reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:-D
Witam:-)
Własnie opierniczyłam puszkę ananasów
Vercik cierpliwości Ci brak??? ;-) Walentynkowy pierścionek.... to miłe:-)

Ale żeby nadrobić ten wątek, to chyba bym musiała nie pracować i tylko czytać:happy:

reklama
A no brak i do tego strasznie ciekawska i wscibska jestem..:-D
A czy mile okaze sie w niedziele, po tym czy mi sie spodoba:-p:-p

No to chyba fakr, jak bylam w polsce i brak kompa byl to nawet sie nie bralam za nadrabianie z 36 dni..

Wy to naprawdę szalone jesteście, co trochę nadrobiłam i odeszłam to znowu do czytania, ehhhh- chyba za wolno czytam :-D

I jak wkońcu doczytałam to wszystkie już śpią.... Chyba?

Przede wszystkim ZOSIU

Wszystkiego naj naj naj!!!!!!!!!!!!! I moc uścisków od ciotki i Oliwii

Witam nowe mamusie i ich pociechy :-)

No i bardzo mi przykro Justyś z powodu fasolki, wczoraj o tym czytałam i mam nadzieję że masz coraz lepsze samopoczucie

A druga sprawa to Miś :-:)-:)-:)-( Pamiętamy.... :-( Szczeże współczuję :-:)-:)-:)-(

Tyle dziewczynki pisałyście że :szok::szok::szok::szok::szok::szok: Też chciałabym miec tyle czasu :tak: A poa tym to my mamy kartę telewizyjna w kompie no i non stop tv chodzi i przez to mam mały dostęp do forum, bo albo tv albo mąż coś tam grzebie :crazy: Bo on to bardzoooo duuuużo jest w domu, no a właściwie ciągle, bo tak się składa że na bezrobotnym jest :eek:

No nic, chyba uciekam spac cioteczki, no chyba że któraś czuwa.

A wogóle pamiętacie mnie jeszcze? :-D:-D

Ooooo i już dwa posty zanim wkleiłam swojego :-D:-D

Ano Kamlotka tak się składa, że ja pamiętam; tylko hmmmm........ zastanawiam sie skąd ;-) Ja tez za często nie bywam tutaj i też problemiki z nadrabianiem. Dziewczyny mają motorki w palcach chyba.

vercik_86 A ja pamiętam że Ty tak jak ja z Gdańska pochodzisz :-D:-D

Kiedyś pytałam ale nie odpisałaś czy znasz może Asię i Krzysia? Przebywają tam gdzie Ty obecnie, pytam, bo jak to się mówi czasem - jaki ten Świat mały :-D:-D:-D:-D

Kurczę muszę uciekac bo mąż goni :eek:

Kamlotka a no jestem z Gdańska. Ale jeszcze do 3 maraca przebywam na wyspie a pozniej sru do Polski..:D
A Asi i Krzysia nie znam. Moze mieszkaja w innym miescie. Zreszta jest tutaj bardzo duzo polakow, tak jak w anglii

A ja przyszłam tylko powiedziec DOBRANOC,
Verciku, przykro mi ale dzis nie bede trzymac nocnej warty,:no: Filip zasnal o 22 a o 23 sie obudzil i dopiero przed chwila padl , a co ja kaszlne , to on sie budzi, i płacze, chyba pójde spac na wycieraczkę :-(
Kami, fajnie,że zajrzałaś, bo tesknimy za Tobą i Oliwka:tak::tak::tak:
A Alusia, mam nadzieje,ze sie nie obraziła:tak:
No I Gabiazka też miło widzieć ;-);-)
Do futerka kochaniutkie!!!!:happy::happy::happy::happy:

reklama
Do góry