reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Witam!
Chciałam Wszystkim mamusiom zyczyć przede wszystkim zdrowia i cierpliwosci!i oczywiscie samych szczesliwych chwil z naszymi kochanymi rozrabiakami!

a tak poza tym to chyba udziela mi sie stan dmuchawca, i wydaje mi sie ze jestem w ciazy, tzn caly czas latam siusiu, do tego jestem senna i troche mnie mdli. Okres powinam dostac do 4 dni.. hmm..
wlasciwie to nie pamietam sytuacji zebysmy mogli sie "obawiac" ciazy no ale niewiem juz sama. Chyba napisze mojemu zeby kupil mi test.

reklama
hej
wpadam na chwilke
kurcze dzis co sie zaloguje to Mariska cos chce i ryk, tak w kolko:sorry2:
Wszystkim mamuskom zdrowka i samych radosnych chwil!
mala spi ale lada moment bedzie pobudka
u nas dzis chlodniej ale zaraz na spacerek idziemy
wczoraj mialam spiecie z M, to wszystko przeze mnie...
Mala dzis znow miala troszke luzniejsza kupcie:eek: poczekam co bedzie potem, wynikow kalu nie ma...
Kamilko kurcze wspolczuje tesciowki, jak takie wredne babsko moze psuc wszystko, podejzewam ze jak tylko bedziecie mieszkac sami to i miedzy wami bedzie lepiej, ja tez mam "fajna" tesciowke, cale szczescie ze nie mieszkam z nia bo ja bym zeswirowala. na wiesc ze zastanawiamy sie nad powrotem do pl to juz nie moze sie doczekac zeby nas rozdzielic, zaplanowala nam zycie na kilka najblizych lat oddzielnie, ahhh szkoda gadac.
Ada wiesz mnie tez sie udzielilo od Dmuchawca:eek::confused: ale to nie mozliwe chyba bo przeciez mam implant i jeszcze biore pigulki, no ale cos dziwnego sie ze mna dzieje...
Madzia wspolczuje mezowi tej okropnej sytuacji, wiem jak to jest przezywac takie stres kiedy tak naprawde nic zlego sie nie zrobilo...
dobrze ze ma taka kochajaca i wspierajaco zonke jak ty
no i sie obudzila

Dzien doberek kochane mamuski!

U nas sie troc he pozmienialo, bo malemu sie dobrze spi w nocy, dzisiaj wstal o 8 ale pierwsza drzemke robi dopiero teraz od 13:40... Ciekawe co z tego bedzie. U nas dzisiaj pada i jest duzo chlodniej to chyba dlatego ze wczoraj mu letnich ubranek nakupowalam :-)

Femme ostatnio zapomnialam ci odpowiedziec, przepraszam :zawstydzona/y: Niestety nie mieszkam w takich ladnych okoicach tylko w Zaglebiu Ruhry, niedaleko Duisburga. Nad Jeziorem Bodenskim bylam raz i mi sie strasznie podobalo

Adudz gdzie jestes? Z kim mam ta kawke pic? I gdzie reszta forumowych zgub?:-(

Maylah wspolczuje naprawde twojemu mezowi straszne to jest byc oskarzanym o cos czego sie nie zrobilo... A tobie zazdoszcze wyjscia i tego ze taka piekna lasencja jestes :tak:

Kamlotka powodzenia z ta twoja tesciowka, duzo cierpliwosci i niech sie to babsko w koncu od was odczepi

Wszystkim oczekujacym zycze dwoch kreseczek, i tym ktore tez by chcialy to tez ;-) Ja chyba nie mam na co liczyc bo my ostatnio prawie jak biale malzenstwo jestesmy... Jak jednemu sie chce to drugie pada na ryjek. A okres mam regularny, tylko jak kiedys co 46-47 dni. A po porodzie niby mialo byc lepiej :-( Ehh ciekawe co mi powiedza znowu na to... Ale przynajmniej oszczedzam :-)

Widze ze humorki wam nie dopisuja, u mnie tez srednio.. Tak strasznie mi sie nic nie chce! Powinnam prasowac albo myc podlogi ale... Ehh ide ruszyc te moje 4 literki

Witam kochane kobietki :)

długo mnie tu nie było, ale na wszystko brakuje mi czasu, praca, dom i tak w kółko, a tak mi tęskno do was,

u nas na razie wszystko ok,
Monia zdrowo rośnie, właśnie wczoraj skończyliśmy 10 miesięcy, tylko jakoś ząbki nie chcą się nam przebić, ale ogólnie wszystko jest dobrze

postaram się was troszkę podczytać, i zobaczyć co u was słychać
mam nadzieję, że wybaczycie mi moją nieobecność i że przyjmiecie mnie do swojego grona ponownie??

a tak w ogóle to wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamusiek z okazji dzisiejszego święta:
zdrówka, spokoju, miłości i radości z maluchów

Hehe podzialalo!!! Adudz barzo sie cieszymy ze jestes! :-)

To moze ja zaczne reszte mamusiek wywolywac... Mamuski odezwijcie sie! :-D

A ja nie wiedzialam ze mam takie moce! ;) Vercik, dmuchawiec, Ewa, justysia, daisy, Beatka, gabiaz i cala reszta do tablicy :D I prosze sie nie obrazac ze kogos nie wywolalam po imieniu, skleroza rozumiecie, tylko pisac!

Witam mamuśki , mam nadzieje, że wszystkie chociaż troszkę po świętowały! Dzieciaki dzisiaj były dość grzeczne , Maks juz śpi a Stachu już się myje , mam nadzieje,że żaden mi żadnego numeru dzisiaj juz nie zrobi! Było by wszystko super gdyby nie moja głowa, tak mnie boli ,że aż mnie mdli , próbowałam wytrzymać , ale wzięłam w końcu tabletkę!
adudz, witamy z powrotem , ciekawe gdzie ta nasza justysia zaginęła!

Widzę,że chyba wszystkie mamuśki świętują bo cisza tu wielka :)
czy tutaj tak ostatnio ciągle pusto czy tylko dzisiaj??

reklama
Do góry