reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

ufff..... nadrobiłam, mąż poszedł do znajomych a ja doczytuję co tam u koleżanek na forum słychać:-):-):-)
Widzę że kilka nowych dawno nie widzianych mamuś pojawiło się na forum, witam dziewczynki :-)
... no i wrócił, resztę napiszę póżniej:-p

reklama
No to ja otwieram ten piękny dzionek:-)
Widzę, że warta dzielnie trwała... Podziwiam Was! :-D
Ja wstałam godzinkę temu, bo Mati jadł cyca. Później zawsze odciągam mleczko na kaszkę, żeby mały zjadł o 11 (ale oprócz tego to jeszcze cyca o 9:). I już mi się nie chciało spać, więc siedzę na necie.

Alusia- aleś wymyśliła! Kobito, a ja ostatnio nawet się cieszyłam, mówie do mojego M. : "Alusia ostatnio więcej się udziela, wreszcie". Naprawdę fajnie, że częściej piszesz. A my staramy się odpisywać. Czasem coś umknie. Tak jak mi teraz:cool: Bo już po prostu nie pamiętam kto i co pisał. Mi też czasem nikt nie odpisze, ale wiem jak to jest, bo sama wszystkim nie mam możliwości odpisywać. :tak: Także nie wymyślaj tylko udzielaj się dalej :tak:

Vercik- ale Ci zazdroszczę takiego prezentu:zawstydzona/y: Mój to wczoraj powiedział, że szkoda, że walentynki są w poniedziałek, bo on wtedy pracuje:szok: No i był zdziwiony, że są jednak w niedziele... I zapytał: "a to coś sobie kupujemy?". I ja nawet nie odpowiedziałam... Bo właściwie to nie chciałam nic kupować, ale wymyślić coś miłego, jakąś kolacyjkę czy cuś.... No nic zobaczymy jak to wyjdzie:eek::confused2::rofl2:

Patra- to u mnie jest na odwrót. Ja to bym już chciała, a mój M. jest rozsądniejszy. Ale gdyby nie sytuacja finansowa, to na pewno byśmy nie czekali:-p Ale w fajny dzień macie rocznice:tak:

Justysia- ja chętnie kupię klocuszki:tak::-D I te 60 zł to nie dużo. Ta ramka za 40zł to była taka zwykła cała drewniana, na zdjęcie 10x13cm. Pomalowana chyba na czerwony i coś tam małego miała przyklejone z boku. Także nie była nadzwyczajna. Ładna, ale nie za 40 zł :eek:

Ehhh, łażę po allegro. Szukam jakiejś ładnej aukcji- chodzi mi o szatę graficzną itp. Bo kolega będzie przygotowywał dla mnie szablon, taki już bardziej profesjonalny i muszę określić się jak to mniej więcej ma wyglądać. Wkleje link jak już będę miała swoje aukcje :-)

Kamlotka pewnie, ze pamiętamy:tak:

aaaaa, i jeszcze spóźnione ŻYCZONKA!!!!!!

ZOSIEŃKO WSZYSTKIEGO NAJCUDOWNIEJSZEGO KRUSZYNKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I BUZIAKI urodzinowe DLA ANTKOWEJ!!!! no właśnie gdzie się podziewasz. Ostatnio już o Tobie też myślałam, że zniknęłaś nam....

Dzien doberek! :-)

Patra ty jestes jedyna z tymi tekstami, od razu mam lepszy humorek :-) I jak sie spotkasz z Alusia to klapsnij ja tez ode mnie za pisanie glupot ;-)

Alusia bo wybralas pore powrotow mezow do domu, mnie to wtedy prawie nigdy nie ma, pewnie jak wiekszosci z nas

Vercik i co zjawil sie ten wlasciciel domu wczoraj?

BeataZ mam nadzieje ze sie dla was pozytywnie rozstrzygla kwestia pracy twojego mezulka, daj znac bo sie martwimy :tak:

kamlotka hmmm... kamlotka... kto ty wlasciwie jestes :confused2: no pewnie ze pamietamy, kolejna od glupotek :-D

e-mamo ty tez nawiasem piszac dawno nie zagladalas ;-)

ewa nie trzymaj nas w niepewnosci za dlugo i sie pochwal :tak:

justysia klocki naprawde swietne napewno sie do ciebie zglosze :tak:

Dziewczynki i nie obrazajcie sie za pominiecia, maly mi skacze na kolanach, przed chwila rozlal herbate i stlukl kubek, jestem po 8 pobudka nocnych, z pamiecia to u mnie zawsze bylo slabo wiec napewno jeszcze cos pominelam... Wiec moje obraziki nie gniewjcie sie :-):tak:

e-mamo ty tez nawiasem piszac dawno nie zagladalas ;-)

nom, przyznaję bez bicia że nie udzielam się tutaj bo po prostu nie wyrabiam za Wami... W domu dwójka szkrabów, masa obowiązków matki kwoki - same wiecie, a tutaj produkcja jak w cukierni przed tłustym czwartkiem;-)

tak czy inaczej pozdrawiam wszystkie mamuśki, które mnie pamiętają no i te które nie pamiętają również:tak::tak:

e-mamo ale przynajmniej podczytujesz :-) jak tylko bedziesz miala ochote to bardzo bardzo zapraszamy :tak: a co do dwoch szkrabow to rozumie, mi sie powoli odechciewa drugiego...

Zupka postawiona, maluch chrapusia, teraz chwilka dla siebie i ogarnac domek trzeba w koncu sobota :tak: a moj mezus od 14 w domu liiiiiiii ciesze sie jak glupia w koncu sobota i bedzie czas na naladowanie akumulatorkow

A mamuski jeszcze wszystkie spia? :-)

Hejka hej!

Mąż już na spotkanie wybył, dzieci po śniadaniu. Teraz ja wcinam i mam chwilę, żby do Was napisać, choć bardzo krotką, bo moi rodzice wpadną koło 10:30 zobzaczyć mebelki,więc muszę ogarnąć pzynajmniej salon i kuchnię :tak:

Załączam obiecane zdjęcie mebelków :-) izmykm sprzątać. Do później :-D

Na zdjęciu wyglądają różnie, ale nogi stolika w rzeczywistosci maja ten sam kolor co foteli :)

Załączniki

• DSC07281.jpg
    DSC07281.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 46
Ostatnia edycja:
YSTEM!!!
Jak narazie siedzie ,ale zaraz spadówka sprzątanko czeka!!
Mąż mi wczoraj powiedział ,że jutro sobie taki miły wieczorek zrobimy.
Winko ,tylko ja mam kupić bo on nie wie które to,coś nowego:eek::szok:.

Kamila ,a TY kto wogóle ,chyba pomyliłaś forum ,co??!!:tak:;-):-p:-)
Pamiętam KOCHANA ,pamiiętam!Nawet się stęskniłam.
Wiesz jest jeszcze ciężko ,najgorsze wieczory ,jak trzeba iść spać.

ANNIE mi LULA tez ostatnio całą szklanke z herbata złapał.
Dobrze ,że już gorąca nie była tylko ciepła.Wylał mi na piżame rzucił szklanką i sie jeszcze cieszył:szok:.
Wszystko ściaga normalnie jeszcze nie raczkuje ,a taki szkodnik,ehhh!!:szok::rofl2:

VERCIKU sorki ,że nie odpisałam ,ale mąż mnie już wzywał.I nawet o dziwo zasnęłam.Nawet nie wiem jak ,ale zasnęłam.
U mnie teraz ywa różnie z samopoczuciem.

EWUŚ kanapa śliczna!!

MADZIA jak się spało na wycieraczce,wzi,ęłaś chociasz KOC,cobyś nie zmarzła i gorzej nie rozchorowała się???!!:-p

E-mamusiu PAMIĘTAMY ,PAMIĘTAMY!!!:tak::tak::tak:
proszę cz:tak:ęsciej;-).

A mi sie trzeciego nie odechciało ,choć ostatnie dni to moje glony świra razem z szajbą mają!!!:eek::confused2:

ALLA,BEATKI GUSTLICZKI,GABIAZKI ,STOPI ,DEISY,DMUCHAWCU,BASIA,ASIA,DOMIK,OLE,IWON !!!
WAM TEŻ MÓWIE DZIEŃ DOBRY.
I WSZYSTKIM MAMUSIĄ KTÓRE O NAS ZAPOMNIAŁY I TYCH CO NAS CZUTAJĄ I SIĘ NIE ODZYWAJĄ !!
no i proszę o odzew!!

Ostatnia edycja:
witajcie o poranku w południe ;-)
fajne te mebelki Ewuniu... my też zamierzamy powymieniać, zwłaszcza prosi się nowa, solidniejsza biblioteczka,bo jak mały zacznie biegać, to będzie niebezpiecznie w naszych czterech ścianach.
my już po śniadanku, mały ucina drzemkę przedpołudniową, a ja chyba muszę ogarnąć teren.a potem obiad i tak w koło Macieju...
miłego dnia

ps.Beaciu,a propos alergologa,dam znać, ja też się martwię o swoje dziecię,bo ma czerwone plamy na szyi i na poliku, ciągle też pokasłuje,jakby coś mu gardełko podrażniało...:-(i wiesz, ostatnio nakarmiłam go indykiem z bobovity, a tam jest olej sojowy i myślę,że stąd objawy alergiczne.no i ząbkowanie to już swoją drogą...

Witam i ja!

To fajnie że pamiętacie....... ;-)
Widzę że cichutko tu dzisiaj, dziewczyny wyłączyły motorki z paluszków :-D Ale to jednak oznacza tylko jedno- weekend!!!!!

Życzę Wam miłego spędzania czasu z mężulkami i dzidziami :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Ewa śliczne mebelki

reklama
hej dziewczyny ja tylko na chwilke. mam pytanie jak dzieci maja trzydniowke to wysypka moze byc na calym ciele? bo Mari wysypalo, ma krostki na brzusiu, pleckach i troszke na twarzy i czerwone placki na glowce miedzy wloskami. Nie wiem czy to normalne czy powinnam isc do lekarza? tak poza tym mala nie ma goraczki od wczoraj, biegunki tez ale jesc nie moze z butli :no: probuje zaciagnac ale jakby ja bolalo i je z lyzeczki. sama juz nie wiem czy to zabki wyjda czy nie. ja tam na dziaselkach nic nie widze ale ona mi nie da tam wogole zajzec.
kurcze te pytanie to chyba nie na ten watek:/ sorki Iwon

Do góry