reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

:-D Anetka ja co prawda Cię nie pamiętam :-D (ale mam skleroze) więc wybacz :-D ale odzywaj sie częsciej to napewno Cię zapamiętamy :-)

reklama
Alusia, no ja tez jestem taka,że gdyby maz mi powiedział,ze niedobre, to bym juz chyba do kuchni nie weszła, a tak to jeszcze od czasu do czasu cos robie,a to dlatego,ze on swietnie gotuje, a ja kompletnie nie mam do tego głowu, ja uwielbiam sprzatac, prac, myc okna, ukladac w szafach, czego on z kolei nie cierpi, wiec sie jakos uzupełniamy:rofl2::rofl2:
A ja kiedys robiłam babke i zamaist cukrem pudrem posypałam ja solą..... i zjadł, a jak ja ugryzłam kawałek, to myslałam,że zaraz go zwrócę, ale to było na poczatku naszej znajomości jakies 10 lat temu, wiec wtedy że tak powiem, zabiegał o moje względy, :-D:-D:-D

Anetko, miło ze jesteś z nami

Ja polecam Gardlox i tymianek z podbiałem... i tabl emskie:-)

Dzięki :-)
Wyśle potem brata do Apteki , bo ja nie wychodze dzis z domu a co to sa tablemskie?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry.
My nie śpimy już od 7 z minutami, Młody zjadł kaszę i właśnie ucina sobie drzemkę. A ja muszę zająć się stertą prasowania. Może jakieś chętne do pomocy są, coo?
Co do gotowania-ja bardzo lubię, ale muszę mieć wenę twórczą:) Jak pytam męża na co ma ochotę słyszę odpowiedź- NIE WIEM. Strasznie mi to ułatwia sprawę ;).
A na gardło polecam strepseels intensive (nie wiem czy dobrze napisałam)

A i widzę że kolejne dziewczyny wychodzą z ukrycia. Anetka_83 ja Cię pamiętam z początków forum, choć wtedy się nie udzielałam :)

Ostatnia edycja:
Witaj Asiu :-)
Strepsils tez zajadam,ale teraz bardziej dusi mnie kaszel, on jest taki suchy i co odkaszlne, to mały sie rusza w łózeczku.:no:

A w ogóle,to miałam dzis dziwny sen,:eek: snil mi sie mój zmarły ojczym, w sumie rożnie miedzy nami było, ale pod koniec jego życia, całkiem dobrze, i on normalnie chciał mi coś zrobić wtym śnie, nie wiem uderzyć chyba (a on mnie nigdy nie bił, w przeciwieństwie do prawdziwego ojca) , ale powstrzymała go głośna muzyka Niemena, i słowa " dziwny jest ten świat":confused2::confused2::confused2:
Codziennie modle się o jego dusze, ale pierwszy raz mam taki sen, zawsze jak mi sie snil, to pozytywnie. Nie wiem, może dlatego ,ze ja cały czas myślę o Kasi i Michałku , i stąd takie sny...

witam dziewczyny po wczorajszej wizycie u lekarza: hmmm nie wiadomo skad ta goraczka, wczoraj miala 38.5, uszy oki, gardlo tez, plucka oki i wsumie lekarz byl bardzo zaniepokojony, no a jak mu jeszcze powiedzialam ze Mari okolo tydzien temu skonczyl sie 2 tygodniowy katar to zasugerowal ze moze to byc Swinska Grypa! dostalismy lekarstwo i dzis pierwszy raz dam malej. Tylko wiecie co cos mi to na grype nie pasuje:cool: no ale to on jest lekarzem.
mala lezy pojekuje, narazie goraczki nie ma i oby niemiala. Boje sie dac te lekarstwo bo jak wystapia skutki uboczne to moga pogorszyc jej stan, doktor twierdzi ze najwyzej bedzie wymiotowac i miec biegunke:angry:
kurcze sama nie wiem
oki lece dac jej piciu pozniej wroce

reklama
Dzięki :-)
Wyśle potem brata do Apteki , bo ja nie wychodze dzis z domu a co to sa tablemskie?

emskie tabletki od chrypki rozpuszcza sie w wodzie albo w mleku i pije i mozna tez plukac gardło:-):-):-)

Tralala i Domi jak macie nasza klase to wklejcie linka to sie poznamy blizej:-):-):-):-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry