tralalala1
Fanka BB :)
tralala tak mnie zaciekawiło określenie "spastyczne", że zaczęłam przeszukiwać internet w poszukiwaniu odp... i w sumie to do końca nie rozumiem tego co wyczytałam, bo co rusz to sprzeczne informacje... Mam nadzieję, że to tylko ostrzejsze zapalenie oskrzeli, a nie jakieś przewlekłe alergiczne "coś". Zdrówka dla Kubusia!
Ewa ja sama niewiele z tego rozumiem, a też się sporo naczytałam. Trochę lekarz mnie uspokoił mówiąc, że to od zakażenia wirusowego, które powikłane jest zakażeniem bakteryjnym. Najpierw leczył Młodego dając mu bactrim i syropy, ale nie wystarczyło. Jest to bardzo podobne objawowo do astmy. Młody szybko się męczy, ma bardzo świszczący oddech i ataki kaszlu. Poza tym je w miarę normalnie i śpi jak zawsze, czyli mało. Jesteśmy uziemieni w domu do przyszłej środy. Mam nadzieję, że mój lekarz się nie myli...
Wczoraj na poprawienie sobie nastroju buszowałam na allegro i i kupiłam Młodemu pakę ubrań-śliczne
Justyś klocki są fajowe
Beata to wesoło mieliście w sanatorium, mam nadzieję że my podobni nie będziemy w sędziwym wieku
Karola biedna ta Twoja Lenka. Trzymam kciuki, żebyś zdobyła ten lek!
Adudz z tą ręką to nie chciałabym Cię martwić. Mojego szwagra też bolał nadgarstek, bardzo długo, okazało się po dokładnych badaniach, że jakaś kość mu zanika i niezbędna jest operacja i długa rehabilitacja, na co on nie może sobie pozwolić, bo pracuje fizycznie i taka przerwa w pracy jest niemożliwa. Jak dowiem się dokładnie jak ta choroba to dam ci znać, bo w tej chwili nie pamiętam.
Dziewczyny meldować się proszę !
Ostatnia edycja: