reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Willsonko to gratulacje z okazji odebrania dyplomu:tak:

Ewa to moze ja Ci pomoge te karteczki robić? Ma juz 80szt, a jeszcze azpał do robienia by sie znalazł:-D:tak: A co do materiałów, to wystarczy blok techniczny kolorowy, klej i nozyczki.:tak:

A tak w ogóle, to nie wkleiłam Wam wszystkich wzorów moich karteczek. Zaraz chyba sie poprawie. Chyba ze macie dosc juz mojego chwalenia sie:zawstydzona/y: Sadze jednak, ze bez tego nie miałaybym tyle zapału. Człowiek niedoceniany po jakims czasie traci ochote na wszystko....

dziula edytowałam mojego posta na poprzedniej stronie i dodałam pomysły na prezenty :)

Dmuchawcu chodzi o to, że po kartkach bożonarodzeniowych nie wiele mi w domu zostało. Blok techniczny biały i owszem (mąż ma go pełno w materiałach na szkolenia) ale kolorowy papier to problem i muszę go mieć z miasta, a do miasta się nie mam jak wybrać :/
Dzięki za propozycję, ale Tomi też chce robić karteczki :)

Witam sie rankiem :tak::tak:
Ja popijakm sobie kawke a dziubek juz zjadl i teraz sie bawi :-):-)
Daniel w pracy do 16-bede dzisiaj caly dzien z wami...
Wczoraj bylismy w chinskiej restauracji i Jonathan jadl wszystko co wlasciwie nie powinien...owoce moza:szok::szok: bllleeee...ochyda,oale co tu sie dziwic jak tata wcinal az mu sie uszy trzesly:-D:-D
zjadl joni tyle co 2 obiadki a jeszcze otwieraj gebolke i krzyczal ze chc jeszcze.jak juz mu nie chcialam dac(balam sie ze bedzie go brzusio bolal z przejedzenia)to tak sie darl zewszyscy na mnie patrzyli jakbym byla jakas wyrodna matka i nie chciala dziecku dac jesc :confused::baffled::baffled:

pocvzatam co naskrobalyscie wczoraj i zaraz do was wracam :)

WILSONKA Ty po dyplom jedziesz, a ja sie zebrac juz kilka lat do napisania mgr nie moge!!!!!!!!! Parnoja!!! Lenia mam :-:)-:)-(
yes2.gif

DMUCHAWIEC to ja widze,ze u Zosi tak jak u Lenki szukali na sile wzmozonego napiecia, wlasnie dlatego ,ze.min za wczesnie glowe dzwigala i ze paluszki za bardzo obciaga. I nasza neurolog dokladnie to samo powedziala,ze teraz jest moda na napiecia miesniowe i rehabilitacje:tak::tak:
DZIUULA fajny ten plac zabaw !!!!!!!!!!! Podoba mi sie :tak::tak::tak:

A tak w ogóle, to nie wkleiłam Wam wszystkich wzorów moich karteczek. Zaraz chyba sie poprawie. Chyba ze macie dosc juz mojego chwalenia sie.

Pokarz nam wszyskie wzory :) a jaka tematyka ?? sa dla mezusia moze jakies ladne ...tak bez zadnej okazji?? i jak mozna je u ciebie zamowic ??

i czy mozna wiecej zamowic ??

DZIUULA ten plac zabaw rewelacyjny ...chyba taki jonathanowi kupie-na lato w sam raz :)

Ostatnia edycja:
Dziękuję za pocieszenie, jak na spokojnie wszytsko przemyślałam to też doszłam do wniosku że nie ma się czym martwić. Poprostu zawsze warszawscy lekarze traktowali Tosię albo jak śmierdzące jajo i obchodzili ją szerokim łukiem, albo jak ciekawostkę medyczną której trzeba zrobić wszystkie możliwe badania bo na pewno na coś jeszcze jest chora i może jakiś doktorat się o niej napisze... Tylko że ja już dawno nie byłam u pediatry i zapomniałam jak to jest...
co do kup to faktycznie problemy się pojawiły gdy zaczęłam podawać mięso, więc na początek za radą koleżanki, matki 3 dzieci dam dicoflor, bo jej napewno nie zaszkodzi, a jeśli nie zadziała to będę ograniczać ilość mięsa w zupach.
z neurologiem też się spotkam, natomiast też nie rozumiem ideii badania bo tak... tzn. pediatrze chodziło o to że Tośka praktycznie nie obraca się z brzuszka na plecki i odwrotnie,więc może ma za małe napięcie mięśniowe, natomiast siedzi bez podparcia, jeśli ją wyżej złapię to staje na nóżki, czyli wydaje mi się że jest w normie... no cóż skontrolujemy się...
Agnieszka moja też ostatnio chce próbować wszystko co my jemy, a jak nie dam to jest histeria, a owoce morza są zdrowe :))) byle bez listerii:)
Dmuchawiec musisz koniecznie pomyśleć o "produkcji" na sprzedaż, nie dość że będziesz miała zajęcie i satysfakcję, to jeszcze kaskę na przyjemności:))) Jak byłam w ciąży i szuakałam ubranek dla małej, to na allegro była taka kobieta która szyła ubranka dla malutkich dzieci, śliczne, niepowtarzalne i bardzo dobre gatunkowo. Co prawda nie były to rzeczy nacodzień, ale myślę że wiele mam chciałoby mieć chociaż jedno takie ubranko. A zaczynała właśnie od szycia ciuszków dla swojej córeczki:) Mogłabyś np. robić kartki, ręcznie robiona ozdobna kartka w empiku kosztuje od 10-15 zł. A ty robisz takie cudeńka że na pewno miałabyś zamówienia :)
Wilsonka gratuluję dyplomu

Ostatnia edycja:
P1090403..jpg
P1090399..jpg
P1090398..jpg
P1090401..jpg
P1090406..jpg
P1090396..jpg
P1090404..jpg
P1090397..jpg

To wszystkie wzory na ten rok:-)
Trzy jajka obok siebie i jajko-przeplatanka to pomysły męża:tak::-)

Agnieszko co roku robie karteczki na święta dla rodzinki i znajomych. Myslałam o tym, zeby je sprzedawac, ale mnie dziewczyny uswiadomiły, ze to nie tak prosto. chyba ze na lewo:tak: Oczywiscie gdybys chciała cos wyjatkowego, chetnie zrobie w dowolnej ilosci:tak:

reklama
VIORECZKO a Ty z Warszawy ??? :-D:-D:-D A jaka dzierlnica jak moge wiedziec?? (tak sie pytam, bo juz dwie lipcowki mieszkaja zaraz kolo mnie :-) ) Przepraszam,ze pytam, ale nie do konca pamietam co sie dzialo z Tosia po porodzie, ze lekarze tak na sile szukaja czegos w niej?? Sluchaj u Leny tez bylo tysiace diagnoz, z czego tylko ta mala czesc sie potwierdzila.. a wymyslali jzu jej tysiace chorob :tak: Trzymajcie sie kobitki!!

Do góry