reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ANIU teraz z aniołki ,a czy z JULKIEM to nie pamietam.
Mi lekarka która robiła łyzezckowanie powiedziala ,że miałam stan zapalny,ale mój gin tak nie mówi.
Przecieżby zaUwarzyła, dzidziuś był chory i powiedziała ,że lepiej jak teraz sIe to stało niz bym miała martwego rodzić .
Coś od początku jej nie pasowało,różnice była 4tyg. i co wizyte maLAła.

IWON -ja do JASNOWIDZENIA sie nie daję,
A na kataklizmy nie nażekajmy bo raz na kilka lat woda wyleje i tyle ,a w innych krajach strach sie bać .
I tak myslałam ,że po zimie bedzie powódz jak nic z tego śniegu.

A tak wogóle to wiesz ciężko widzieć JASNO jak na dworze BURO !!;-)

MELASZEK ja też widziłam tą reklame.

ALUSIA fajnie ,że sie odezwałaś bo myślałam ostatnio o Tobie !

MÓJ MĘŻULEK WRÓCIŁ Z PRACY !!!!:-):-):-):-):-):-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Alusia kurcze ty już na finiszu... ale ten czas leci!

A ja dzisiaj pojechałąm z mama do Rybnika szukać kiecki na weselicho, bo to już tuż tuż (3 lipca) i znalazłam!!! Jestem taka zadowolona, że szok!! :)

Zdjęcie poniżej. Troszkę kiepsko widać, bo kamera u teściów na dole została - robiłąm zdjecie lapkiem ;P

Załączniki

• moja kochana małżonka.jpg
    moja kochana małżonka.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 50
Cześć Dziewczyny!!
U nas dzionek minął w miarę spokojnie. Troszkę pojeździliśmy po sklepach rtv, bo mój M. wymyślił nowy telewizor. Chce kupić jakiś do zawieszenia na ścianie, bo ten co mamy jest ciągle umorusany przez Juniora. Poza tym pobuszowałam na allegro i zakupiłam parę szmatek dla siebie, więc humor mi dopisuje. Trochę go gasi góóóóóóóraaaaa prasowania. Normalnie nazbierałam chyba tonę ubrań :) Kiedy ja to zrobię-nie wiem.

Oglądałam wiadomości na temat powodzi-współczuję tym rodzinom pokrzywdzonym przez wodę, niewyobrażalne to jest. Echhh :(

Ewa kiecka jest śliczna, a figurki pewnie nie tylko ja Ci zazdroszczę! I jak szybko Ci włosy urosły :)

Aniu kuruj się kochana, co by Jasio mógł bezpiecznie zamieszkać sobie w Tobie :)

Alusia nie martw się na zapas, daj znać jak sytuacja po dzisiejszych badaniach. Masz w końcu pewność co do płci maluszka???

Iwon
gdzie się wybieracie na urlop? Sianożęty, Ustronie Morskie czy może Dźwirzyno?? Piękne okolice :)

BeataZ
nie zazdroszczę decyzji, którą musicie podjąć. Najważniejsze, żeby było Wam dobrze.

Madzia
pizza smakowała?? :pP

Coś jeszcze miałam napisać, ale ten mój mały maruda skutecznie mi to uniemożliwia. Z tego wszystkiego zapomniłam ;)

Ewa ślicznie wyglądasz !!!

Madzia, ten napis to po to żeby nasze miasto reklamować i nasze jeziorko:-) Jak będziesz jeszcze przejeżdżać przez Sz-ek to zapraszamy na kawkę !:tak:
Ala, nie stresuj się, już niedługo będziesz mieć synka przy sobie :happy2:

Po pracy poszliśmy na spacer i kupiłam sobie japonki hihih tylko na pogodę czekać:-D

Julka standardowo jak co wieczór zjadła aż 100ml kaszki i poszła spać i znów ją będę podkarmiać o 22.

A swoją drogą to co się dzieje z Agnieszką????

LENKA wszystkiego naj dla Ciebie szkrabku !!!

Przed chwilą przyszłam z siłowni zaraz trzeba wejsc do wanny.
Dzieci umyte tylko pozostaje im usnąć ,AŻ TYLKO!!!:wściekła/y:

EWUŚ TWÓJ BRAT BĘDZIE DUMNY Z ŚWIADKOWEJ!!!
Prześlicznie wyglądasz , no a o figurce już nawet nie pisze .

Kurcze ta woda już w Opolu ,a od Opola do NAMYSŁOWA nie za daleko !:-:)-:)-:)-(

Straszne po prostu to jest !!:no::no::no::no:
Już mogłoby chociaż przestać padać i jakieś upały przez miesiąć by mogły przyjść.

Dzieki, dziewczęta za wsparcie, jesteście kochane jak zawsze.

Ale ja niestety tu koszmar przezywam.
W ciagu dnia było całkiem dobrze, a teraz sie nasiliło tak, ze chodzić nie mogę:no:

Nie wiem co mam robic. Czy iść do lekarza? Nie chce żadnych leków brac, a z tego co sie zorientowałam, to w oktresie ciązy pozostaje żurawinka i wit.c. No chyba, ze wyniki sa bardzo złe, to wtedy jest mus i antybiotyk trzeba brać. Ale to dopiero przy nawracajacym zakażeniu jest sie czym martwić.
Czyli po co do lekarza pójde?.
Żebym choc mogła wiedziec czy jestemw ciązy czy nie...

Ewa sukienka jest super! Własnie o to chodziło:tak: Widzę, że rady sie przydały:-)

I to by było na tyle, bo muszę siku:dry:
Do jutra kochane. Cos czuje , ze czeka mnie ciężka noc...:sorry2:Pa

Tralalala ,trafiłaś w sedno wyjazdu - Dźwirzyno! Jeździmy tam od kilku lat... I znudzić się nie może.
Aniu - kuruj się żurawinka i obyś w końcu zobaczyła swoje wymarzone 2 kreseczki!!!

Dzięki dziewczyny :) kolorku nei widać wogóle na tym zdjęciu :/ i przy tym pasie pod biustem jest takie "coś" czego też nie widać... jutro dorwę aparat to Wam jeszcze wkleję - bo to dzięki Wam taka ładną wybrałam. Od razu wiedziałam czego szukać i na co uważać... no i przed wyjazdem mąż mi jeszcze powiedział, żebym przymierzała wszytsko na czym zawiesze oko dłużej niż 3 sekundy :) bo ja tak wogóle to skora do przymierzania nie jestem ;)

No nic... kończę broszurę dla teściowej i idę spać.

Aniu trzymaj się! ja w ciąży brałam Furaginum na tą bakterię której całą ciąże próbowałam się bezskutecznie pozbyć. Ale to było już pod koniec...

Helllloooooo :)

Pizza była wyśmienita, bylismy z Filipkiem, a tam był taki kącik dla dzieci, stoliczek, duzo zabawek, wiec spokojnie moglismy zjeść, potem jeszcze bylismy na spacerku i było fajnie :)

Ewciu, sukienka superancka !!!! ATy masz boską figurę, zazdroszczę!!!!
Aniu, bidulko, najwazniejsze, to jak najwiecej pic,zeby wypłukac bakterie.ZDRÓWKA!!!!!! i cały czas trzymam kciuki

Iwonko, ale zazdroszczę wyjazduuuuuuu:tak:

Justyś, widze,ze walczysz na siłowni, wow podziwiam:tak:, a ja sie obijam , ojjjj nieładnie, :-( oby woda do was nie dotrała

Beatko obiecuje,ze dam znac jak bede w tych rewirach:-)
no wlaśnie AGNIESZKO????????? daj znac co u Ciebie, plisssssss
no i Olciu,jak rozmowa z niania i w ogole, co u Was?

Asiu, z
azdroszczę zakupów, ja mam nadzieje,ze mzoe w weekendd wyskocze cos sobie kupic, bo bluzek mi brakuje , a co do Tv to u nas tez ciagle popaćkany:-D

reklama
Tralalala ,trafiłaś w sedno wyjazdu - Dźwirzyno! Jeździmy tam od kilku lat... I znudzić się nie może.
Aniu - kuruj się żurawinka i obyś w końcu zobaczyła swoje wymarzone 2 kreseczki!!!

Iwon to startujecie w moje rodzinne strony :) Może się spotkamy :)

Madzia mi brakowało spodni-kupiłam 3 pary różnych rybaczek za 110 zł (sportowe, z lnu i bawełniane), więc chyba nie przepłaciłam bardzo (rzeczy next, nowe i przede wszystkim w moim rozmiarze a o to trudno). Jak dostanę paczkę to dam znać czy warto było

Ostatnia edycja:
Do góry