reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Oj, a ja zanim zatwierdziłam posta, to pożarłam tego pączka:eek::zawstydzona/y:Tak, to bym Ci wysłała.... Ale dla pocieszenie napiszę, że był wczorajszy i jakiś zdechlaty już:-p Ze słodyczy jakimi mogę się podzielić, to w domu jest tylko czekoladowy Mikołaj i to bez głowy... Odgryzłam wczoraj jak miałam już kryzys na słodkie i nic innego nie znalazłam:cool: Ale zawsze coś....:-D

A ja oczywiście zanim dotarłam do końca, to zapomniałam co chciałam napisać....
Za dużo tego było...
A właśnie, Justysia ostatnio byłam w centrum handlowym i widziałam sklep z drewnianymi zabawkami. :tak:Super te zabaweczki. Ale muszę przyznać, że strasznie drogie:szok: Różne fajne rzeczy były. A np. rameczka na zdjęcie za 40 zł:szok: Szok. Justyś ale jak będziesz miała trochę niższe ceny, to chętnie:-D

DomiK- mój Mateusz też ma w ciągu dnia tylko 3 drzemki po pół godziny:wściekła/y: Masakra.... Chociaż dzisiaj była z nim opiekunka i powiedziała, że spał raz 1 godz. a drugi raz 1,5 godz :eek: Ja nie wiem jak ona to robi.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Mój M. uwielbia takie mikołaje, normalnie szaleje, a najlepiej jak sa stare, serio
A ja bym tak sobie zjadła , truskawki w bitej śmietanie
idę rozwiesic pranie, bo na głodzie jestem, dobrze ze jutro sobota, moze sie na cos skuszę słodkiego

No i [po drzemce, przecenilam Filipa, ze do 18 pospi:no:

Bylismy u lekarza juz jest z malym lepiej ale dieta musi byc, bo maly ma jeszcze biegunke, ale juz malo,
co tam jeszcze mam takiego lenia.....masakra byscie widzialy jaki u mnie balagan az wstyd:zawstydzona/y:
Beata- ja mam szczescie bo moj pracuje z samymi facetami, nie zazdroszcze Ci.
BeataZ i jak z Mari? ma jeszcze bieguny pije ? je?

A ja sie wpadlam pochwalic, ze moj maly ma juz 76 cm i wazy 9200. Wrrr czekalismy godzine i tam same chorowitki, mam tylko nadzieje ze nic nie zlapie. A na widok lekarza wrzeszczal przeokrutnie, pol minuty byl spokoj a potem krzyki na calego. Chyba sie mu jednak z tymi szczepionkami kojarzy :tak:

Ej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D Nie kusic truskawkami bo ja to jestem wariatka na ich punkcie :-)

Ada to dobrze że już lepiej ;-) jeszcze chwilką i będzie super :-D

Ja też mam pączka i zaraz go pochłone :-D

Co mam zrobić żeby dobrze się bawić z Jasiem i żeby nie marudził tak strasznie... Bo się obudził i marudzi a musi wytrzymać do 19 :-(

Tak to produkcja szła pełną parą a ja się odezwałam i cisza ... :(( ;(( chyba się nie będe odzywać to chociaż bedzie co czytąc ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja na chwilkę zaglądam, Julia wykąpana, własnie coś tam gada po swojemu do karuzeli. Myślę ze max 30 min i będzie spać. A ja zmykam męża pouczyć z rachunkowości bo w nd ma egzamin, oby go zaliczył inaczej go :wściekła/y::laugh2:
dobrej nocki moje cioteczki:-)

Od razu na forum widać, że mężowie z pracy wrócili ;-)cisza jak makiem zasiał :-D
Nasze mebelki przyjechały. Udało się wnieść kanapę drzwiami wejściowymi, choć nie po schodach... tylko po rusztowaniu budowlanym na taras i potem dopiero przez drzwi :tak: Cieszę się, że już są, ale zdjęcia jutro.... a może przetrzymam Was i wkleję dopiero jak będą firanki :-p

No nic dziewuszki - miłego wieczorku... muszę ogarnąć troszkę te kartony i worki... no i umyś podłogę z tego śniegu :eek:

reklama
Ja też po kawusi , z mężusiem wypiłam.
Dziś sobie walne piwko !!

IWONKO ja tu widze łamanie regulaminu.
Nie używanie edycji i niecenzuralne słowa!!:tak:;-)
GDZIE JESTEŚ????:-p:-p;-):-)

ANIU TY jesteś nieziemska !!:tak:
Alle ja też tak pytam jak nie wiem.
A mam pytanko do CIEBIE.
Otóż chodzi mi o płótno.Czy TY kupujesz już naciągniete na rame czy sama to robisz??

DEISY jęzorek śliczny !!
CIOteczka dziękuje!!!
Mój też piszczał ,ale innym tonem!!Teraz siedzi i sie byle czego cieszy!!:eek:

Ala a TY co sobie ubbzdurałaś?
Nie widziałaś mnie!!:-p

OLA te zabawki takie drogie ,bo to kupe czasu zajmuje i wszystko ręcznie.
A ta ramka jakaś rzezbina specjalnie była??
Obiecuje ,że u nas bedzie taniej .
Jak myślicie za 126 klocków z walizeczką ze sklejki 60zł bedzie ok.??
Wstawie zdjęcie na odpowiednim wątku!!
Jakby która chciała to pisać.Tylko wiecie to narazie to tak na lewizne!!:-p

DOMIK NATALKA ŚLICZNA !!
i JĘZOREK jak u żmijki!!

A mój JULA teraz wali głową o wersalke !
SIĘ buja mała SZIBUJA!!

Do góry