daisy26
Fanka BB :)
dla jutrzejszych 6-miesiaczkowych dzidziuśków moc buziaczków:
kubuś,janek,mateuszek!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
kubuś,janek,mateuszek!!!!!!!:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Patra ja mam nowy nebulizator i tez buczy, ale mały dość spokojnie przy nim siedzi jak ma ustnik bo sam go sobie przykłada do buzi , bo go chce gryźć! A co masz do inhalacji?
My też mamy pulmicort! A sól używamy na co dzień , np tylko przy katarze, niestety my mamy Gentamecyne , ale pół ampułki przez pięć dni ,oraz wziewy bo Maks oskrzela miał czyste , tyle tylko ,że miał duszności !Pulmicort, no i sól fizjologiczna. Do tego Clemastinum i Deflegmin. Wcześniej miał Eurespal, ale tym razem nam nie pomógłOd jutra jak będzie spał to juz mu inhalacji robić nie bede. Wieczorem sie obudził i podobnie jak u Ciebie łapał mi za ustnik i starał się go zjeść
![]()
Gdyby nie pulmicort to mamy do tego jeszcze zapalenie oskrzeli!niuta3 no Kacprowi zaczeło na oskrzelach siadać, narazie robimy inhalacje. Mam nadzieje, że mu się poprawi i obejdzie się bez antybiotyku. A ten Pulmicort dobry jest? Dał u was jakieś efekty?