reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipiec 2009

A ten basen to w Namysłowie? Ile teraz masz km do Namysłowa?

tralalala1 gdybym wczoraj miała jak jechac to by mnie tak szybko nie zobaczyła, poza tym M mnie prosił żebym została bo za godz miałbyc w domu.

Kamilo przeprasza przegapiłam posta.
Tak w NAMYSŁOWIE ,chociaz kiedys mi sie bardziej podobało ,może i stary ,ale fajnie było .
Teraz jest kryty i w tym roku otwieraja zewnetrzna część.

Do Namysłowa mam około 30km. u mamy parę razy w mies. jestem.:tak:

GRATULLKI DLA FIFIEGO NA 4 ZĄBKI !!!:-)

Ostatnia edycja:
reklama
Justysia, bo juz chciałąm pytac ponownie ;-);-);-) No to nie aż tak daleko, jak wyjazd wypali to kto wie, może jakieś spotkanko się zorganizuje
Mi też lekarz mówił żeby odczekac po łyżeczkowaniu, a jakoś tak nam się trafiła Oliwia po 1,5 m-ca (oczywiście wiedzieliśmy co robimy, to nie był przypadek, dłużej bym nie wytrzymała:dry:)

Maylah, z Namysłowa pochodzi mój tata i tam będę w Wakacje u kuzynki (na 99%) i tak pomyślałam że to może niedaleko Ciebie, pózniej spojrze na mapę :tak: Ja mieszkam na pomorzu :tak: Nad morze mam 70km :tak::-)
No i gratki dla Zięciunia że już takie śliczne 4 ząbale ma :tak:

Stopi tak nie mam telewizora - z wyboru. To taki złodziej czasu, że szok... A mój mąż jak tylko zobaczy telewizor to siada i się gapi nawet nie wiedząc na co... Wolę obejrzeć film na który mam ochotę, a nie jaki leci akurat w TV :tak:

Choć musze przyznać, że ostatnio się łamiemy czy by nie kupić jakiegoś, coby jak ludzie filmy oglądać a nie na lapku :-p... a jak juz będzie telewizor, to pewnie do anteny go też podłączymy i takim sposobem, po 5 :)szok:) latach bez telewizora chyba skapitulujemy :-p

Dobranoc laseczki! Koniec pracy na dziś. Idę spać, a jutro z mamą szukać jakiejś kiecuszki na ślub jedziemy. Życzcie mi powodzenia, żebym coś znalazła! ;-)

ja tylko na chwilke
dziewczyny doradzcie co moge jeszcze zrobic
Mari ma od soboty rozwolnienie, bylam u lekarza ale on kaze mi czekac do czwartku.
daje malej kleik ryzowy 2 razy dziennie, dietka, probuje ja zapchac a tu nic, tzn nie jest az tak zle ale jednak nie przechodzi. nie wiem od czego to moze byc....
myslicie ze mogla od glutenu? jakby sie czyms zatrula to by wymiotowala czy plakala bo bruszek by bolal a tu nic
martwie sie:-(

To EWO trzymamy, Ty kiedy masz te wesele brata?

Kamilo MELASZEK do NAMYSŁÓW bedzie miała jakieś 1,5 godz. jazdy.:tak::tak::tak:
Z dzidzia nam sie nie spieszy ,teraz już domek bedzie na Okruszka czekał.
Trzecie musi być nie ma RADY.
u NAS tzn. meża rodzeństwo sie patrzy na nas jak na KOSMITÓW.
Bo chcemy mieć trzecie dziecko , no , a jak BOZIA pozwoli to może i 4woro.
Bo im dwa to już dużo.:szok::szok::szok::szok:

Nikogo nie ma to spylam lulać.
Mam nadzieje,że mały odkrywca bedzie spał całą noc, bo po dzisiejszych humorkach nigdy nie wiadomo.
Oby bo jestem zmęczona!!!:shocked2::dry:

A mąż mowi ,że znowu gdzieś żona mu wyjechała !!!:-D

Kamilko ja nad morze mam jakies 240 do Mielna, fajna trasa bo cały czas drogą 11 się jedzie:-) Więc jakby co , to może po drodze do Justysi, wskoczycie do nas na kawkę i lody:-D:-D:-D No i nasze dzieci by sie poznały:tak:

Ewciu, no jak to mówi mój 18 letni brat "szacuneczek" za ten brak tv, ja bym chyba nie wytrzymała

Stopciu, na pewno bedzie dobrze!!!! Pozytywne myślenie jest najważniejsze:tak::tak::tak:Tzrymam kciuki:tak:

Justynko, jedni lekarze każą czekac pół roku a inni 3 m-ce,zalezy. A oczywiscie najwazniejsze,zebys psychicznie sie czuła gotowa .I to normalne ze czasem sie chce płakać, i nie ma co łez powstrzymywać
a synka masz przekochanego, taki wrazliwy :)

EDIT
Beatko, wiesz Fifi od kilku dni tez ma luzne kupki, tak 2 na dzien, ale ja to przypisuje zabkom? A Mari ile na dzien takich robi? Najwaniejsze to nawadniac dziecko, czyli duzo do picia dawaj,zeby sie odwodniła

Ostatnia edycja:
Mnie ten iplus do szału doprowadza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:.

BEATKO ,DAWAJ banana on też zapycha.
Wiesz moja siostra ma przepis na magiczna zupke, bo najmłodsza bardzo szybko sie odwadnia,a ta zupa jej pomaga jak nic innego.
Nie wiem z czego to gotuje ,jutro wysępie od niej przepis.
To wrzucę .

A dajesz jej jakies leki ,u nas lakcid tez pomagał.

To może sie gdzies nam w trójkę uda spotkac, jak to tak niedaleko:tak:
tylko ze mna na pewnko jechałby mąż, bo ja sama z Fifim na takie trasy sie nie wypuszczam:-p:-D:-p

reklama
Do góry