reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Dziewczyny albo mam zapalenie pęcherza, albo...jestem w ciąży!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

Normalnie szok! Ciągle chce mi sie sikać. Nic mnie nie boli jak przy zapaleniu...narazie:baffled: Zobaczymy co bedzie jutro:baffled:

A tak w ogóle to my tez nie mamy telewizora z wyboru. Dokładnie tak, jak Ewa pisała- to zabijacz czasu:tak:

Stopciu trzymam kciuki - będzie dobrze!

Fajnie, ze znów jesteście:tak:
Jutro napisze więcej bo teraz ledwo na oczy juz patrzę.
Dobrej nocki!

reklama
Aniu, z caałego serduszka życzę Ci tego drugiego, czyli Jasieńka:tak::tak::tak::tak:
Moja mama miala taki objaw we wczesnej ciąży, jak mnie nosiła pod serduszkiem, a nawet lekarz jej mówił,ze nie jest w ciąży, a tu prosze.... maylaszek sie narodził 9 m-cy później:-p:-p:-p

EWA, DMUCHAWIEC dobry wybor i szacunek za brak TV. Ja w sumie jak dlugo bywalam zagranica to tez bez TV, jednak teraz jak jestem sama w domu z Lena, to wlaczam pudlo wieczorem, zeby jakies glosy dobiegaly....

BEATKO Z tak jak pisze Maylah wszystko zalezy ile robi kupek w ciagu dnia i naprawde duzo musi pic!!! Tez mysle,ze moga to byc zabki....

MAYLAH 1,5tyg temu bylismy na Mazurach to tez traba przechodzila. zadzwonil do nas znajomy z Australii i pyta sie czy wszystko ok... my nic nie wiedzielismy, a on w Australii juz wiedzial o trabie powietrznej na Mazurach!!!

Stopi u mnie tez Tv chodzi,zeby odgłosy dochodziły jakies, jak byłam na studiach, to zyłam bez TV i było ok, ale wtedy się więcej imprezowało:-p:-p:-p to odgłosy były różne, heheheh

Powiem Wam,ze ja sie chyba ciesze,ze mieszkam w tak mało atrakcyjnym regionie pod wzgl. turystycznym, bo jak na razie nas te wszystkie kataklizmy omijają, i oby tak było zawsze :-)

Kurczę, ale mnie zalewa ta @, godzinę temu byłam sie "przewinąć" i juz pływam od nowa:baffled:

:-( To jednak zapalenie pęcherza. Normalnie piecze, ze szok...
W tej sytuacji lepiej byłoby gdybym nie była teraz w ciazy, zeby móc to porzadnie wyleczyć:-(ch

Dzis do lekarza nie pojde- nie ma szans- nie dojde do przychodni:-:)-:)-( Moze jutro bedzie lepiej?

Z tego wszystkiego nie chce mi sie wiecej pisac i humorku brak:-(

Maylach-narazie myślimy a nie robimy. Jeszcze nie dawno nie chcieliśmy drugiego, ale stwierdziliśmy, że warto by Gosia miała rodzeństwo bo jak nas braknie o choc będzie miała kogoś bliskiego.

ja tylko na chwilke
dziewczyny doradzcie co moge jeszcze zrobic
Mari ma od soboty rozwolnienie, bylam u lekarza ale on kaze mi czekac do czwartku.
daje malej kleik ryzowy 2 razy dziennie, dietka, probuje ja zapchac a tu nic, tzn nie jest az tak zle ale jednak nie przechodzi. nie wiem od czego to moze byc....
myslicie ze mogla od glutenu? jakby sie czyms zatrula to by wymiotowala czy plakala bo bruszek by bolal a tu nic
martwie sie:-(

Beata mój Adamo też nie miał żadnych objawów poza biegunką (kupa co prawda była 2-3 góra 4 razy na dobę, kolor żółty, śmierdzący - nie wodnista). Trzymało go ponad tydzień. LEkarka kazała podawać dużo picia - letniego nie gorącego, tak samo posiłki - ciepłe ale nie gorące. Wyeliminować mleko ile się da... góra jeden posiłek mleczny. Dieta głównie węglowodanowa - ryżowa! Z owoców - jabłko, banan, jagody. Warzywa - marchewka i ziemniak. Do tego jakieś bakteryjki (Dicoflor 30). Jeżeli brzuszek będzie bolał to Espumisan, a jak gorączka (>38*C to paracetamol w czopku - w zależności od wagi (8kg to nawet 100-125mg).
Pilnować sikania - tzn. Patrzeć czy sika tyle co zawsze, jakby przestała sikać lub zdecydowanie było mniej mokrych pieluch (+ ospałość) to znaczy, że mogła się odwodnić.

Tyle z moich ostatnich doświadczeń. No i do końca nie wiem co to było... chyba jakis wirus...

Witam sie i ja

Maylah ja pochodze z granicy wojewodztwa malopolskiego i slaskiego, kolo Oswiecimia. Gratulacje dla Fifiego! My mamy paste Odolmed, od 0-6 roku zycia. Thomas uwielbia myc zabki :-)

Stopi bezprzygodowej i bezbolesnej wizyty w szpitali zycze, jak juz tak daleko bedzie :tak:

Dmuchawcu duzo zdroweczka

Beatko zdroweczka jeszcze raz dla was. A probowalas moze troche Smecty albo Lacydu dac?

A znacie jakies sposoby na obdarty nosek?

Witamy i my

To może sie gdzies nam w trójkę uda spotkac, jak to tak niedaleko:tak:
tylko ze mna na pewnko jechałby mąż, bo ja sama z Fifim na takie trasy sie nie wypuszczam:-p:-D:-p

Dobry pomysł, a mężowie potrzebni bo przecież ktoś za dziecmi będzie musiał latac :-D:tak:

Dmuchawcu zdrówka życzę i oby było wszystko po Twojej myśli

Narazie nie mogę nic więcej napisac, bo dziecko mnie wzywa

reklama
Spoób na obdarty nosek: taka żołta zasypka, tylk nie pamietam jak sie nazywa:sorry2: Super sie po niej goi i szybko strupek sie robi.

Już wiem!!!!!!!!!!! DERMATOL !!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry