Cześć Kochane!
Wreszcie jestem
Mężuś jak ma słuzbe 24h, to potem 48h ma wolne, więc korzystałam
i dlatego sie nie odzywałam. Co prawda podczytywałam Was, bo jakzeby inaczej, ale zazwyczaj w czasie, gdy Daniel się kapał, a ze jakos sporo ostatnio skrobiecie
, to juz odpisac nie zdazyłam.
Ale dzis juz maz normalnie w pracy, a ja jestem
Testu jeszcze nie robiłam. Lezy i czeka. Umieram z niecierpliwosci, ale poszłam po rozum do głowy i stwierdziłam, ze zaczekam cierpliwie jeszcze kilka dni. W poprzednich ciazach test wychodził mi pozytywny dopiero 20 dni po prawdopodobnej owulce
w dodatku druga kreseczka była wtedy ledwo widoczna, wiec tak moze byc i teraz. Nie ma co kaski marnowac i kupowac 10 testów
Nie?
Ale powiem Wam, ze jesli sie okaze, ze dzidzi nie ma, bede bardzo zawiedziona, bo wiele rzeczy wskazuje na to, ze jestem w ciazy. Dzis mnie rano tak zemdliło jak w ciazy z Zosia - identycznie, myslałam, ze rzygne.
Dis jest dopiero 10 dzień po owulce
Szok, jak wolno ten czas leci...
Ja tez dostałam prezent na Dzień Mamy
Daniel zabrał Zosie do sklepu i razem zrobili mi deser z galaretka i owocami i miałam cały dzień dla siebie
wiec troszke pomalowałam sobie ten nieszczesny obraz, który juz leży i leży
, byłam u kolezanki i odpoczywałam.
Znajoma, dla kórej mam robic zaproszenia(150szt) wybrała juz wzór. Zrobiłam wiec zakupy na allegro, przy okazji zamówiłam materiały na zaproszenia na Zosiowy roczek
Dzieki
Beatko za pomysł na zaproszenia ze zdjeciem:-) Moje beda w kolorze ecru
, a zdjecie kolorowe
Kamilko gilotynki niestety nie doradze, bo ta, która mam, jest kiepska i nie polecam. To firma Proton. Daniel kupił ja ze wzgledu na to, ze mozna dokupic ozdobnie tnace ostrza, ale teraz załujemy. Ostrze trzeba bardzo mocno dociskac, a i tak czasem trzeba przejechac nim dwa razy
Normalnie czasem mam ochote nia rzucic
Nie robie tego tylko ze wzgleda na Daniela, poniewaz bardzo go kocham i nie chce, zeby bylo mu przykro, ze mi taki badziew kupił.
BeatkoZ. dobrze, ze z Mari juz lepej, oby nie wróciło!
Adudzku fajnie, ze jestes:-)
Justys, melduj sie, bo jak nie...to w tyłek dostaniesz!!!