reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ufff...pranie powiesiłam ,pomału i sie udało.
jescze spotkałam sasiadke tez ma mała AMELKE Z konca maja i tez dzis u fryzjera była.:tak::-D
ja mam na24 na 16.00 i juzsama nie wiem jak zaszalec z nimi.

Tak gadałysmy o cenach ile u was fryzjer za paski bierze??
Bo w miescie za krótkie włosy nawet 120zl:szok::szok::szok::szok:.
ja zawsze place 45 a za dwa kolory 70zl z cieciem juz.

reklama
Justysia ja raz miałam tylko pasemka zrobione, ale tylko 1 kolor-czerwony, niestety nie pamiętam ile płaciłam. Teraz za farbowanie włosów na czekoladowy brąz, cięcie i modelowanie płacę ok 130 zł. A włosy mam krótkie. Jestem na etapie zapuszczania, ciekawe ile wytrzymam:)

Dzisiaj rozmawiałam w koleżanką, która urodziła 2 dni temu synka-4300 g :)

Justys - papier tne nozyczkami:tak:

Ada koniecznie fryzurka sie pochwal!!!!!!!!!!

Ja za fryzjera płacę 10zł:-D:-D:-D:-D:-D:-D Za podcięcice końcówek i grzywki:-D:-D:-D

Wkurzyłam sie bo jescze nic nie zrobiłam, rano poszłamz mała do lekarza bo tą wysypke na buzi ma juz taka straszna ze szok, a zyrtec nic nie daje:no::no::no: I dostałysmy maśc sterydową, a le zanim nas doktor przyjeła, czekałam prawie dwie godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pierwszy raz mi sie tak zdarzyło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No ale juz jestem w domu, Zosia spi, a ja sie biore za robote.
Trzymajcie sie!

Justys - papier tne nozyczkami:tak:

Ada koniecznie fryzurka sie pochwal!!!!!!!!!!

Ja za fryzjera płacę 10zł:-D:-D:-D:-D:-D:-D Za podcięcice końcówek i grzywki:-D:-D:-D

Wkurzyłam sie bo jescze nic nie zrobiłam, rano poszłamz mała do lekarza bo tą wysypke na buzi ma juz taka straszna ze szok, a zyrtec nic nie daje:no::no::no: I dostałysmy maśc sterydową, a le zanim nas doktor przyjeła, czekałam prawie dwie godziny:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Pierwszy raz mi sie tak zdarzyło:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No ale juz jestem w domu, Zosia spi, a ja sie biore za robote.
Trzymajcie sie!

dzinx...
a to zwykly papier ??
tego kuriera nie ma ,mam nadzieje,ze przyjedzie.
idziemy na dwor bede pod blokiem czekac.
musze wziasc KAROLa parasolke bo wozek wlasnosci JULIUSZA został w auce a tata pojechal nim do pracy.

i mam znowu pranie do wiszania na dworze fajnie wyschnie.

KAROL znowu mi swiruje mowi ,ze u wujka w pokoju sa kosmicu i gadaja:-D:rofl2::rofl2::rofl2::baffled::angry:.
NAdszedł ten czas ma jakies strachy i tysiac pytan na min.:baffled:

Dżastinko, ja juz dwie pralki powiesiałam, tzn dwa wsady, hehe, wieje tak mocno,że pierwsze juz prawie suche;-)
Ja jeszcze nigdy nie miałam pasemek, a ta fryzjerka to moja kol. i robi u siebie w domu, za obciecie place 5 zł, podciecie koncówek i grzywki, za fryzure na zabawe 17 zł, a za pasemka ok 25, ale ja farbe kupuje:-) więc niedrogo

Aniu, ojjej straszna ta wysypka, a ona jest sucha, czy to są może podskórne krostki? My ze sterydkiem mielismy laticord czy jakos tak, na takie dziwne krostki za uszkiem, podobno b. dobra jest masć elocom, ale to steryd, ale p. doktor mówi,ze jak sie raz czy dwa uzyje, to nie szkodzi, gorzej jak przez dłuzszy okres. <Mam nadzieje,ze wam pomoze:tak:

A mi M. zrobił niespodzianke i wlasnie przyjechał z pracy :-)

Justynko to papier wizytówkowy.
Ale co Ty mnie tak podpytujesz? Prawa autorskie zastrzeżone!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Maylaszku to sucha wysypka, jak nie smaruje jej co godzine kremem natłuszczającym, to sie łuszczy. My dostałysmy krem Elosone ze sterydem.

Dziewczynki ja lece . Do poniedziałku!!!!!!!!!!

i my jesteśmy ponownie :-)
u nas goście byli:tak::tak::tak: i już sobie pojechali :-:)-:)-(
ale mama zrobiła mi niesodziankę i przywiozła moją babcię:tak::tak::tak: więc mała miała nie tylko babcię ale i prababcię do zabawy:tak::tak::tak:
u nas strasznie wieje i słońce się schowało i nie wiem czy wyciągać małą na spacer czy może jeszcze poczekać:baffled::baffled::baffled:
ja pranie robiłąm wczoraj więc dziś już poskładałam i pochowałam, dzisiaj czeka mnie jeszcze odkurzanie i mycie podłóg,:baffled::baffled::baffled:
my też w ten weekend mamy dwie imprezki, jutro idziemy na pierwsze urodzinki chrześnicy mojego M, a w niedzielę na urodziny do brata i bratowej mojego M, ale obie imprezy u nas w mieście więc nigdzie dalej nie jedziemy, no a na dodatek jeszcze jutro z samego rana ma do nas wpaść chrzesnty mojego M więc też czasu pewnie będę miała mało:tak::tak::tak:
teraz idę szykować już obiadek bo przez gości to "daleko w lesie jestem":-p:-p:-p

hejo Dziołszki!
Odzywam się i ja:-)
U nas wszystko ok. Tylko jakos weny do pisania brak.
Mati zdrowy, zasuwa po mieszkaniu z prędkością światła:szok: ale nie raczkuje, tylko pełza jak w wojsku. Rewelacyjnie mu to wychodzi. Raczkować zauważyłam, że potrafi ale na innych powierzchniach niż panele. Ale wstaje przy meblach, otwiera szuflady i wszystko przegrzebuje:szok:
Teraz właśnie wisi na mojej firance:eek: Bardzo mu przypadła do gustu i nie chce się od niej odczepić. Muszę kupić zabezpieczenia do gniazdek itp, bo boję się o tego łobuziaka:-(
Zjada wszystko ładnie, ale w niezbyt dużych ilościach. Ma już swoje ulubione dania, na inne zaciska usta i koniec:-p Mówi na razie tylko am am. Mama czasem przez przypadek mu wyjdzie:-) Ale za to ślicznie się ze mną całuje :laugh2: Daje takie soczyste buziaki, że masakra:-D

Maylaszku dziękuję za informację o Paryżu. Szukałam na necie, nawet ciekawe i tanie noclegi można zlaleźć :-D A jak będę potrzebowała jakiś informacji o metrze itp. to na pewno pomęczę Cię pytaniami:tak:

Justyś jak czytam Twoje posty, to od razu mam lepszy humor:tak::laugh2:Pamiętam o klocuszkach od Ciebie, ale muszę poczekać przynajmniej do następnego miesiąca, bo z pieniążkami krucho:-(

Ada- po Kacperku od razu widać, że taki wesoły chłopczyk z niego :tak:

BeatkoZ- aż z ciekawości zaraz wejdę na nk zobaczyć zdjęcia Marisski. Rzeczywiście chyba powinnaś jakieś jej zdjęcia wysyłać na konkursy. Jest przecudna:-)

Postaram się jeszcze odezwać, ale teraz lecę, bo mój maluch coś znowu wymyślił :eek:

Dzieki dziewczyny za kciuki.
Wilsonko tak wlasnie chce zrobic- dodatkowe konsultacje. Choc boje sie,ze inni endokrynolodzy beda kazali malej znacznie zwiekszyc dawke. Wtedy wyniki byly by lepsze, tylko czy trzeba az tak mala szprycowac az tak duza dawka hormow :-( lena na pewno przez najblizsze 2 lata bedzie na hormonach, potem czekaja ja badania. Teraz jest za mala :-(

reklama
Maylah będę juz teraz na bieżąco zaglądać, to był tylko jednorazowy wybryk ponieważświęta spędzałam daleko i dopiero dwa dni temu wróciliśmy do domku a do tego Maluszek mi sie rozchorował :-(
Tralalala niech Kubuś szybko wraca do zdrówka i nie kaszle :-) Bartkowi do starego astmatyka niewiele brakuje aż czasem ogarnia mnie przerażenie.

Adddaaa gratuluję dzielnego synka i koniecznie wstaw fotkę z nową fryzurką :tak:

Bartuś już śpi a ja mam chwilkę dla Was i dla siebie. M jak zwykle na noc do pracy :wściekła/y: lecę troszkę poczytać
No to do jutra do porannej kawki :-)

Do góry