reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

U Kacpra nie zauwazyłam nieświeżego oddechu i pasta póki co też nam nie potrzebna :-) Ale to pewnie dlatego że nie mamy ani jednego ząbka ;-):-D

reklama
dziewczynki wpadam tylko na chwilę zeby sie pochwalić

ze WYGRALIŚMY PRZETARG NA DZIAŁECZKĘ!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::-)
mam męża w domu, więc napisze poźniej

Całuski

EDIT

teraz doczytałam, Aduś GARTULACJE

u mnie tak samo teścik wyglądałz Fifim w dzien spodziwej miesiączki

Ostatnia edycja:
Dmuchawcu dzięki bardzo

Maylah gratulacje z okazji tego że działeczka jest Wasza! :-D To już duży krok do swojego domku :-D

Narazie uciekam, bo jadę wkońcu do mamy :-D Także do wieczorka
Pozdrawiam i trzymajcie się kochane

Cześć!
Ale fajne wieści się pojawiły na forum dzisiaj. Adaa gratuluję maluszka, niech zdrowo rośnie :) Madzia Wam też gratuluję! My jesteśmy na etapie poszukiwania naszego miejsca na świecie, bo M. chce w Kotlinie Kłodzkiej (skąd pochodzi), a ja nie, bo to za daleko od mojej rodzinki. Śmieję się że okolice Zielonej Góry byłyby najbardziej sprawiedliwe :) Ciągle nie możemy się zdecydować. Zazdroszczę Ci:)

U nas problemów ciąg dalszy. Wczoraj na naszej ulicy okradli 2 busy, w tym naszego, trzeciego próbowali ale chyba ktoś im przeszkodził. U nas wybita szyba, ukradzione radio, wyrwane tylne lampy, pełno krwi w kabinie i taki burdel, więc auto trzeba oddać do myjni na pranie tapicerki. W kabinie leżał śpiwór z wózka Kuby, tez cały we krwi, muszę oddać do pralni chemicznej. M. spędził pół dnia na posterunku. Mam nadzieję, że złapią tych gnoi. Dobrze że na pace nie było maszyn, na których M. pracuje, bo byłoby kiepsko.
Pogoda dzisiaj beznadziejna, pada deszcz, więc ze spacerku nici. Echhh.

Dżastina melduj się kobieto!
Ania życzę II :)))
Kamila nie denerwuj się już :) Przytul córę i będzie ok:)

Ostatnia edycja:
addaaaaaaaaaaaaa GRATULACJE !!!!!! Moj test z Julką wyglądał tak samo:-)

madzia super że wygraliście przetarg! :-)

ja już mam kompa ale nie mam neta w domu, więc piszę z pracy. Dziś ma być ktoś od internetu. A wczoraj facet przyniósł komp i nieźle mnie podrywał więc chyba nie jestem jeszcze tak straszna jak mi się zdawało (a facet niezłe ciacho:-D)

Julcia spała ładnie, w sumie od kilku dni śpi od 20:30 - 8 albo do 7 ale godzine sama się bawi w łóżeczku. Karmię ją o 20 kaszą na gęsto łyżeczką i potem o 6 daję butle mleka przez sen bo inaczej nie wypije.

Kobitki , nie wiem czy widziałyście ale w biedronce jest masa promocji dla dzieci, np zupki 2 słoiczki 190g po ok 5 zł (włoskie smaki). Są też soczki, chusteczki i deserki.

Ania, II kresek życzę z całego serca :-)

BeaciaZ dobrze że Mari już nie ma biegunki :happy2:

pogoda i nas straszna , od rana leje więc kolejny dzien w domu :wściekła/y:

wczoraj dostałam od "Julci" tort na dzień matki z napisem dzien mamusi :cool2: tyle że mąż zjadł prawie cały bo mi nie podszedł smakiem. Ale gest się liczy :-)

hej
ale tu wiesci od rana, Ada gratuluje!
Aniu trzymam kciuki za Ciebie!
Madzia to swietne nowiny! gratuluje!
asia u nas podobnie, nie mozemy sie zdecydowac gdzie sie osiedlic...
sloneczka zycze! co za historia, kurcze zawsze musza znalezc sie jakies gnoje, dobrze ze nie mieliscie tam nic cenniejszego ale i tak straty sa, mam nadz ze zlapia tych zlodzieji. a moze to ci gowniarze co na nich doniesliscie?
Beacia nie dziwie sie ze Cie podrywal bo niezla laska z Ciebie!

dokoncze potem bo mari sie wscxieka

ADDDAAA ja na razie nie gratuluje,zeby nie zapeszyc :-) :-) !!!!!!!!!!! Daj znac koniecznie po drugim tescie.. choc jak sa 2 kreseczki toraczej bedziesz powojna mama. Czekam na wiesci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAYLAH gratulacje!!!!!!!!!! super wiesci!!!!!!!!!!!!!!!

Maylah gratulacje, ciesze sie ze sie u Ciebie ruszylo na lepsze i jestescie krok dalej do spelnienia waszego wielkiego marzenia :tak:

Basienka my myjemy pasta Odolmed, nie wiem czy ona jest w Polsce dostepna taka specjalna do mlecznych zabkow od 0-6 lat. Reszta tutaj jest zazwyczaj od 1 roku zycia

Beatka ja tez mam dzisiaj dzien na podryw... i to podwojny ;-) Ehhh przynajmniej sie taka nieatrakcyjna nie czuje :tak:

Stopi u nas dzisiaj sloneczko, a tak wogole to pogoda duzo lepsza niz w Polsce (przynajmniej niz na poludniu) wiec przyjezdzaj :tak: Choc slyszalam ze nad morzem jest chlodniej

A pozatym w sklepie niedaleko mnie zrobili regal z polskimi specjalnosciami kupilam zakwas na zurek, buraczki, pierogi i majonez. Ale bedzie wyzera :-D Nawet nie wiecie jak czasem takich rzeczy moze brakowac :tak:

Kurcze, dałam sie namówić i jestem po tesciku i co? Jedna krecha:-(
Pozostaje mi nadzieja, ze w przypadku Zosi było tak samo, na poczatku test nie wykrył, dopiero ok 20 dni po owulacji...
Albo bedziemy sie starac dalej...

reklama
dziewczynki wpadam tylko na chwilę zeby sie pochwalić

ze WYGRALIŚMY PRZETARG NA DZIAŁECZKĘ!!!!!!!!!!!:tak::tak::tak::tak::tak::-)
mam męża w domu, więc napisze poźniej

Całuski

EDIT

teraz doczytałam, Aduś GARTULACJE

u mnie tak samo teścik wyglądałz Fifim w dzien spodziwej miesiączki

Gratuluję wiem jakie to uczucie!!

A tak przy okazji to odnoście ciąż i testów czuję się jakbym przeniosła się w czasie.:-)
Pamietam jak sama sprawdzalam swoje testy i opisywalam wyniki na forum. To było jakby wczoraj a minęło już tyyyyyyyyyyle czasu!

no ja wiem,że wszystko bedzie ok tylko boję się,że .. głupio to powiedziec ale,że mnie bede umiała pokochac drugiego dziecka tak jak kacpra bo on jest dla mnie najwazniejszy, i bede musiala mu mniej czasu poswiecac, albo tego,że on bedzie zazdrosny.Boję się również,że skoro mały tak choruje to może zarażac .. w ogole głupie mysli mam.. i sama z siebie nawet bez tego testu od kilku dni wiedzialam,że jestem w ciazy.

Aniu - Ja Okres mialam 1 maja a owulacje 15.Spodziewana miesiaczka powinna przyjsc 30 czerwca.A ty ?

Kiedyś powiedzialam mamie, że nie wiem czy chcę drugie dziecko bo chyba nie umiałabym pokochac go tak mocno jak Eryka, a mama powiedziala mi, że sie myle, bo miłość matki się nie dzieli lecz podwaja i że drugie dziecko kocha sie na równo z pierwszym:-):-):-)

Do góry