reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Hejka, ja małego umyłam i teraz próbuje go uśpic, coby troche z mezem czasu spedzic, bo jutro i w niedziele bedzie tylko popołudniem przez te zakichane targi

Alusia co do zeba, to ja w poniedziałek miałam wyrywany, bo nic nie dawalo rady, ale ja juz miałam rope, wiec moze spróbuj dentooseptem, on znieczula i troche pomaga, a ja jeszcze płukałąm zimna woda i troche prynosiło ulge , ale na króko w moim wypadku.

Alusia a to co co????
Jak Ci nie odpisujemy,
Mam nadzieje,że masz po prostu zły dzien dzisiaj,
my Cie wszyscy lubimy, i jak sie długo nie odzywasz, to dopytujemy, ejjjjj bo teraz nam smutno bedzie ,ze tak myslisz o nas
:-(

reklama
Alusia,no coś ty,nie chciałam cię urazić.jeśli mój żarcik ma prowadzić do takich wniosków, to zaraz go edytuję.no nie gniewaj się, wybacz.nikt z ciebie się nie nabija, po prostu jesteś fajna.

ALLA bo ja CI zaraz w dupe sklepie!!
My tu wszystkie lubimy,no kurde bele!!!

PATRA a TY już masz dwie kreski .
Ja też tak miałam ,a za pare dni sie spełniło,heehee.
Więc KNIGUSIA już jest:-D;-).
Dobrze ,że chociaż u WAS odgarniają bo u nas w dupe jeża niee:no::angry::angry::angry:!!!!wrrrrrrrrrrrr.................

KACIUSZKA a TY się w nietoperka bawisz!!;-):rofl2::-p

Ja mam odsłonięte szyjki zębowe z 3 zębach :no: i mocze sobie patyczek do uszu w alkoholu i przykładam do zębów ... raczej do dziąseł ...
Ginekolog mi tak powiedział ale to mi nie pomaga zbytnio a apapu jak na złość nie mam ...:no::no::no:

na odsłonięte szyjki to tylko pasta do nadwrażliwych zębów, np. Elmex albo Sensodyne :tak:

Ale tak całkiem z innej rury to chyba przestane się udzielać bo niestety zauważyłam żę żądko kto mi odpisuje i najczęscie jeszcze się nabijacie ze mnie ... Nie wiem jakoś tak dziwnie się czuje :-( więc może lepiej nie będe się odzywać ...
Więc życze Wam upojnych Walentynek :tak:
Spokojnych nocy :tak:
Grzecznych i zdrowych dzieciaczków :tak:

Fajnie było ale chyba nie daje zbytnio się lubić ... Może jestem eogistką i dlatego ? Hmm ... kto wie :zawstydzona/y:
Pozdrawiam Was dziewczyny ;-)

ups, no widzisz, a ja specjalnie weszłam żeby Tobie odpisać:tak:

Czejsc dziewczynki,ja tak póżno dzisiaj bo cały dzien was czytm i skończyc nie mogłam,takie jestescie szalone:-D
No a z czasem było dzis ciezko,Alan dzis jeszcze bardziej obsypany,goraczka,potworny katar,musiałam odciagac co chwile tyle tego miał biedaczek:no:i do tego marudzenie i płacz,nawet cycka jak jadł to musiałam go nosic po domu bo tak płakał,na szczescie koło 14 goraczka po czopku mu spadła i chłpak sie wkoncu zaczoł troszke usmiechac,jezdziłam po południu odebrac ogólny mocz i wyszedł ok,zyrtex i wapno duzo mu pomaga niekture zmiany juz mu znikaja tylko ze ciagle wyłaza nowe.
:wściekła/y:Znów cos mi klawiatura szwankuje i co chwile musze przełanczac użytkownika czy cos w tym stylu:wściekła/y:
kaciuszka ja po wczorajszym wysypie zastanawiam sie nad wycieczka u alergologa,chciałam jakis czas temu skierowanie ale mi nie dali bo stwierdzili ze nie ma takiej potrzeby,chyba pójde prywatnie,jak bedziesz po wizycie to koniecznie napisz co wam powiedział i czy było warto isc.
alusia a co ty tu wymyslasz ze cie nie lubimy,oczywiscie ze lubimy:-)A dziewczyny sie z ciebie nie śmieja tylko tak żartuja i nie tylko z toba ja czytajac dzis posty widziałam co chwile jakiegos jezora i zaden nie był do ciebie:-)
KOLOROWYCH SNÓW KOCHANIUTKIE

Jest ktoras jeszcze z nocnej warty??? Bo teraz ja zasiadlam, i mam duzo wolnego czasu. Obiecalam sobie, ze dzisiaj obejrze otwarcie Igrzysk Olimpijskich..:D:D:D A ze P jest w domu jutro to odespie..:p

Ostatnia edycja:
Jest ktoras jeszcze z nocnej warty??? Bo teraz ja zasiadlam, i mam duzo wolnego czasu. Obiecalam sobie, ze dzisiaj obejrze otwarcie Igrzysk Olimpijskich..:D:D:D A ze P jest w domu jutro to odespie..:p

JA ystem ,ale zaraz robir spadówe tylko piwo dopije.
Wczoraj siedziłam ,a małż smutny bo mówi ,e on czasem tez chce sie przytulic i potrzebuje bliskości.:eek::happy:
Co troche sie budził i mówił ,że jak nie zejde to mi prąd zabierze!:sorry::confused2:

a jak tam dzionek VERCIKU??

reklama
a dzionek dobrze. Przyszly malz kupil mi pirescionek na walentynki, ale nie chcial mi pokazac ani nie pozwolil wybrac a wzial mnie do jubilera:eek::eek:. Chyba tylko po to, zeby zmierzyl mi palec...hehe

A wieczorkiem na piwku i plotach u sasiadki..
A u ciebie jak. Jak sie trzymasz?

Mam nadzieje, ze ktos dolaczy jak jutysia pujdzie bo zasne i nie dotrwam..

Ostatnia edycja:
Do góry