reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Super o ile nie zasne..i sobie odbije na ocze klawiature hehe

Justys wiez mi wyslij na priv cene za te klocki..jutro z rana dam ci znac..bo fajny by byl prezent na zajaca dla malego..

reklama
Dzieki dziarskei dziolchy na was zawze mozna liczyc :)

Wiecie co..nie wiem dlaeczgo ale na Islandii mialam 2 razy wiecej energii niz tutaj...moglam siedziec do pozna i wastawac rano i nie bylo problemu a ty klade sie o 22 wstaje o 8 i to sie zwlekam a nie wstaje..

Dzieki Aniu ze pytasz, nadal krosteczki ale juz bledsze i nie ma placów czerwonych, nie wiem co to moze macie racje ze potówki ,a le ja staram sie go nie przegrzewac

Vercik, ja pije zielona herbate, hehehe
a co do energii hmmm wiesz moze to dlatego,ze nie mieszkasz sama, ja mam to samo, jak mieskzalam sama we Wroclawii, to mi sie chcoało, obiad zrobic, posprzatac a nawet ugotowac, a teraz jakos sie zmuszam do wszystkiego

Dżastin pluskałąs sie wczoraj, bo CIę nie wdiziałam:-p:-p

no to fajnie, ze już lepiej, może jutro już mu wszystko zniknie

a co do energii, to ja zamiast mieć jej teraz przypływ (no bo przecież wiosna i słoneczko i w ogóle ciepło) to mam jej strasznie mało, też mi się nic nie chce, a dziś to już w ogóle nic nie robiłam, na obiad podgrzałam bigosik, więc roboty prawie nic, no po obiedzie pozmywałam, dobrze, że chociaż z małą na spacerze byłam bo inaczej to bym chyba cały dzień na kanapie przesiedziała, a poza tym trochę mi się właśnie w pracy dziś popsuło (delikatnie mówiąc) więc humorek nie najlepszy, no ale przecież trzeba żyć, więc jakoś musimy dać sobie radę

reklama
wstawiłam fotki na problemach skórnych:confused:
Ja nie wiem jak wyglądaja potówki, mam w sobie cały czas strach,że to od jedzenia.
jeszcze mój M. mnie wkurza, bo mówi,ze to od mleka, niby w zartach, ale ja sie potem czuje jak wyrodna matka co nie umie sie dzieckiem zajać, :baffled:a lekarka sama mówiła,ze mamy mu juz modyfikowane mleczko dawac:baffled:

A ijeszcze dzis dostałam @ i sie jej nie spodziwaąłm, zupełnie zapomniałąm,ze moze przyjsc, stad pewnie moje humory

Do góry