reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

dmuchawcu moj kochany juz o mnie sie nie martw, ja jestem tak wyszkolona przy moim synu ze zadne akrobacje mi nie straszne :-D

reklama
no ja wiem,że wszystko bedzie ok tylko boję się,że .. głupio to powiedziec ale,że mnie bede umiała pokochac drugiego dziecka tak jak kacpra bo on jest dla mnie najwazniejszy, i bede musiala mu mniej czasu poswiecac, albo tego,że on bedzie zazdrosny.Boję się również,że skoro mały tak choruje to może zarażac .. w ogole głupie mysli mam.. i sama z siebie nawet bez tego testu od kilku dni wiedzialam,że jestem w ciazy.

Aniu - Ja Okres mialam 1 maja a owulacje 15.Spodziewana miesiaczka powinna przyjsc 30 czerwca.A ty ?

Witam mamuśki, u nas z rana pochmurno było , a teraz słoneczko powoli wychodzi! Jak Maks wstanie to robimy sobie spory spacerek na rynek do mojej cioci!
Ada daj znać , co na tym drugim teście będzie jak najszybciej , pogratuluje dopiero jak będzie na 100%
W każdym razie na pewno sobie dasz rade, a za parę lat zobaczysz ,ze warto było!

Kamilko na pewno lepsza rolkowa. Ta pierwsz afirmy sigma jest ok. Daniel ma taka w pracy, tylko wiekszą, zanim kupilismy naszą, pozyczał tą z pracy:tak: Także ta spokojnie mogę polecić. Męcz mnie ile chcesz:-)

Adddaaa ja miałam okres 4 maja, owulka 14 lub 15 maja, spodziewana miesiączka powinna byc 30 lub 31maja:-D:-D:-D:-D:-D. Bysmy miały termin prawie na ten sam dzień:-D W każdym razie poród w lutym:tak:

Hej matki wariatki!

Adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa pogratuluje podobnie jak niutka czyli jak będziesz miała 100% pewność. Ale i tak przesyłamy gorące uściski. Dasz radę, twarda z Ciebie babka. :tak:
Tak w ogóle to składam spóźnione życzenia na dzień matki! Mi Kacper zrobił wczoraj prezent i spał do 8:30 :-):-):-D:-D

Zrobiłam małemu trochę zdjęć więc wrzucę wam, bo ostatnio to chyba w styczniu wklejałam :zawstydzona/y:

Aniu zrób ten test :D a tu wkleiam mój kreska ledwo widoczna P1080605.jpg

mój pierwszy test też miał taka słabą kreskę. sama jestem tak ciekawa z drugiej strony tak sie boję, ale chyba jestem szczesliwa.

Ja sama juz bym chciała drugiego malucha ale najpierw musimy odbić się finansowo. Tak za rok mysle maksymalnie :-p ostatnio szykowałam ubranka dla kuzynki co ma termin na pazdziernik i szczerze powiem że przykro mi sie zrobiło, ze sama z nich narazie nie skorzystam.

reklama
Adddaa a ja juz teraz gratuluje:-), bedzie dobrze.dasz rade,za dmuchawca tez 3mam kciuki
my dzisiaj 10 miesiecy kończymy i zyczymy wszystkiego naj naj dla Adulki
co do tego (nie)świeżego oddechu, to u Oskara tez czasami jest.a ja myslalam ze cos sie z zabkami dzieje. no wlasnisnie a uzywacie jakiejs pasty? bo nigdzie w sklepie nie widzialam zadnej dla takich maluchow tylko wszedzie od 2 lat.
Patra ja tez mma sentyment do ubran Oskara, za rok tez bede sie starala o 2 dzidzie(no chyba ze cos sie zmieni) ale ubranek nikomu nie porzyczam ani nie sprzedaje,szkoda mi poprostu,tyle kasy na to wydalam,wiem ze takie male sie nie poniszcza ale samo pranie swoje robi i nie chcialam zeby nastepny moj synek chodzil w takich juz "wynoszonych"

Ostatnia edycja:
Do góry