reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

Hejka!

A ja mam humor wcale nieciekawy bo moja rodzinna miejscowosc wlasnie zalewa :-( Nienawidze siedziec tutaj jak cos takiego sie dzieje, teraz cala moja rodzina przezywa dramat a ja siedze tyle km i nic nie moge zrobic :-( Ehhh ryczec mi sie chce i tyle

Aniu dwoch kreseczek zycze trzymam kciuki za Ciebie

Willskonka ciesze sie ze juz jestes w domu o ze wyniki dobrze

A reszcie nie odpisze bo nie mam glowy i nic nie pamietam :no:

reklama
Oj, przykro mi ANIU !!!
A bardzo zle jest , pewnie gupio pytam co !

ASIU moje libido coś lekko opadło,ale da sie naprawic.Maz mówi,ze znowu sniadanie musi zrobic.
CZytam WAS ,ale nie pisze bo przeciesz sama ze soba bym musiała.;-)

Niestety... moich dziadkow, wujkow juz ewakuowali, piwnice pozalewane, mosty i drogi zamkniete, i wal sie przelewa :( Na cmentarzu trumny powyplywaly a znajomy ma wode po pierwsze pietro, wszystkie zwierzaki mu potopilo :( Babcia mowi, z odkad zyje jeszcze czegos takiego nie widziala. Jeszcze tej nocy maja popuscic wode ze zbiornikow i niewiadomo czy mosty i waly to przetrzymaja. Jak mi zal tych ludzi, niektorzy pracuja cale zycie na to co maja i pare chwil wystarczy. Ehhh normalnie szkoda pisac

Kurcze taka woda to potrafi narobić tyle szkody, że szok :no: U nas piwnice też pozalewane... w całej okolicy tylko pompy chodzą i pompują do kanalizacji, a gliwicka oczyszczalnia pęka w szwach...

Przed sekundą był u nas policjant. Sprawdzał czy mój Tomi w domu, w związku z tym znalezionym dzieckiem... już nawet zapomniałam o tym zdarzeniu, a oni dalej szukają rodziców :no:

Dmuchawcu - życzę || :tak:

A co do chęci - ja też ostatnio miałam chęć na kochanie jak nigdy :-p no ale skończyło się w dniu kiedy dostałam @ :baffled: Ciekawe co będzie jak sie skończy :confused:
Ulice w miescie pozamykali, przed moim starym LO też. Odwołali nawet matury! szok... nie myśłałam, że jest aż tak tragicznie. Nie mam TV więc nie śledzę na okrągło tego, co dzieje się w kraju :/

Pogoda u nas do bani!!! Cały czas pada, choć dziś zdarzyło się, że były krótkie przerwy... Ja chcę słońca!!!!!!!!!!!!!!!!

Aniu to naprawde nie ciekawie.
TO JEST STRASZNE !!!

Ewo właśnie pokazywali w wiadomościach ,że woda podchodzi do jednych gliwickich mostów.
Wiesz ja tez myslałam,że nie szukają (w zwiazku z tym chłopcem)nawet gzies czytałam.
Ja uwarzam ,że to nie Polskie dziecko i pewnie nie znajdą,po cerze podchodzi mi pod cyganskiE ,ale ze wschodu.

My dzis tez spacerowalysmy... :-) Jutro jade do gina, bo juz wydzwania,ze mam sie zjawic po skierowanie so szpitala.. ehhhh odkladam pobyt w szpitalu, bo boje sie narkozy...Moja mama ma nowa zabawe- uderza sie specjalnie glowa o szafki w kuchni... tak, dlugo az przywali np. o rog szafki i zaczyna plakac :-)

Wszystkim dziewczynom mieszkajacym na Poludniu zycze jak najmniej wody!!!! Trzymajcie sie i mam nadzieje,ze to juz koniec opadow!! I rzeki przestana wylewac.

BEATKO 26 nie strasz, ze gaz znow w gore idzie!!! Ja podwyzki gazu bardzo odczuwam , bo grzeje gazem!!!

TRALALApieluchy na razie spisuja sie super!!!szybko schna!! Tanie i dobre. Teraz na dzien dziecka zafundowalam malej drozsza pieluchehttp://www.krainapieluszek.pl/index.php?route=product/product&path=47_37&product_id=174 ,
ale jaka ladna :-) I zamowilam tez otulacze i wklady z konopii!! :-) Kupialam jeszce inne na testy. Jka przyjda zdam raport , ktore najlepsze :-)

BEATKO Z biedulka z Marci .. czasem wystarczy ulamek sekundy i dziecko sobie cos robi.. :-(

EWA a Ty wogole nie masz telewizora??

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkowo! U nas dalej pada , ale to chyba nic nowego!Połamało mi dwa parasole, a tym drugim to aż się skaleczyłam, nic groźnego będę żyła!

Co do tych pieluszek , to ja już kiedyś za nimi rozglądałam , ale przeraziła mnie cena, tylko ,że wtedy nie można było kupić na sztuki! Które mi polecicie?

M już do pracy wraca, więc komp już przestanie być okupywany! Maks już śpi od 19.00 a Stasiek chodzi tam i z powrotem i wymyśla ! Zmykam bo teraz jest głodny po raz trzeci!

Witam !!!!

Melduję,że mamy 4 ząbki, cztery jedynki, dzis sie przebiły , juz białe kiełki widac:-D:-D:-D:-D
W związku z tym mam pytanko, czym myjecie ząbki, jakąś pastą specjalną?
Dzis nam dzien bardzo fajnie zleciał, oprocz tego,ze nie mogłąm wyhechac z domu, tak lało, a ja jechałam meza samochodem, nie cierpie go, 5 razy mi zgasł, jakos sie dusi na skrzyzowaniach, fuuujjj a i nie działa w nim dmuchawa( Bo M. nie ma kiedy jej naprawic) i nic prawie nie widziałam, bo tak szyby były zaparowane)
Ale u kol. super, Filipek bawił sie z jej 1,5 rocznym synkiem, wzrostem sa prawie identyczni, tylko Filip troszke drobniejszy, gadali sobie, krzyczeli, zabierali sobie zabawki, ale bez bójek:tak: a my plotkowałyśmy......i plotkowałyśmy:-D:-D:-D

A i bardzo sie cieszzę,że mam co nadrabiac:tak:
Beatko26, współczuje podwyżek i gratuluje zaklepanych wakacji, teraz tylko zamów pogodę i szykuj krem do opalania :) PS> ja tez dzis okresowa jestem, dwa dni za wczesnie przyszła @

Niutko, no faktycznie nieciekawie, ja rozmawiałam dzis z cicia z Rybnika, i mówi,ze Nacynie brakuje ok 50 cm do wylania a okolice Rudy i te wioski niedaleko pozalewane:-( Kurcze masakra normalnie......

Annie, trzymam kciuki,zeby nic sie nie stało Twojej rodzince i zeby woda ich ominęla. A jakie to oklice?

Dmuchawcu, no rozwaliłaś mnie ztym słoncem, ja juz prawie go nie pamietam, 9 dnie bez słonca u mnie. ZAZDROSZCZE!!!!!!

Asienko, gratulaacje dla Kubusia i cieszę się,że humorek juz lepszy:tak:;-):tak:

Willsonko, super,ze wynki dobre, a zelazko bedziesz łykać i bedzie ok. Wy tez myslicie juz o drugim bobo?

Kamilko, kurczę namysłowa nie kojarzę, ja jestem z okolic Jarocina, miedzy Kaliszem a Poznaniem, nie wiem czy to daleko od Ciebie, a Ty z jakich regionów jestes?
Super,ze decyzja podjęta w sprawie budowy. Co do kredytów, to ja chetnie pomogę, tylko ze ja sie specjalizowałam w kreytach konsumpcyjnych, a nie hipotecznych, ale co nie co wiem na ten temat.

Stopi. bedzie dobrze,ale w sumie miło,ze szpital sie interesuje pacjentami. A powiedz , bo pewnie przeoczyłam, po co musisz isc do szpitala?

BeatkoZ,
no nieciekawie z tym krwawieniem, a to na pewno od implantu? Zrobiła Ci USG, ja wiem,ze w Anglii troszkę inaczej do wszytskiego podchodzą, no ale tak długie krwawienir moze byc niebezpieczne dla zdrowia.
A tatus, jak tatus, jak większośc:tak: Biedna Mari, ale do wesela sie zagoi:tak::tak::tak:

Justys a moze wykorzystacie to libido pracując nad na córcią:-):-):-):-):-p

Uffff, nadrobiłam
Chcę tak częściej!!!!

MAYLAH jejku ale Filipek rozkrecil sie z zabkami !!!!! szok!!! Gratulacje!! U nas chyba cos sie rusza, bo juz cos ostrego czuje na dole, w buzi Leny. Ide na kolejna biopsje szyjki macicy...kiedys pisalam o tym .. ale oczywiscie ja wiem,ze bedzie dobrze wiec sie luzuje.. tylko ta narkoza mnie przeraza, po tym jak mailam powiklanai po znieczuleniu..

NIUTA zdam Ci raport, bo teraz kilka pieluch zamowilam. Czekam na dostawe. W domu ma dwie sztuki tanie Naughty Baby kupione na allegro. nie wiem jak one maja sie do ych drogich.. porownam juz lada dzien!!

reklama
Wiecie co ja mam cos złe przeczucia w zwiazku z tą powodzią ,naczytałam sie proroctw i nie wygląda to ciekawie.:baffled:
No,ale nic nie bedę słać negatywnych myśli i miejmy nadzieje,że to już ostatnie dni tych ulew.

Madziu fajnie ,że się naklepałaś z koleżanką.
Wiesz choćbym chciała to przez pół roku mamy zapomnieć o ciąży lekarz zabronił ,po czyszczeniu.
I jestem pewna ,że teraz była dziewczynka.
Mam jakąś schizę teraz ,boję się zajść w ciąże bo znów stracę swojego OKRUSZKA:-:)-:)-:)-(.
Jak sobie przypomnę to wyć mi sie chce do księżyca.
Karolek był by szczęśliwy,HANKĄ jest zachwycony i gada dalej o niej i mowi ,że nie ma dziewczynki.
Jak mu powiedzialam to brdzo sie ucieszył.
Wiecie co on ma tak niesamowitą pamięć i czułe serce niekiedy mu sie przypomni i mówi''Mamusiu TY byłaś u lekarza i jak przyszłas płakałaś w samochodzie'' normalnie wtedy mnie zatyka:baffled::baffled::baffled::baffled::no:.
Dobra nie będę już smęcić.

DZiecko mi usnelo w końcu po całym dniu.
Tak marudził myślałam ,że mnie kurw.ca trafi.
Marudzi i marudzi :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.
No ,ale co sie dziwić na dworze jest jak jest i tylko BOZIA może to zmienić!!

Do góry