byl wpiety w pasy???? Pytam sie,boja dosc czesto wpinam tylko w dolne pasy (Lena ma zcasme fazy,zenie toleruje szelek tych z gory, zwaszcza jakc hce siedziec trzymajac sie barierki, to te pasy jej w tym przeszkadzaja) I czasem sie zastanawiam czy ona mi wpieta tylko w te dolne nie fiknie....

KAMLOTKA ale sie usmialam!!!!!!!!!!!!! Kamis rządzi!!

Kamilka, Madzia i Justyś WY ZBOCZUSZKI JESTEŚCIE :-D:-D:-D:-D a myslałam że ja jestem zboczona :-D:-D:-D:-D fajnie się Was czytało :-D

Kama, włóż następnym razem teściowej korniszona to przestanie chrapać:-D

Justyś i jak tam zapodałaś komuś kopala ?

Madzia jak dziś nastroje?

U nas pogoda ładna, tj świeci słonko i na nim jest ok 20st ,ale w cieniu ledwo 10 i do tego wieje :eek:

Ja w pracy, po pracy do domu bo przyjeżdża Marka babcia ( i znów będę prać obicie wersalki w miejscu gdzie ona będzie siedzieć bleeeeee:eek::no::eek:)

nie mam chęci na jej wizytę do tego teściowa i teść.

A wogole moja teściowa jakaś jeb... jest powiedziała że ona w domu jak z Jula siedzi to ją ma na rękach cały czas bo wtedy ma pewność że dziecku nie stanie się krzywda !!! IDIOTKA JAKAŚ !!! :wściekła/y:
to niby ja Jula ma się uczyć nowości skoro jest na rękach z ta debilką :wściekła/y:

M dziś w szkole do 20 jutro też. Poszedł dziś na egzamin z rachunkowości i nic nie umie leniwiec nawet ksiązki nie otworzył przez 2 tyg.

Beacia, może Mari faktycznie ma od nabiału te krosteczki? ciesze się że wyniki ma dobre :-)

A wogóle Jula tez już się puszcza, ale rzadko i na ok 15sek. Ale za to jak to robi to tak się chichra , hmm taka radość z puszczania się to co to będzie jak zacznie chodzić:-D

Beata korniszona to by zjadła. to musiałoby byc coś innego.... hmmmmm??? No chyba że z moją nową przyprawą Kamis :-D:-D:-D:-D

Stopi rządzi, rządzi..... Skopiowałam to od ku zynki z NK :-D:-D

witamy!
ale tu dzis cicho chyba wszystkie mamy korzystaly z pogody :) u nas bylo naprawde cieplo, bez spacerku sie nie obyło:tak:szkoda tylko z M na uczelni...
wlasciwie caly ten tydzien bylismy sami bo M zakladal inst.elek. i mu zeszło,
Mały ostatnio zle sypia, w dzien prawie w ogole nie chce a w nocy sie strasznie wierci, wydaje mi sie ze to od leku, na szczescie jest do wtorku wiec jakos wytrzymam..

Milego weekendu!

My dzis caly dzien spedzilysmy na piknikniku dla dzieci i doroslych z zespolem Downa. Julka (moja siostra) miala pokazy tanca, nawet kilka solowek . Lena wyspiewala sie i "wytanczyla" !!!!!!!! Tylko uslyszala muzyke i od razu cale cialo w ruch i spiewy - pianie Dzieciaki Lene wysciskaly
Ja oczywiscie jak zwykle na takich spotkanich oczy jak szklanka... zupelnie nie radze sobie z emocjami jak na raz jest tyle niepelnosprawnych osob.... i takich maluszkow ledwo chodzacych bylo tez sporo... a jaka sliczna roczna dzieczynka !!!!!
I tylko potwierdzam sie w przekonaniu,ze ja bym nie dala rady wychowac takiego dziecka...

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
warto mieć coś takiego w szafce, tak na wszelki wypadek :tak::tak::-D:-D:-D

WITAM!!!
ja tylko na chwile MELASZEK do apteczki pierwszej pomocy tąm przyprawe włożyć.
Kama powinna mieć ten specyfik non stop.

A mi dziś budyn na oknie stygnie,karpatke robie:-).
Galaretke tez synkowi zrobiłam ,ale za szybko zielona wlałąm do czerwonej i wyszła zgnita zieleń:eek:.

STOPI nie był przypety wogóle,ja dolny klips gdzies położyłam ,a na górne go nie przypinam bo to nic nie da chyba:dry::-(.

BEATKO niestety nikomu nie zasadziłam kopala,ani w dupala ,ani w paszczola!!
:-:)-:)-:)-:)wściekła/y:
Mąż mówi ,że jeszcze dwa dni i on sam mi zasadzi kopala bo :no:wytrzyma ze mną:confused::eek:!

reklama
Justynka ja przypinam Lene , bo jak jej nie przypne to zaraz by mi wyleciala z wozka... ona bardzo lubi sie wychylac z wozka podczas jazdy, tylko wtedy tak ja pisalam na dole jest przypieta... chyba musisz Julka tez caly czas przypinac,zeby Ci drugi raz nie fikna...

Do góry