reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Magdzia patrząc na fotki to ja bym już dawno była u lekarza. :sorry2:
Potówka to nie jest!!!:no: Skaza? Może być.:confused:
Ew. po prostu jakieś uczulenie na jedzenie. Tak czy inaczej rano idźcie do lekarza.

reklama
VERCIK WYSŁAŁAM!!
COs mi net przerywa!!
Nie umiałam sie połączyć.

MALESZKU a co ciotka zapłaciła rachunek ,że macie łącze??
Nie było mnie wczoraj jutro jade ,mam okres już koncówke ,ale na jutro se tampona zapodam!
KORECZEK W POCHWECZEK I GITARA !!:-):cool:

Dzieki zapodpowiedzi,
tzn tych placów juz nie ma czerwonych, tylo takie blade krostki, zobacze jakie beda jutro i najwyzej pojade, choc moja lekarka na krostki nigdy mi nic nie chce zapisywac:baffled:
Jak nie zejda to wrócę na nutrmigen

Justys
co do Netu, to sie wkurzyłam,zapłaciłąm dwa rachunki,od razu, aze umowa sie cioci konczy w maju, to juz mnie nie intersuje, bo ja praktycznie do maja zaplaciłąm, no bo za nia wyłozyłam. A jak potem ona nie bedzie miec kasy i odetna telefon jej to trudno, bo nam maja jutro przyjechac zalozyc z netii inerent bez telefonu za 49 zł:tak:

no ja powiem szczerze korzystam z internetu z kablówki i jestem zadowolona, stacjonarnego telefonu nie chcieliśmy mieć, więc to była jedyna opcja w naszym bloku, co prawda zdaża się im jakaś awaria, no ale to chyba jak wszędzie

A mi jakies wiadomosci z polsatu od dwóch dni przesyłja ,że mam zadłuzenie wyrównac .
Ciekawe jakie mam jak mam popłacone !!:confused::confused::confused::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Napisałam im meila!
BANDA ZŁODZIEJI I KONFIDENTÓW NOMANIE !!!

Ja też sie zraz kłade bo jutro trzeba rano wstać!!:baffled:

Wiecie co ,jak ja mieszkam u tesciów to też mam wszystkow d.... i energi tyle co o ile.
Jka wynajmowalismy to co tydz okna myłam ,a co dwa firany zmieniałam i jeszcze mogłabym skakać!!
A teraz :confused::baffled::baffled::baffled::baffled::szok:.
Sie niechce bo nie swoje ,nie u siebie!!

Justynko ale moze jeszcze trochę i znowu będziesz na swoim to wtedy energia i chęci ci powrócą:tak::tak:

ja też lecę pomału do łóżeczka bo jutro pobudka o 5.45 ale pocieszam się tym, że to już piątek:tak::tak::tak:

spokojnej nocki wszystkim życzę i dobranoc;-);-);-)do jutra;-);-);-)

reklama
Do góry