reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beatko i jeszcze zapomniałam- u nas była rzadka kupa, nie biegukna, tylko wodnista kupka raz, albo dwa razy dziennie. A jak u Was?

reklama
No i wkoncu ja sie tez pojawiamy. Noc bardzo dobrze. Maly ani razu sie nie obudzi i spalismy do 9. Teraz jest najedzony i bawi sie zabawkami pelazajac po podlodze. Juz 3 razy musiama go odciagac od dekodera. Maly majster juz wie gdzie jest kart i sobie otwiera to wieczko chcac wyciagnac karte..hehe A ja spijam kawke.
A tak na marginesie to my jestesmy wariatki, a wy to co...od 7 tyle stron naprodukowac:eek:

Wszystkiego najlepszego dla Zosi

Ostatnia edycja:
Dziewczyny z biegunkami i gorączkami Wam nie pomogę, bo nie mamy z tym problemu... a jeśli jest temp.37 bez innych objawów to pewnie nawet jej nei zauważamy, bo profilaktycznie nie mierzę temperatury, tylko jak widzę, że cos nie halo, że jest rozpalony to wtedy :tak:

Beatko ja bym poczekała z tym lekiem. Dałabym coś przeciwbolowego i przeciwgorączkowego i zobaczyła reakcję. Jeżeli po lekach przeciwbólowych będzie chętniej jadła, to możliwe, że to zęby :tak: a jak jutro ją wysypie to znaczy, że to trzydniowka. Poczekałabym co będzie dalej. A przy trzydniówce mój Tomi nie miał strasznie wysokiej gorączki (38-39*C mierzone w uchu). Wysypka też była delikatna na brzuscku i pleckach.

DomiK pytałaś o sen maluchów. Mój Adik w dzień śpi zazwyczaj raz, mniej więcej od 11.30 - 14.30... no ale wiadomo, że czasem padnie wcześniej (np. dziś przed chwilką odniosłam go na górę bo był marudny, za przeproszeniem pierdnął i zasnął) i wtedy czasem drzemnie sie popoludniu np. w aucie.
W nocy śpi od godziny 19/20 do 7/8 z jedną pobudką (ostatnio przed 6) na mleko.

Ile to gołąbki juz w piecu siedzą :eek: Chyba będę musiała zobaczyć, o której Wam posta pisałam, że właśnie skończyłam :-D

Aniu u nas dopiero dzis pierwszy raz zrobila troszke wodnistej kupki, mam nadz ze nie bedzie gorzej.
Ada kurcze z tym piciem to masakra mala zaciska usta i nie chce dac ce nic wlozyc, picie z lyzeczki tez nie dziala. nawet tam zajzec nie moge czy to zabki

STO LAT DLA ZOSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
I DLA ANTKOWEJ!!!
ANTKOWA WRACAJ NA BB ;-)

A my szybko powiemy co u nas, powiem Wam,ze dzis Kacperek pierwszy raz spał z nami w lozku i bylo super, tak sie cieszylismy z M ze maly z nami zasnal, i kurcze obudzil sie dopiero o 8. W srodku z nami spal jak sie obudzil to byl w szoku :-D:-D:-Dcoż jeszcze u nas juz ok wszyscy zdrowi już,,, ahh ta grypa jelitowa, poza tym mam zamiar wybrac sie dzis na spotkanie klasowe, ale zobaczymy,
KURCZE DZIEWCZYNY ALE PRZEZ NOC NAPRODUKOWALYSCIE!!!!

BEATKO- JA WLEWAM SAMA MALEMU TZN NACISKALAM TAK SMOCZEK JAKOS TAK WBOK I WLATYWALO MALEMU DO DZIOBA, A ON SIE CIESZYL, BO TO TAKIE SMIESZNE UCZUCIE, I TEZ INACZEJ NIE CHCIAL PIC, POWIEM CI ZE U NAS ZACZELO SIE PODOBNIE JAK U CIEBIE I OKAZALO SIE ZE TO GRYPA JELITOWA.
A MOZE TO ROTAWIRUS????
Rotawirusowe zapalenie żołądkowo-jelitowe może przyjmować postać od bezobjawowej przez łagodną do ostrej postaci z objawami [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Wymioty"]wymiotów[/ame], wodnistej [ame="http://pl.wikipedia.org/wiki/Biegunka"]biegunki[/ame] i słabej gorączki.

Ostatnia edycja:
reklama
I JA sie melduje.
Julek cos sie smarka :wściekła/y:,a do te:wściekła/y:go śpiący:wściekła/y: i marudzi.
Dawałam mu cycka ,a już :no:chce.Pocągnie chwile i ryczy o butelke:-(.
A myślałam,żę jeszcze po cycamy.

Karol chodzi jak czupiradło,chciałam go ściąć ,ale nie:wściekła/y:.Może tacie się DA.

ANIU mi też się marzy kawiarnia.
O restauracji nawet nie myśle.
Jestemz z zawodu kelnerką ,ale jak u siebie nie bede pracowac w tym zawodzie to nigdzie .Przerąbane jest....
A co do przedszkola to wcale nie tak prosto,KAROLA chrzestnego żona chciała otworzyć ,no ,ale nie umiała znaleść lokalu ,bo warunków nie spełniały.Zrezygnowała i założyła prywatną szkołe jezykw obcych.Narazie wychodzi na zero ,no ,ale RZYmu nie zbudowali odrazu.;-)
No,ale jak narazie bedziemy kombinować w kierunku stolarskim;-).

EWO gołąbki wyjdą napewno pyszne.
Ja miałam ochote robić pierogi ruskie ,tydz. temu miały być , a tu sera nie ma w sklepie a dalej mi sie isc nie chce.

Tralalala u mnie też stos prasowania, ale ja Ci nie pomogę .
Bo ja to do GRAJEWA kurierem wysyłam!!:tak:;-):-p
A krzesełko fajne!

MAYLAH ja też mam dość już tej zimy.
Z tej wsi cięzko ku.... wyjechać:wściekła/y:.
Ja za kólko teraz nie wsiadam .

WIECIE CO JA MAM POMYSŁA!!
Musimy cżeściej łobuzować na forum wtedy IWON bedzie WPADAĆ !!!:tak::tak::tak::-p;-)

STOPI no to już wiesz.
CIĘŻKO .....oj..CIĘŻKO..jest...;(((

a wogóle to ANTKOWA TO o NAS zapomniała .
tak jak cała reszta
1oo LAT ,100LAT NIECH ŻYJE NAM ANTKOWA!!

A nasz malutki DMUCHAWCZYK niech rośnie duży zdrowy i okraglutki!!

Ostatnia edycja:
Do góry