reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ewa miłego wykańczania domku życzę :-)
dmuchawcu a tobie udanych imprez no i przede wszystkim udanego spotkania z przyjaciółką :tak::tak::tak:
a my mieliśmy wyjść po moją mamę ale Monia wolała się przespać :sorry::sorry::sorry:więc będziemy czekać na babcię w domku :tak::tak::tak:
również dla wszystkich życzę miłego dnia, odezwę się później,
coś ostatnio dużo dziewczy się nie odzywa:-:)-( vercik patra annie22 i reszta gdzie jesteście??

reklama
hellllooooooo!!!

nocka super, bez jęknięcia mała spała 20-6:30 no i potem juz tylko zabawa. Ale o 8 poległa.

Jak na razie nie ma po tych naleśniczkach biegunki, wysypki i raczej brzuszek jej nie bolał skoro całą noc przespała:-):-):-)

siędzę w pracy, jem śniadanko i zaraz obejrżę jakiś filmik. Potem poczytam i do domku. Odkąd pracuję 4 h mam za mało czasu na wszystko tj zjedzenie, poczytanie i obijanie się bo czas tak predko leci:laugh2::laugh2::laugh2:

za oknem zimno, 5st, wietrznie i zero słońca więc raczej po spacerze:crazy:

hej Kochane

U nas nocka taka samo jak od tygodnia, czyli łądne zasnięcie ok 21 , potem koło 2 płacz, ale taki jakby mu smutno było, potuliłam, pocalowałam i spał do 6 w łózeczku, a od 6 to juz skakał w łózeczku z płaczem, wzięłam go do nas i pięknie od razu zasnął. O osmej pobudka, szelnstwo do 9.30 i kima teraz, az w szoku jestem, ale zaraz zasnał, jak mu dziąsełka posmarowałam.Boże kiedy te zeby wyjdą:baffled::baffled::baffled::baffled:
Aniu, udanych imprez życze!!!! Ja za tydzien bede balować w sobote!! No i bezbolesnego dentysty
:-)

Beatko, jasne,że teskniliśmy za Tobą i Marisską, fajnie,że masz juz neta, i strasznie zazdroszczę Ci tych spacerów na plaży:tak:

Ewuniu, mnie juz nic nie zadziwi w twoim wykonaniu, Ty to jestes taka kobieta, któa zadej pracy sie nie boi, ze wszystkim sobie rade da!!!! PODZIWIAM:-D Swoją zazradnością przypominasz mi moją mamę, niestety ja tej cechy po niej nie odziedziczyłam, ona też jest EWA:tak::tak::tak:

Beatko, gratuluję nocki :-) A ja chyba przeoczyłam,ze Ty teraz na pół etatu pracujesz, lepiej tak na pewno, nie?

Adudz,pewnie juz po kawce, ale jak co to ja teraz piję, ja z regułu długo kawkę piję, wieć można się dołączać:-)

Asiu, jak Kubuś? lepiej mu po tych inhalacjach? przesyłam dużo zdrówka !!!!

AgaS, dla Was też zdrówka dużo:-) Zaglądaj częsciej

Justynko, hoooop. hooop

I ja się witam. Właśnie skończyliśmy się inhalować. Na szczęście Kuba już się oswoił z urządzeniem i idzie nam to w miarę spokojnie. Troszkę sobie pojękuje, ale to bardziej dla zasady, niż ze strachu :) Powiem Wam, że i tak mam dzielne dziecko. Wszystkie leki spija z aplikatorów jak mały pisklak, mimo bardzo męczącego kaszlu jest pogodny jak zawsze, bawi się, gania po domku, tak że brakuje mu czasem tchu.

Za to mamie brakuje coś ostatnio energii... potrzebuję znowu kopniaka. M. robi kawkę więc może mnie rozrusza.

Aga_stanczyk życzę zdrówka dla Bartusia:) i pojawiaj się kobieto częściej, bo nam ostatnimi czasy forum zamiera.

Beatka witamy ponownie. Bardzo zazdroszczę Ci tych spacerów brzegiem morza. Ja uwielbiam morze, mam na szczęście niedaleko. Jak nie mieliśmy Kuby to bardzo często robiliśmy sobie weekendowe wypady do np. Mielna. Jak któraś z Was będzie potrzebowała sprawdzonego noclegu i dobrej gastronomii-służę informacją :) Beatka a mina rozzłoszczonej Marissy na nk bombowa! Musisz koniecznie na jakiś konkurs fotograficzny wysłać to zdjęcie :)

Ewa widzę, że z Ciebie kobieta pracująca jest :) i żadnej pracy się nie boisz:) Kończ ten remont, pochwal się i wracaj na stałe do nas:)

Dmuchawcowa Anno znowu nas zostawiasz! Tylko pamiętaj, żeby zabrać telefon spod poduszki ;)

Beata a Ty dostaniesz manto za to opisywanie przespanych przez Julę nocek! Myślę, że niewiele z nas tak ma, ja Ci zazdroszczę

Madziu a gdzie Ty się podziewasz nockami cooo??

Vercik, Alusia, Annie22, Patra, adaaa, marcia26, agnieszka meldować się!

Właśnie odkryłam, że Kubie wyrzyna się górna trójka. Ma dwie jedynki na dole i myślałam że kolejne będą jedynki na górze, a tutaj niespodzianka:)

Ostatnia edycja:
Witam!!\
dawno dawno MNie nie bylo, bo moja klawiatura jest w rozsypce,muszez zaniesc lapka do serwisu;/ wszystko przez mojego bąka.
Mały dalej nie rtaczkuje za to w lozeczkuwstaje sam i maszeruje po nim, przy meblach tez kombinuje, do tatymowi ladnie a do mnie ABA :( bo domnie wszyscy mowia ada to mały podchwycil,
ostatnio mamy ciezkie noce przez zabki,maly ma problemy z zasnieciem,ida mu dolne dwojki a u gory nic sienie dzieje.
Wczoraj kapalam sie z KACPERKIEM,ale szalał w wannie takmu sie podobalo kladl sie na mniechlapal tymi nogami szaleniec mały.

Mój M prawdopodobnie bedzie zmienial prace, jesli siie uda, to wiele zmieni, bojuza za chwile mamy sie przeprowadzic i przyda sie jednak wieksza pensja,a wydatki tez ostatnio mamy wieksze....

Mały konczy juz 9 miesiecy,kiedy to zlecialo,przedwczoraj bylismy na szczepieniu maly nieplakal w ogole, a przybadaniu smialsie w nieboglosy, wszystkie peielginairki przyszly zoabczyc kto sie tak smieje,a lekarz powiedzial ze on sie nadaje do tych reklam mleka :) a ja taka dumna z syna :)a co :)
aa bylam ostatnio u fryzjera i zrobilam sobie grzywke i skrocilam wlosy,bojuz mniedenerwowaly, i mysle ze korzystnie wyszlo,

kurcze sorrry ze tak pisze aleta klawaitura ... :[

Ostatnia edycja:
Asiu

ja coś ostatnio nie miałam nocami czasu:-D:-D:-D

A Twój Kubuś to dzielny faktycznie chłopak, ja juz skonczyłam podawać Filipkowi lekarstwa, ale to była masakra, darł się jak nie wiem, jak dawałam mu strzyawką, to chociaż nie wylewał wszystkiefgo, jak łyżczeką:rofl2:

A co do Mielna, by we wrzsniu byliśmy w Mielnie-Uniescie, razem z Filipkiem, nie pamietam jak sie ten domek nazywał, gdzies mam wizytówkę, ale bardzo mi sie podobało. My do Mielna mamy 300 km

To Madzia we wrześniu fajnie mieliście, bo pewnie pusto było. Tam w sezonie jest masakra, ale i tak lubię to miejsce, chociaż my zawsze na plaże jeździmy poza Mielno, bo w samym mieście jest strasznie tłoczno.
Tęskni mi się za morzem, musimy się wybrać. Ostatnio byliśmy w Kołobrzegu u kuzyna, ale tak wiało, że nawet nie szliśmy na spacer.

Adaa co u Was?

Hejka!
JESTEM ,ale nie umie ruszyc rekoma powyrzej macicy.
Wczoraj poszłam do naszej siłowni z mężem i wyciskałam sobie tak 12kg po 80 razy na klate i sa skutki,w nocy mnie złapały zakwasy.
Do tego pare innych ćwiczeń i gotowe,powtarzałam za meżem,a ON kochanie na bicepsy nie musisz,a ja twardo musze bede silniejsza od Ciebie:-D:-D:-D:-D:-D.
A dzis włosów w kite nie umie zwiazać:baffled::baffled::baffled::baffled::rofl2:.

Nie wiem dlaczego wczesniej nie 'dzwigałam''jak KALO mówi,twierdziłam ,że moje rece nie sa od żelastwa tylko do sztuki.:-D:-D:-D
Mielismy isc na 10 min ,a bylismy ponad20 tak mi sie spodobało.

Tomek mi dziś wyjeżdża pomóc zalewać strop na piwnice do brata tego co sie palił.:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie lubie jak wyjezdza gdziekolwiek bezemnie,boje sie ,że coś mu sie stanie.
Na sczescie prawie zawsze razem !

Nie wiem co bede robić ,auto mam w domu ,ale pewnie posprzatam i cztery koła też by sie zdało odkurzyć .
I mam anioły do malowania komunijne,ale musiałabym jechac po jeszcze jedna farbe do miasta :-(,a mi sie nie chce.:baffled:

Julek mi zasnął ,taki maruda ostatnio .Tylko mama i mama i wspinać sie po wszystkim:baffled::crazy:.
Na mnie czeka pranie do powieszenia w misce które wyciągłam przed chwilką.
A ja czekam na kuriera,zderzak ma przywiesc.
Nigdzie nie ma trzeba było zamówić na allegro.:angry:

BEATKKO witamy ,teskniłam tez:tak:!

ANIU dzieki za info ,tak myslałam ,że wikol nie da rydy.
A jeszcze zdradz mi tajemnice co to za papier -ten na tło do aniołów.???
Kupujesz czy tniesz nożyczkami ,że sa fale ??

Nie pisac mi tu o morzu kurcze, ja mam taka ochote jechac ,ale pewnie tylko na tym sie skonczy.KASY brak ,chyba ,że w aucie kimać bedziemy.

A w UNIESCIU MADZIU spedzilismy z TOMKIEM nasze pierwsze wakacje .
I prawda MIELNO to najbliższy punkt!:-)

reklama
Asiu, no fajnie było, nie było tłumów:-) Tylko emeryci:-D:-D:-D Obok naszego domku, był jakiś ośrodek, i tam było ich pełno:tak:

JUstyś, wow, ale musiałaś się nadźwigać w tej siłowni, ja jakoś nie mogę się do siłowni zmusić:no: Ja tez nie lubię jak Tomka nie ma, a w poniedziełk jedzie gdzieś w okolice śląska do jakiegoś klienta, i wróci poźno:no:

Właśnsie Ada, pochwał się fryzurką:tak::tak: Ja w pon. ide robić pasemka, boże juz się boję, bo chcę sobie jasno brązowe zrobić,mam nadzieje,ze jakis rudy nie wyjdzie.
A Kacperek grzeczniutki, super :-) U nas tez tylko na rączki, albo za rączki, przychodzi ,tzn podpełznie i chwyta mnie za rękę, hehehe

Do góry