reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Justysia ja kupie klocki :-D napewno ale dopiero na Wielkanoc dobrze?
Bo teraz krucho z kasą u mnie ... :-(

Ale mnie zęby bolą ... znacie jakieś sposob na złągodzenie bólu ?

reklama
Justysia ja kupie klocki :-D napewno ale dopiero na Wielkanoc dobrze?
Bo teraz krucho z kasą u mnie ... :-(

Ale mnie zęby bolą ... znacie jakieś sposob na złągodzenie bólu ?

nie ma sprawy:tak::tak:;-)!!
ALU moja mama w ciąży moczyła wacik w AMOLU i okład na zęba dawała i to jej pomagało!!
No chyba ,że tabletka 2xAPAP.

Ja mam odsłonięte szyjki zębowe z 3 zębach :no: i mocze sobie patyczek do uszu w alkoholu i przykładam do zębów ... raczej do dziąseł ...
Ginekolog mi tak powiedział ale to mi nie pomaga zbytnio a apapu jak na złość nie mam ...:no::no::no:

Widzę, że produkcja postów zmalała :szok:
Ja tylko na chwilkę, miałam już nie wchodzić na kompa, ale pomyślałam, ze jak jutro mam nadrabiać zaległości przez godzinę to teraz wejdę jeszcze na chwilkę.

annie to kawał chłopa z Twojego synka - dobrze, dobrze - niech rośnie zdrowo!!!
dziewczyny co Wy robicie w nocy, jeżeli tak późno kawkę pijecie? Oglądacie jakieś świntuszenie w TV tak jak wczoraj albo same świntuszycie :tak:;-)
ewa wklejaj zdjęcie mebli, bo jestem ciekawa co tam zakupiłaś
już zapomniałam co miałam napisać jeszcze :-)
miłego wieczorku lipcóweczki!

Co wam powiem to wam powiem, ale wam powiem, że pindy jesteście!!!!!! Ot co! :angry: Rano weszłam, mając zamiar coś naskrobac i co i co i co??? i kurcze tylko was czytałam i czytałam i czytałam... A pozniej musiałam isc do tesciow bo rocznice slubu mają :wściekła/y: A teraz kurna co? No co? No tez musiałam was nadrabiać :angry: I czytaałam i czytałam i czytałam.. I wiecie co? Ide spać bo nie pamiętam juz co pisałyscie ot co!!!! Kurna bele no!! :angry::rofl2::-D:-D:-D

Pewnie myslałyscie że w wannie z mężem się utopiłam że nic nie pisałam :rofl2: I nawet nie zatęskniłyscie :eek: Pindy normalnie pindy!!! :confused2:

Pamiętam tylko tyle żeby nasze nowe lipcowe "nabytki" powitać :rofl2: Więc witam Dominike i Asie z maleństwami!!!! Tak w tajemnicy wam powiem że tu są same matki wariatki. Jakby to psychiatra wpadł to wszystkie w kaftanach wyprowadzają z domu i wywożą na przymusowy odwyk... Ale ciii... Bo psychole to usłyszą...

Kacperuch dzisiaj jako tako spał. Pobudke zrobił sobie o 4 na mleczko i poszedł spać dalej tylko oczywiscie jak zwykle coś musiało pójśc nie po naszej mysli bo o 5:30 obudził nas traktor.. normalnie musiał sobie śnieg odgarniać i normalnie oczywiscie musiał sobie nas obudzić. Normalnie chamy no...:confused2:

W ogole mojemu M szajba odbija chodzi i gladzi mnie po brzuchu i woła "Kingusia.. Kingusia..." no a kurna ja w ciąży nie jestem :confused2: I póki co jeszcze sie nie staramy..

Patra w przyszłym tygodniu będe w Żorach :-) ale sama bez Jasia ... Nie wiem czy wtedy spotkanie aktualne? :-)

A ja myślałam o Tobie cały dzień gdzie się podziewasz ale się nie udzielałam bo ja pisze a mi nikt nie odpisuje więc nie pisz już ...

Hejka, ja małego umyłam i teraz próbuje go uśpic, coby troche z mezem czasu spedzic, bo jutro i w niedziele bedzie tylko popołudniem przez te zakichane targi

Alusia co do zeba, to ja w poniedziałek miałam wyrywany, bo nic nie dawalo rady, ale ja juz miałam rope, wiec moze spróbuj dentooseptem, on znieczula i troche pomaga, a ja jeszcze płukałąm zimna woda i troche prynosiło ulge , ale na króko w moim wypadku.

patra, ja nie wiem, my ostatnio chyba jakies motorki mamy w palcach.

Alusia, tak się składa, że mam podobny problem z zębami i mi pomaga pasta elmex i lacalut.

też myślałam, że sobie poczytam, a tu jakoś cichuteńko...

ja w nocy to zwykle śpię

albo cycam ;-)

Ostatnia edycja:
Alusia jak tylko sie spotkamy to ci w tyłek wklepie :-pOczywiscie ze spotkanie aktualne!!!! Tyle że ja napewno z Kacprem bede :cool: Zawsze tez mozesz wpasc do mnie do domku na kawke. A to czemu bez Jasia?

Maylah oby te motorki szybko nie odjechały :-D I zmykaj do męza a nie na BB ;-)
Ja w niedziele mam rocznice slubu i Małżon w prezencie chce córcie :eek: Ja narazie nie chce, tzn chce i to bardzo ale sytuacja finansowa poki co nam na to nie pozwala.. (jestem ta rozsądniejszą stroną w naszym zwiazku) a on sie upiera ze skoro nie chce takiego prezentu rocznicowego to mam mu taki dać na Walentynki :eek: I bądz tu mądry..

======================================

No tak ja przylazłam więc wszystkie wybyły pffff Mąż od godizny spi a ja zamiast spać wnulona w niego to czekam aż któras odpisze... pfff :eek: Ja sobie to zapamietam!!! Zmykam spać. Dobranoc WIEDŹMY!!! :cool:

Ostatnia edycja:
reklama
Patra a no bo musze zrobić badania wszytskie (glukoza, krew, mocz) potem chcialam zrobić jakieś zakupy wreszcie dla siebie :-) może fryzjer więc Jasio zostaje z tatusiem :-)
To dam Ci znać jeszcze :-D a co do prezentu to hmmm miałybysmy dzieciaki w tym samym wieku :-D:-D

Ale tak całkiem z innej rury to chyba przestane się udzielać bo niestety zauważyłam żę żądko kto mi odpisuje i najczęscie jeszcze się nabijacie ze mnie ... Nie wiem jakoś tak dziwnie się czuje :-( więc może lepiej nie będe się odzywać ...
Więc życze Wam upojnych Walentynek :tak:
Spokojnych nocy :tak:
Grzecznych i zdrowych dzieciaczków :tak:

Fajnie było ale chyba nie daje zbytnio się lubić ... Może jestem eogistką i dlatego ? Hmm ... kto wie :zawstydzona/y:
Pozdrawiam Was dziewczyny ;-)

Do góry