reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

kaciuszka tez sie nad tym zastanawiam, bo miala goraczke a dzis poraz pierwszy biegunka:wściekła/y: nie da sobie nic do buzi wlozyc, chyba ze sama to zrobi, nawet zelem nie da wysmarowac dziaselek a zawsze dawala, przy piciu tez zaciska dziaselka.
Mysle ze jesli to bylaby swinska grypa jak twierdzi lekarza to miala tez by inne objawy grypy, chore gardlo itp. no sam nie wiem czy dac jej ten lek bo nie chce by bylo gorzej, jak nie jest chora na grype to moze jej tym zaszkodze:crazy:

reklama
Magdzia ugryzę Cię za post pod postem.... :growl::-pKochana EDYCJA się przypomina. :tak::tak:

Anetka a tyle co 2 dni temu zaglądałam na Ciebie.... ;-):-) Jak się masz?? :confused:

Witam wszystkie Mamuśki!!!:-)

ja dałabym coś przeciwbólowego i przeciwgorączkowego, nic więcej.no i zajrzyj, czy tam dziąsełko nie jest przypadkiem opuchnięte, bo jeśli tak, to wszystko jasne.u nas też ciężko przechodzi ząbkowanie, tempka taka podwyższona trochę i zawsze katar i kaszelek.

acha, przy ząbkowaniu często jest biegunka

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Rany ale z Was nocne Marki! I jeszcze jakieś świństwa w TV oglądają :-p

Justynko bardzo mi przykro z powodu Twojego maleństwa, to był jakiś straszny dzień, same niedobre wiadomości :-(zaraz się chyba poryczę...

Dziewczyny widzę, że tu same bizneswoman - podziwiam!!! I życzę sukcesów oczywiście :-)

Tralalala1 fajnie się złożyło, że razem dołączyłyśmy do dziewczyn i nasze dzidzie są z 15-tego :tak:

No i Natalka mi się obudziła, a ja ledwo co Wam odpisałam i suwaczka jak nie miałam tak nie mam :-p
Co do ząbkowania to nam się już pokazał pierwszy ząbek i na razie nie mamy żadnych problemów, nie ma gorączki ani biegunki na szczęście... ale dzięki Wam wiem, że mogą sie pojawić i będę czujna!
A tak w ogóle to ile śpią Wasze kruszynki w dzień, bo moja to max 3 razy po pół godzinki, chyba, że jest na dworze - to wtedy dłużej...

Ostatnia edycja:

Przypominam!!!

J
eśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym.
Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

:nerd:

:-DIwon wpada :-D sieje postrach i ucieka :-D a dziewczyny milkną :-D:-D

Któraś napisala że chodzik jest nie za dobry ale ja o tym wiem ... :-( ale co ja mam zrobić jak Jaś nie będzie siedział ani leżał ... on chce chodzić :szok: dosłownie ... złąpie mnie za ręce i się dzwiga do góry i chce chodzić :-)

Skąd Wy macie tyle czasu ? Ja nawet kuchni nie mogłam sprzątnąć bo piszczek siedzi i piszczy ... Mleko fuj no to daje mu obiadek to nim pluje :-D Normalnie szok .... :-D

Dzieki Iwonku za przypomnienie:-) Też czasem o tym nie pamiętam, jak mi się spieszy:zawstydzona/y:

Właśnie zahibenowałam Zosię:-D.

Beatko a moze to trzydniówka tak jak u nas? Zosia miała wysoką goraczkę przez trzy dni, drugiego dnia straciła apetyt, chciała tylko cyca i często spała. Nie było żadnych innych objawów. Po trzech dniach gorączka minęła, apojawiła sięwysypka na całym ciałku-wlaśnie pomalutku blednie.
Jak byłam u lekarza- kazał zbadac mocz, bo podobno zapalenie dróg moczowych tez sie objawia samą gorączką. I nie dał zadnych leków -tylko gorączke ponad 38,5 (mierzone w pupce) kazał zbijać paracetamolem.
Ja bym tego leku nie dawała na Twoim miejscu, bo ja w ogóle przeciwnik leków jestem, chba, ze nie ma wyjscia. Ale zrób jak Ci serce mamy podpowiada.

Ja pisałam o chodziku, napisałam tylko dlatego, żebyś wiedziała, nic nie zaszkodzi jak dasz go na chwilke do chodzika, niech ma coś z życia :tak: tylko żeby to nie było jakoś długo bo może mu to zaszkodzić. Spadam coś posprzątać, bo tylko przy kompie siedzę :szok:

reklama
Do góry