reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Moja Adulka zasneła o 11:40 i jeszcze śpi wiec teraz chwila na bb.........
ja już nalesniki usmarzyłam a co tam bedzie mąż zimne jadł chyba że sobie podgrzeje....jak chce ja i tam zmykne na fitnes jak on wroci :-)
u nas okropnie snieg spada z dachu i stuka o parapet dobrze ze sie niunia nie obudzila.....:-(
co do rzezbienia walentynek to ja nie swietuje znaczy sie nie wreczam walentynki chyba ze jakis obiad no i spudnica na dupie i starczy.......

ja tez jak czytam posty od iwon to mnie mrozi hihihihihihi ja tam sie boje!!!!!!!!!!

oj laseczki zmykam was poczytac bo brak mi słów.......

Aniu to poprosimy zdjęcia :tak: najlepiej fotoinstruktaż :-D

Ale to taka nietypowa walentynka bo wizytówka na drzwi z naszym nazwiskiem rzezbiona w drewnie. Wczoraj poszłam do sklepu, coby sobie listewke debowa kupic w tym celu no i kupiłam.....2m i 90cm:szok:. Musiałam super wygladac jak szłam przez miasto. Ale krótszych nie było:-D

Ada znalazlam podobne saszetki u nas:-) super, teraz tylko bede czekac az maz wroci z pracy i kupi w aptece, tylko ze on wraca o 17 a ona wcale nie chce pic, wlewam a ona wypluwa:wściekła/y: juz drugi raz zrobila wodnista kupke, teraz ze sluzem. co do skory to wyglada normalnie, tylko oczka ma podsinione i jest blada.

Magdzia ugryzę Cię za post pod postem.... :growl::-pKochana EDYCJA się przypomina. :tak::tak:
Ałaaaaaa, boli :-p:-p:-p
zdarzyło mi się raz czy dwa, proszę o wybaczenie, pliiiiiiiiiissss:laugh2::laugh2::laugh2:

Aniu, musiałaś bajecznie wyglądać, z tą deseczką, tylko mi nie mów , ze jeszcze Zosinke miałaś w chuscie?
A no i gratki dla Zosi, 7 miesięcy, BRAVOOOO!!!!! :tak::tak::tak::tak:A my za dwa dni:szok:
Beatko, zdróweczka dla Marisski, biedna się męczy Malutka :*

Mały drzema to Mamusia idzie sprzatnąć chatkę

Własnie moj P przyszedl na przerwe zobaczyc co sie u nas dzieje. Powiedzial, ze mam przyjsc po niego do pracy i pojedziemy na spacer z niespodzianka:confused:

A co do sprzatania to zostala mi do umyscia tylko podloga w lazience ale dzisiaj mam lenia...nawet sie jeszcze nie ubralam...caly czas w dersach smigam..

wiecie co ale jestem zla na meza:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: dzwonie do niego bo znalazlam ten proszek nawadniajacy, bo boje sie ze mala sie odwodni i mowie mu ze przeciez nie mam gdzie tego kupic bo mieszkamy na zadupiu, zeby wrocil wczesniej z pracy i kupil, a on na to to zarejestruj Mari do lekarza i zobacz co powie:szok: i cytuje" lekarzem nie jestem, ty daj jej pic i bedzie dobrze" :wściekła/y: przeciez daje ale gdzyby pobyl z mala to by widzial ze biedaczka strasznie sie meczy i nie chce pic, placze itp a on ma wszystko gdzies! i pewnie jeszcze jak wroci z roboty to bedzie czekal na obiad, niech mnie pocaluje w d****
ale jestem zla. nie moge na niego liczyc! wiem ze ma urlop wiec jakby powiedzial w prcy ze dziecko chore to bezproblemu, no ale najlepiej olac sprawe niech zona sie martwi.

Moje Wariatki :-D Jakie wy kochane jestescie, tylko nadrabiálam was juz 5 razy, teraz moze najpierw napisze, bo potem bedzie roznie :tak:

Wczoraj bylam caly czas poza domkiem, potem szkola, a dzisiaj mamy bilans na 16, maluszek zasnal wiec szybko musze cos upichcic i ogarnac, bo od rana marudzi strasznie... Chyba gorne jedynki sie pchaja.

dmuchawiec wszystkiego naj dla naszej slicznej panienki :tak: a ty zakladaj ten sklepi nasza artystko :tak:
maylaszku dziekuje za pamiec :*
daisy co tam u ciebie :-)
adaaa u nas ostatnio przy biegunce sie pierwszy raz pupka odparzyla, najbardziej pomogl Bepanthen
BeataZ mi sie wydaje ze troche pojechal z ta swinska grypa, szczegolnie ze powodow takich objawow jak ma Marissa moga byc setki... ja tez jestem wrogiem brania duzych ilosci lekarstw i diagnoz doktorow (mnie faszerowali antybiotykami jak bylam mala, bo ciagle chora bylam na pluca, powod dosc prozaiczny ja uwielbialam zwierzatka i u babci gdzie mieszkalismy mielismy koty, a ja mam straszna alergie na siersc kotow, tylko o alergiach to wtedy malo kto slyszal), ale oczywiscie zrobisz jak ci serduszko podpowiada.

Witam nowe mamusie i Anetko pamietamy cie :tak: piszcie piszcie :tak:

Reszty nie pamietam
lecem :*

reklama
Do góry