reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

witam sie i ja :)

dzisiaj nie ialam tyle sprzatania bo wczoraj wszystko porobiolam i za to mialam czas na lepienie pierogow ruskich...mmmmmmmmm mielam juz taka ochote ...czekam jeszcze talko z nimi na daniela az z pracy przyjdzie :)

DMUCHAWCU pamietasz na ktorej stronie byly wklejone te karteczki od ciebie?? bo nie umie znalezc a szperam i szperam...

reklama
Witam!!
Melaszku i jak ten basen u Ciebie?
Powiem Ci,że mnie wystrachałaś bo ja już doczekać sie nie mogę mam nadzieje,że jest.
A nie mam telefonu ,aby zadzwonić ;/ !:eek::baffled::baffled::baffled:

ANIU powiedz mi jakim klejem naklejałaś mase solną ,wikol da rade ??

Ale jaja mówie WAm.
Byłam dzis w miescie i zaszłam do lumpka godz.9.05 a tam pełno ludzi ,że ruszać sie nie było jak-nowa dostawa !:-D
i szperam ,szperam ,jedna baba drugiej wyrywa:-D:-D:-D:-Djeszcze by walki były ,inna krzyczy ''niech pani uwarza bo wepłchła mnie pani do skrzynki'':-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.
Sprzedawca siedział za biurkiem i za głowe sie łapał!
Nie umiał pojąć co te babska wyprawiają!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:no::no::no::baffled::baffled::baffled::baffled:

RYJE SIE DO TEJ PORY Z TEGO !!!:-D:-D:-D:-D:eek:

Justyś , kol. dzwoniła i u nas nie ma basenu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tzn aqua, bo basen otwarty jest,trochę dla mnie to przesada, ale .....
Moze u Ciebie nie odwołali:sorry:

A z tym lumpkiem, to niezle, taka kolejka, u nas tez zawsze jest wyprzedaż w soboty i w niedziele, w sobote wszystko po 3zl a w nd po 1 zl. I ten lumpek jest nad naszym bankiem, i kiedys patrzymy przed otwarciem, a tam taka kolejka:szok::szok::szok::szok: byłysmy przerazone,ze to do nas, bo w soboty juz sie nie chce pracowac, ale na szczescie to do lumpka, i ludzie normalnie z workami ciuchów wychodzili . Ja tam tylko raz byłam, ale nic ciekawego...

Justyś , kol. dzwoniła i u nas nie ma basenu:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tzn aqua, bo basen otwarty jest,trochę dla mnie to przesada, ale .....
Moze u Ciebie nie odwołali:sorry:

A z tym lumpkiem, to niezle, taka kolejka, u nas tez zawsze jest wyprzedaż w soboty i w niedziele, w sobote wszystko po 3zl a w nd po 1 zl. I ten lumpek jest nad naszym bankiem, i kiedys patrzymy przed otwarciem, a tam taka kolejka:szok::szok::szok::szok: byłysmy przerazone,ze to do nas, bo w soboty juz sie nie chce pracowac, ale na szczescie to do lumpka, i ludzie normalnie z workami ciuchów wychodzili . Ja tam tylko raz byłam, ale nic ciekawego...
[/QU

WŁAŚNIE BABCIE NIC CIEKAWEGO NIE BRAŁY ,A SIE PRZEPYCHAŁY.

Ja jede najwyżej sie wróce !
Bez sensu basen otwarty ,a aerobic wstrzymany ,a może nie z tego powodu ,hmmmm?:confused::confused::confused:

Licze sobie kalorie które dzis pożarłam.:rofl2:

no i nie ma aerobicu ,a tak czekałam:(;(
http://www.zspslupia.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=107&Itemid=2

Ostatnia edycja:
dziewczyny nalejcie sobie trochę więcej wody do wanny i zróbcie sobie swój aerobik :-p:-p:-p
no ale madzia ma rację, to już trochę przesada, ja rozumiem, że to żałoba narodowa i, że imprezy masowe są odwołane, ale aerobik??:baffled::baffled::baffled: przecież większość ludzi normalnie pracuje więc czemu te zajęcia są odwołane??:baffled::baffled:

Witam się wieczornie. U nas dzionek w miarę spokojnie minął, poza jedną sytuacją. Pojechałam do sklepu i M. został z Młodym w domku. Kuba dostał takiego ataku kaszlu, że zaczął się dusić :( Echh co przeżył M. nie chcę sobie wyobrażać, ale spisał się na medal! Moje dziecko jakoś wcale lepiej się nie ma, dalej kaszle, teraz jeszcze bardziej charczy i chyba nie obędzie się bez antybiotyku. Jutro rano idziemy do lekarza, niech osłucha go i coś dalej działa.

Oglądałam dzisiaj w tv relację, masakra...Żal i smutek wielki. Jednak ja mam już dość.Myślicie, że jestem nieczuła? Na każdym kanale leci to samo, prawie całą dobę. Rozumiem, że jest żałoba, rozumiem szczególną sytuację. Bardzo współczuję rodzinom. Mnie to tak psychicznie przytłacza...Potrzebuję odskoczni.

Cześc Kochane!

Justyś mase naklejałam silikonem do klejenia szkla, bo masa solna troche wazy, a ten silikon wytrzymuje spore obciazenie:tak: Wikol na pewno nie da rady- :no:.

Tralala bede dzis lepic te anioły slubne, to jutro fotke zrobie:tak: No chyba, ze mi córcia nie da ulepic:sorry:. Miałam to zrobic wczoraj, ale byłam tak zmeczona wieczorem, ze stwierdziłam - pierdziele! I poszłam spac...;-)

Agnieszko- widze, Maylaszek juz znalazł karteczki:-) Dzieki, Madziu - buziaczek!

Oj i znow trzeba brac sie za robote....sprzatanie, pranie, prasowanie, gotowanie....a taka mam ochote na dzien na plazy plus dobra ksiazka i wiaderko lodów:-D Hmmmm...w sumie to niekoniecznie musiałaby byc plaza- wystarczyła by jakas trawka w zacisznym miejscu:tak:

witam się porannie :-)

przez cały wieczór tylko 1 post :szok::szok::szok::szok:
dziewczyny gdzie jesteście??

no ja idę jeszcze dziś do lekarza i zobaczę czy dostanę jeszcze zwolnienie czy będę musiała iść już no 14 do pracy

u nas słoneczko po mału już wygląda z za chmur więc moze dzionek będzie ładny
ide wstawic pranie i zalac sobie kawkę

miłego i słonecznego dnie :-)

reklama
Do góry