reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

stopi ja swoją pracę już oddałam i mam nadzieję, że to oststnia tego typu w moim życiu... no jeszcze w tym roku czeka mnie pisanie i czytanie i poprawianie stylu mojego męża w jego doktoracie :/
Ale ankietę mogę ci jakąś wypełnić... a z jakiej dziedziny?

reklama
Stopi nawet nie żartuj :)) jedno serduszko bije ... No ale powiem Wam że chodze do lekarza prywatnie i place mu co miesiąc 80zl a on pierwsze mowil że chlopak potem dziewczyna a teraz znowu chłopak ... Nie ważył maleństwa ani razu, nie mierzył no dosłownie nic. Nawet jak miałam bakterie w moczu to tego nie zauważył ... <szok> chodze do niego bo te becikowe trzeba mieć to zaświadczenie od lekarza a ja karte mam założoną dopiero od 12 tygodnia no i wypisuje mi L4 ...
Ale chodze też państwowo (5tygodni temu) i to on wykryl mi bakterie, zrobił cytologie no i od niego wiem że mala jest 2 tygodnie mniejsza. No i miałam ostatnio USG 3D (sparwdzenie tego serduszka) i wszystko za darmo ... No jedyny minus to taki że mam do niego 25km ale daje rade.

A co do ankiety to ja nie studiuje ale też wypelnie jak moge :D

Dziewczyny trzymajcie kciuki bo mam zamair dzisiaj powiedzieć mojemu S że jednak bedzie mial syna.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej!
My tylko wpadłysmy na amciu i spadamy dalej spacerowac:tak:

Ja juz nie studiuje, ale z pisaniem preacy miałam ogromną przyjemność- na serio- uwielbiam takie rzeczy. A jeszcze takie kolorowe wykresiki mi powychodziły z wyników badań - miodzio!:-D

ja natomiast swoja przeprawe do magisterki wspominam jako koszmar. nie dosc ze zakopalam sie w analizach, schematach,bilansach i wynikach finansowy, promotor co chwile mi dokladal nowe rzecyz do napisania, ktorych sam nawet nie umial zrobic, bo byly nowosci i musialam do niego jezdzic co tydzien przez 4 miechy. ale przetwalam i nigdy wiecej. w ankietach tez moge Cie wesprzec.:-)

dziewczynki zajrze wieczorem

My dzis całyd zien na dworze, maż jest w domciu, Filip pomagał tacie przy samochodzie , ja układałam sobie drzewo dla ruchu ;-0)
Zaraz mam korki, potem zakupy, a potem zajrze do Was:-)
Pisze tu tez, ze u Filipka krostek juz nie ma. Szczegóły na poroblemach skórncyh, bo soe spiesze
Bzuaki

Stopi ja w prawdzie nie studiuję juz ale chętnie Ciebie wspomogę w wypełnianiu ankiet:-)

Alusia, może to i fajnie że będzie synuś, będziesz mieć ubranka i zabawki :-)

u nas dzień w taką piekną pogodę też wygląda ciekawie:

7-pobudka
9-10 drzemka i po niej deserek
po deserku spacer do 13
ja do pracy i mała po obiadku na spacer z teściową
a ja po pracy zamiast obiad zjeść to od ok 17:20 juz na spacerze trzecim:-D

A jak mam na rano do pracy, to spacer z tatusiem do południa, a ze mną całe popołudnie jeeee:cool2::-):cool2:

jak jest tak ładnie (czyli od kilku dni:-D) to ma 3 spacerki i ostani konczymy ok 18:30.

A teraz oglądam American Psycho bo tak po kawałku w pracy oglądam i może wreszcie dotrwam do końca :-D

ja też tylko na chwilkę wpadam, oznajmić że żyjemy, zaraz robie jakiś obiadek i po obiadku podobnie jak cześć z was na spacerek z córcią wybywam :-)

Aniu spokojnej podróży życzę,
Madziu fajnie, ze krostek już nie ma
Alusia gratuluję synka
Beatko miłego oglądania
stopi jeżeli do tej ankiety nie trzeba być doktorem habilitowanym:-p:-p to i ja mogę ci jedną wypełnić
aga dzięki za książkę
Justynko tyle tych kodów i pinów musimy pamiętać, że wcale się nie dziwię, że coś z pamięci ucieka
miałam jeszcze coś komuś odpisać, ale nie pamiętam, a teraz spadam obiadek robić, bo mąż właśnie wchodzi do domku
do wieczorka

Dzieki dziewczyny. Jutro (chyba,ze net nawali to pojutrze) Wam podesle ta ankiete. Ona troche dluga, ale prosta :-) Troche slabo sie ja wypelna, za co przepraszam. Inaczej nie umialam ja przerobic na forme elektroniczna.
Ankietka tylko dla studiujacych, bo to wlasnie o nauke chodzi :-) :-) I o sporcik, ( ale to druga grupa badanych ) A dziedzina jaka - psychologia oczywiscie :-)
dzieki Wam zrobie pierwszy krok do mgr. Kiedys uwielbialam pisac prace, teraz to len, len i jeszcze raz len :-)

ALUSIA pewnie,ze zartuje, ale jakos nie moglam sie powstrzymac i musialam to napisac :-) wesolo bys miala!! Co do lekarzy to co lekarz to inne podejscie. Co do wymiarow dziecka , to ja pod koniec ciazy bylam u 3 lekarzy na usg, i co lekarz to inne pomiary. Rozjechane w przedziale 2-3tyg. Wiec na te wymiary trzeba patrzec z przymrozeniem oka :-)

reklama
I ja się witam. Jesteśmy od wczoraj w domku, ale ciągle brakuje mi czasu na skrobnięcie kilku słów. Jeszcze dzisiaj wylądowaliśmy u lekarza, bo Młody dostał takiej wysypki, ze aż się wystraszyłam. Okazało się że to po antybiotyku, mam nadzieję że szybko przejdzie. Jutro razem z mężem jesteśmy świadkami na ślubie cywilnym kuzynki, wiec muszę się jeszcze troszkę obrobić i nie wiem czy pojawię się wieczorkiem. Ale od niedzieli obiecuję poprawę!!!!
Buziaki

Ps. Justyś ja klocuszki wezmę na pewno, tylko czasu mi brak. W przyszłym tygodniu na pewno podeślę kuriera. Przepraszam że tak zwlekam.

Do góry