reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Ja padam na ryjek ,mój M już padł ledwo co sie położył, a juz chrapie zmeczone moje biedactwo!!:-(
Robiliśmy krokiety ,girsy mnie tak bolą jakby jakiś maroton zrobiłam.
Jureo rano jade do miasta i po drzewka owocowe.
Musze JUla zostawić z tesciowa nie lubie dzieci zostawać!
Karola wezme niech sie przejedzie!!
Dzis miał jakiś dzien marudzenia i płaczka <zalamka> ,dobrze,że JULA grzeczny!

Wiecie ,ale ja nie lepsza myśmy sie oboje dobrali ,hihii...
kiedyś jeszcze jako małolata pojechałam kupić buty na wiekszy targ i tak sie na nie napaliłam i szybko chowałam ,że schowałam jeden numer większy :-D:-D:-D:-D!!
I tak chodziłam ,ale widać nie było .Koturna szeroka ,wyska to git.;-)
Ale naprawde były fajne wtedy!!:-):-):-):-)

STOPI dobrze,że szczesliwie dojechaliscie!!

Vrcik ja też zazdroszcze Ci tych spacerków przy morzu!!a
a co za atest jesli mozna wiedzieć ?:confused:

reklama
Na prwako..ale kiepsko mi idzie cos..kurcze zalamana jestem tym, ze nie zdarze sie nauczyc tego wszystkiego..:-(

siedze po nocach i sie ucze ale [rzez to zmeczenie oczy i glowa leca..:-(

Justys a mam takie pytanko jesli moge wiedziec co z tymi klockami:confused:

Witamy nocnie
Czytam Was, ale widze że nie tylko mi brakuje weny do pisania

Monisiu- uściski od cioteczki forumowej

Mała ostatnio strasznie marudna, non stop yyyyyyyyyyy :no::no: Dobrze ze zasnęła przed 21, to mam spokój
Z teściową nadal beznadzieja, przez to z mężem też są ciągle nieporozumienia, poprostu szkoda gadac, ja tu nie wytrzymam a wiem że jak stąd pójdę to on wybierze mamusię :no::no: Atam, brak słów poprostu, zazdroszcze tym które mają cudownych mężów

BeataZ tak sobie myśle co by było gdybys nie zauważyła tego ślimaka :errr:
vercik_86 to faktycznie miałaś fajny spacerek, moja mama akurat jest u babci, ale na Stogach.... A ja też chcę nad morze :tak::tak:
maylah moja Mała jak już miała na tyle siłe to zawsze sie odpychała żeby jej nie tulic i nadal tak jest, poprostu chyba nie lubi, ale myśle że ten okres minie

Weroniko, zrobiłaś za szybko spację i wyszły Ci ATESTY i chyba dlatego Justysia nie wiedziała o co chodzi

Ostatnia edycja:
witam się wieczornie,
tak jak pisałam wcześniej wybyłysmy z Monią na popołudniowy spacerek, ale dziś nie był ta długi b jeszcze pojechaliśmy samochodem do babci mojego M, a potem jeszcze wpadliśmy do znajomych, i tak jakoś wyszło, że do domku wróciliśmy przed 20 więc mała była już tak padnięta, że nawet nie miała dziś siły na kąpiel, więc zrobiliśmy jej dziś dzień dziecka, przebrałam w piżamkę dałam butlę i od 20.30 smacznie śpi

a ja widze, że nawet wieczorkiem to tu troszkę puściutko...
ciekawe czy teraz ktoś jest??

A madzia sie na w grzadkach zakopala na farmie :-D

Kamlotka twoja tesciowa to i tak jest spoko w prownaniu do mojej..

Czasem jak chcemy gdzies wyjsc z Losiem, a niechce mis ie sluchac gadania mojej mamy, ze ona tak dobrze nie miala,, ze decydujac sie na dziecko itd... to zawozilismy malego do tesciowka..ostatnio moj mi powiedzial, ze dawal jej 100 zl z noc spedzona u niej:wściekła/y::dry:
Kurcze, zeby musiala mu jeszcze cos kupowac..ale jest spakowany zawsze w razie ubrudzienie sie, jedzenie tez pakuje itd..wiec zuzywa tylko troche wody na kapiel i jedzienie..tak mnie tym zdrzaznil, ze jak dzisiaj zadzwonil, ze mamy jechac gdzies z jego bratem na wekkend i zostawic u niej Robci to powiedzialam, ze sie na to nizgadzam skoro jego mama a Roberta babcia robie takie rzeczy..

Czy ludzie juz nie potrafia nic bezinteresownie zrobic..

Kamlotko a to mozliwe bo jaostatni gapa jestem..dobrze, ze jeszcze glowe mam

Na prwako..ale kiepsko mi idzie cos..kurcze zalamana jestem tym, ze nie zdarze sie nauczyc tego wszystkiego..:-(

siedze po nocach i sie ucze ale [rzez to zmeczenie oczy i glowa leca..:-(

Justys a mam takie pytanko jesli moge wiedziec co z tymi klockami:confused:

WEroniko wiesz ja powiem Ci z własnego doświadczenia ,że noc nie jest dobra do testów.
Oczka zmęczone uczysz sie na przymus i wszystko sie miesza i myli.
JA uczyłam sie z kartek i kompa i na sczescie za pierwszym razem zero błedow, a tak bałam sie wcisnać guzik''KONIEC''.

A klocuszki są ,czekają na swoich włascicieli!
Pisałam kiedyś na głównym dlatego na priva Ci nie odpisywałam.
Nikt narazie nic nie pisze ,a ja nie bede nalegac.;-)

Wstawie zdjecia bo skrzyneczka ma otwory ,a na tamtych fotkach nie było!

a co za firme otworzyliscie ,coś w stolarce?

OLCIA gdzie jesteś!!
Odezwij sie !!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

MOnisiu -nasz bebysiu rośnij zdrowo i wesoło!!!NA TE 8 MIESIECY Z TEGO WSZYSTKIEGO ZAPOMNIAŁAM NAPISAĆ!!
PRZESYŁAMY BUZIACZKI Z CHŁOPAKAMI!!!

Tak KAMILO myślałam,że jakieś testy werka robi do biznesu !! :)
A co nic sie nie poprawia po tej poradni ??
Kurcze taki mamusiny synuś współczuje ,mój ojciec był taki !
Babka mame wyzywała od różnych na każde zawołanie leciał nawet na pocztaku pieniazki oddawał babce !!
Normalnie głowa mała!! :(

Ostatnia edycja:
JUstysiu otworzylismy firme w stolarce, ale tez w spawaniu roznych konstrukcji metalowych wiec jest roboty a roboty..moj los nie ma kluczy do mieszkania i znowu musze czekac az wroci.. a juz bym sobie smacznie spala

Wszystkiego najlepszego dla Monisi

odkopalłam sie z grządek, :p
A tu tyle do czytania,

Vercik, nie stresuj sie jak zaczniesz jezdzic to wiecej zrozumiesz z tych testow

Kamilko wspólczuje problemów z tesciowa, Trzymaj sie kochana:tak:

reklama
Do góry