reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

Beatko, jejku, mam nadzieje,ze to nie to paskudztwo!!!!!!
Ja sie nie zanm na lekarzach, ale moze spróbuj jeszcze do innego iść.
Wiesz pisałysmy kiedys o błednych diagnozach
Oby nie było juz gorączki!!!!
ZDRÓWKA

Daisy, dzięki , dzięki, a to w aptece mozna kupić, tak?

reklama
rzeczywiście jesteście szalone. wczoraj wieczorem zaczęłam czytać, ale widzę, że muszę to jeszcze rozłożyć na raty.hurtem nie dam rady. teraz mój mały śpi, na śniadanie dostał witaminy i cyca, najpierw wybadałam sytuację chrupkiem kukurydzianym i okazało się, że nie ma apetytu.wczoraj ładnie jadł, a dzisiaj znowu zaczyna się... w nocy budził się z wiskiem. mąż mówi, że coś mu się śni, a według mnie to kolejny ząbek chce wyjść.

JA NA GARDEŁKO BIORĘ TANTUM VERDE pomaga polecam

tak mi się chce już WIOSNY... dlatego rzucam się do was na zielono:-D

jak tam Alanek, Beatko? u nas też reakcje alergiczne po wprowadzeniu nowych pokarmów. w przyszłym tygodniu jedziemy do alergologa... po raz pierwszy

wyrazy współczucia dla KasiP... bardzo żal

a teraz wracam do czytania

daisy, dzięki , dzięki, a to w aptece mozna kupić, tak?

tak tak w aptece:-):-):-);-);-);-)
strepsils wysusza i tantum verde znieczula ale tez wysusza jesli chcesz zlikwidowac chrype to tak jak pisalam wczesniej..... chyba ze domowe sposoby mleko miod czosnek.... no i chyba ze to zapalenie krtani to wtedy tylko antybiotyk pomoze niby....

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jak na razie przeczytałam wczorajsze posty do strony 1805 :rofl2:

Widzę, że każda z nas ma różne doświadczenia, bardzo współczuję Kasi, to jest cholernie niesprawiedliwe!!! Nie wyobrażam sobie nawet co ona biedna przeżywa, bardzo mi smutno z tego powodu :-(Trzymaj się kochana!

beata26 co do zabawki to ja też polecam szczeniaczka-uczniaczka, fajny jest też garnuszek na klocuszek.
Alusia8989 ja słyszałam, że chodziki nie są dobrym rozwiązaniem, bo dziecko uczy się inaczej chodzić niż powinno. Zrobisz jak zechcesz, tylko mówię co słyszałam ;-)
A co do Twoich nerwów związanych z zachowaniem Twojego synka (mam nadzieję, że dobrze pamiętam, że masz synka) to się nie przejmuj, jesteś tylko człowiekiem i możesz mieć gorszy dzień, a mały może się tak zachowywać, bo ma lęk separacyjny albo skok rozwojowy albo po prostu ma gorszy dzień. Jesteśmy tylko ludźmi i każdy ma prawo do nerwów... ja to ogólnie bardzo nerwowa jestem i mała też mnie czasem wkurzy, ale potem się poprzytulamy i jest ok :tak:

dobra to czytam dalej...

tak tak w aptece:-):-):-);-);-);-)
strepsils wysusza i tantum verde znieczula ale tez wysusza jesli chcesz zlikwidowac chrype to tak jak pisalam wczesniej..... chyba ze domowe sposoby mleko miod czosnek.... no i chyba ze to zapalenie krtani to wtedy tylko antybiotyk pomoze niby....

Dzieki, MERCI!!!!!
Co my bysmy zrobiły bez naszej kochanej farmaceut
ki:-p:-p

Moje szczęście się własnie obudziło, i coś juz gada sobie:)
Zajrrzę potem.
Buziaki:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam mamusiki
z 2-3 tygodnie mnie nie bylo i pewnie nikt za mna nie tesknil, hehhehehe
teraz juz bede napewno sie czesciej pojawiala. od prawie 2 tygodni juz pracuje no i wkoncu na swoim stanowisku jestem, wiec sama siedze w swoim "akwarium". przez 1 tydzien to rano zawsze ryczalam ze musze zostawic malego, no ale coz trzeba.a Oskarek siedzi jeszcze z tata w domu i nawet moj Daniel poweidzial ze moge pracowac a on bedzie z zmalym siedzial:-):-):-)naszczescie radzi sobie jakos, maly najedzony usmiechniety a w domu o dziwo czysto i ugotowany obiad.
Justysia tak bardzo mi przykro, 3maj sie cieplutko

reklama
Do góry