reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

reklama
Hejka!!

Witam sie rankiem :tak::tak: Wlasnie leze sobie z moim maluszkiem w lozku i sie przytulamy... a @ dalej nie widac i nic na to sie nie zapowiada...

Dziewczyny,trzymajcie kciuki!! Bede robic test. daniel skoczyl wlasnie do apteki go kupic...az cie boje...;-);-)

Hejka!!

Witam sie rankiem :tak::tak: Wlasnie leze sobie z moim maluszkiem w lozku i sie przytulamy... a @ dalej nie widac i nic na to sie nie zapowiada...

Dziewczyny,trzymajcie kciuki!! Bede robic test. daniel skoczyl wlasnie do apteki go kupic...az cie boje...;-);-)

:-):-):-)Agnieszko ja też trzymam mocno kciuki:-):-):-)

annie22 masz rację zaczyna się coś dziać:tak::tak::tak:
od razu chce się tu częściej zaglądać:-D:-D:-D

reklama
Cześc cioteczki!!! W skrocie napisze co u nas
Mały spał mi dzisiaj do 6:45 ale wolałabym zeby budzil sie tradycyjnie o 6 :-D Bo wtedy idziemy jeszcze spac i spimy tak do 8:30. A dzisiaj obudzil sie pozniej i juz chcial sie bawić :-p Teraz męzul poszedł z Kacprem na spacer wiec mam chwile wytchnienia.

Agnieszko tez trzymam kciuki!!!! Mam zaciśnięte palce nawet u stóp :-p

Byłam wczoraj w pracy na rozmowie z prezesem. I ząłuję że tam pojechałam. Bo uslyszalam tylko że on w sprawy personalne się nie wtrąca :confused: Dziwne skoro to on mnie zatrudnił... No ale co zrobić :baffled: Kazal mi przyjechać do pracy w środe czyli juz jutro i wtedy porozmawiamy we trójke (czyli ja, prezes i viceprezes-mój bezposredni przełożony) No ale juz wiem co mnie czeka :tak: Nieoficjalnie dowiedziałam sie od mojego zródła ze kopią pode mną dołki. A mianowicie pozmieniali umowy tym pracownikom ktorzy wykonuja ta samą prace co ja! A dokładnie zmienili tylko nazwe zawodu, czyli np z montażysty na pracownika technicznego lub kierownika produkcji jak dostała jedna osoba. Tak wiec z umową na montazyste zostalam tylko ja i robią likwidacje stanowisk pracy. Czyli w chamski sposob sie mnie pozbywają. I wiecie co wam powiem? Przyjmę ich wypowiedzenie. Ratuje mnie tylko zmniejszenie wymiaru czasu pracy ale kto by chciał pracowac w firmie gdzie sie w taki sposob traktuje pracownika ktory naprawde sporo dla niej zrobił? Mam swoją dumę więc podziekuję im za współprace :tak: Bede wymagała od nich tylko bardzo ale to bardzo dobrych referencji, takich jakie otrzymałam po stazu u nich :dry:

Do góry