reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hej dziewczyny ja tylko tak na szybko... nie nadrabiam, bo nie mam czasu, jedyne co wyczytałam, to że Ada ma watpliwści czy pokocha drugie dziecko tak jak to pierwsze - odpowiedź jest prosta - OCZYWIŚCIE, ŻE TAK!!!
Ja też miałam wątpliwości, szczególnie, że Adam nie był planowany... tzn. mysleliśmy o kolejnym dziecku, ale akurat nie wtedy... całą ciążę miałam jakieś głupie wyrzuty sumienia, z jedenj strony, że nie będę miała tyle czasu dla Tomka co do tej pory, a z drugiej gryzło mnie, bo nei czułam tego co czułam jak byłam w ciązy z Tomkiem... Ale jak juz się Adaśko urodził, to powoli wracało do normy... Adamo grzecznym dzieckiem był (i jest) więc Tomek poznał Adaśka z tej dobrej strony :)
Ada - wszytsko będzie dobrze... skoro matki nei umiałyby pokochać drugiego dziecka tak jak pierwszego to czemu decydowałyby sie na trzecie?? :)

Buziaki! Moze wieczorkiem uda mi się nadrowbić Was wszystkie, i napisać co u nas :)

reklama
Anulka to pewnie dlatego, ze za wczesnie robilas ten tescik... Trzymam kciuki dalej;-) A jak nie to pozostanie sie dalej starac, chociaz wiem jakie przykre jest uczucie zawodu... Jeszcze troche czasu masz do nastepnego tesciku :tak:

Adaaa i kiedy robisz nastepny tescik dla pewnosci? Ale ja mysle ze ten sie nie myli :tak:

ADDDAAA o jaki tani ten test??a on przypadkiem nie ma innej czulosci niz, te drozsze testy?? p.s. trzymam caly czas kciuki za dwie mocne kreseczki!!!!!!!!!!!!!!!!

DMUCHAWIEC kochana cicho sza nic juz nie mow o ciazy,zebys nie zapeszyla!!!! Poczekaj jescze troszke, zrob tescik i dopeior nam powiedz :-) Zycze dwoch kreseczek!!!!!!!

ANNIE fajnie,ze polskie artykuly masz w sklepie :-) Na poludniu to pewnie cieplo.. ale wtym Kilelu to zimno pewnie... jest takie zelarskie powiedzenie: "pizdzi jak w kiloni".... bo tam zawsze zimno, wietrznie i deszczowo... hehe (przepraszam za slownictwo, to tylko cytat zeglarski)

Witam się wieczorową porą :)

Ada ogromne gratulacje i mam nadzieję, że drugi teścik potwierdzi pierwszy

Maylaszku gratuluję wygranego przetargu, w końcu będziesz mogła być na swoim

Aniu za ciebie też trzymam kciuki aby u ciebie dwie wyraźne kreseczki pojawiły się jak najszybciej

Asiu dobrze, ze tylko na takich szkodach się skończyło, i że z samochodu nic cenniejszego wam nie zniknęło, nam też jakiś rok temu wybili szybę w aucie, i też nie wiadomo kto to i po co, bo w sumie nic nie zniknęło, a chyba po prostu komuś się znudziło jak szedł obok, bo mój M w samochodzie znalazł kamień większy niż piłka tenisowa, a drzwi od samochodu nie były nawet otwierane

kończącym dziś kolejny miesiąc wszystkiego naj życzę

ja uciekam już spać bo padnięta jestem, miałam dziś gości po południu i jakoś mnie to wymęczyło,
a co do ubranek po naszych maluszkach to ja właśnie wczoraj przeglądałam wszystkie ciuszki małej bo musiałam dziś część już oddać znajomej od której miałam ciuszki pożyczone, i tak właśnie sobie wspominałam, jak moja Monia ślicznie w niektórych wyglądała, a miałam kilka ulubionych pajacyków, bluzeczek i sukieneczek w których wyglądała przecudnie, no i w ogóle jak spojrzałam na te ciuszki takie malutkie to aż mi się zachciało drugiego dziecka, no ale ja chyba jeszcze troszkę poczekam, no ale coraz cześciej o tym zaczyna myśleć, tak myślałam, ze może gdzieś w okolicach października zaczniemy coś w tej materii z M robić, akurat byłoby dwa lata różnicy między dzieciaczkami,

oki lece już do łóżeczka bo oczy mi się same juz zamykają, a jutro znowu pobudka przed 6.00 i rano do pracy
miłego wieczorku i kolorowych snów życzę, do jutra papa

Witam ponownie

Widzę że teściki dzisiaj były głównym tematem. Oby wszystko poszło po Waszej myśli :tak:

Asia to dzisiaj mieliście dzień pełen wrażej, oby to był już taki ostatni

adudz82 też czasami myślałam o drugiej dzidzi, ale u mnie to jedynie jest obawa czy poradziłabym sobie z dwójką :confused: To dopiero to jest głupi problem, co nie? :eek: Ale pewnie i tak odczekam dłuższy czas, a poza tym na pewno nie tu, w bloku.

Ja chyba też uciekam do łóżeczka, dobranoc Dziewczyny :-p

miałam iśc spać i jakoś nie mogę od laptopa odejść :( :(

nadrobiłam troszkę pozostałe wątki a jutro postaram sie nadrobić lipiec i może wtedy będę bardziej na bierząco

jeszcze raz kolorowych snów

reklama
Cześć Kochane!

Maylaszku gratulacje ogromniaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asiu to jakaś masakra, dobrze, że ukradziono tylko tyle (albo aż tyle).

Ada i jak test:-)?

Stopciu masz rację - muszę przestać ciągle o tej ciązy paplać (tylko kurczę jak, gdy nie mogę myslec o niczym innym:sorry2:)
Czyms się musze zająć koniecznie i właściwie to mam zajęcie na dziś. Mój kolega, który jest księdzem ma w sobotę urodziny, robimy "małą" imprezkę, a ja będę piekła tort. Zmierzam go ozdobić jakos fajnie. Słyszałyscie o robieniu dekoracji na torcie z pianek np. Jo-Jo? Cuda można robić! Spróbuję pokombinowac, zobaczę jak mi to wyjdzie i na roczek Zosi tez coś fajnego zmajstruję:tak::tak:
No to se dmuchawiec znalazł zabijacz czasu. Teraz mnie cały dzień nie będzie:-D

Miłego dzionka!

Do góry