reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
BEATAZ- napewno musi byc u Was taki preparat nawadniajacy,zeby nie dopuscic do odwodnienia,nam lekarz mowil,ze dziecko moze odwodnic sie dramatycznie nawet w przeciagu kilku godzin, mysmy korzystali z takiego
Orsalit - Płyn nawadniający o smaku malinowym - 10 saszetek, aa sprawdz skore Mari czy jest gladka jak zawsze czy nieco inna?
i u nas biegunka byla bardzo wodnista przezroczysto-zielonkawa ze sluzem,

dziewczyny Kacpruch wstał wiec i ja ide sie ubrac bo jeszcze w pizamie:zawstydzona/y: i posprzatac ten syf!!
milego popoudnia ,pysznych obiadkow, wesolych maluszkow itd,itp:-D:-D:-D:-D:-D

Tez mi się tak wydaje...:tak: Za dużo czasu Laseczki macie.... ;-) a sio na spacer z dziećmi....:-) Obiadki robić.... :-) Walentynki dla Mężów przygotowywać....:-)

Justyś tak na marginesie to ja jestem tu właściwie codziennie.... :tak::tak::tak::tak: Tylko że za każdym razem jak siadam do kompa syn mnie szturcha za nóżki... :-D "mama chodź, ... mama ja chce się bawić.... :-D:-D"

reklama
Do góry