reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

UDAŁO SIĘ!!!
Kupiłam sobie wreszcie coś na dzisiejszą imprekę... taką czerwoną satynową sukieneczkę z Orsay'a! Kupiłam jeszcze 3 inne bluzeczki... no ale tak to jest jak idziesz z mężem, który mówi, że we wszystkim mi ładnie :-D

reklama
Ewa gratuluje a maz napewno ma racje Pochwal sie jak bedziesz miala okazje:tak: I troche zazdroszcze bo z moim tylkiem do zadnej sukienki nie pasuje:zawstydzona/y::-(

n.gif
a.gif
j.gif
l.gif
e.gif
p.gif
s.gif
z.gif
e.gif
g.gif
o.gif
empty.gif

empty.gif
d.gif
l.gif
a.gif
empty.gif
empty.gif
z.gif
o.gif
s.gif
i.gif
i.gif
empty.gif
empty.gif
empty.gif

A my mamy jutro :-D;-) Bedziemy swietowac :-)

Kamlotka teraz ciotki beda sie bawic a bawic literkami :D

Ostatnia edycja:
Sto lat dla Zosieńki:-):-):-):-):-)
i Gratulacje Ewuniu,że udało Ci się kupić sukienkę, ja uwielbiam Orsay jeszcze taki francuski sklep Jennyfer, ale w Polsce go jeszcze nie widziałam :no:moze w jakimś dużym mieście, ja tylko na chwilke, bo dzis na imieninki idziemy, wiec mnie nie bedzie.
Całuski kochane, my za dwa dni skonczymy 5 miescięcy, jejku ale czas leci.:rofl2::rofl2::rofl2:

Ewa gratuluje i zazdroszcze, ja sobie nigdy nic nie znajde w wszystkim wygadam okropnie:-(najgorsze jest to,że ja jem mało,tylko jakoś nie umie zgubić tyłka po ciązy :zawstydzona/y:i moja ukochana czekolada milka truskawkowa po prostu mogę ją jęść zamiast wszystkiego :-p
ja też bardzo lubię orsay, potem coloseum i jeszcze Mark&spencer u mnie w zabrzu go nie ma za to siora mi tam zawsze coś fajnego kupuje.

Ostatnia edycja:
Cześć Dziewczynki!
Parę dni temu siadł mi komputer i dopiero teraz udało się go naprawić...
Ale myślałam o Was cały czas ;-)
Spróbuję nadrobić wszystko, a później jak zdążę, to się jeszcze odezwę :tak:
Całuski

reklama
Uuuuuuuuuuuuu jak tu strasznie pusciutko......
Ale nie dziwie sie. Ja tez nie mam dzis czasu na przesiadywanie przed komputerem. Pomyłam wszystkie okna, uprałam firanki, wyszorowalam łazienke i jestem naprawde zadowolona z siebie. Wreszcie czuje święta:tak:
Mój mezus przez czas mojego sprzatania zajmował sie córa, a ta skubanica smiała sie na głos prawie non stop:-D To nie jest sprawiedliwqe- ja nie potrafie jej tak rozsmieszyc:-(;-)
Daniel sprzatnał tez nasze 300litrowe akwarium, wyglada teraz super.
Kartki wysłane, zabieram sie za anioły. D. mnie namawia, zeby nie z masy, tylko malowac na deseczkach. Sama nie wiem, hmmm....zastanowie sie:tak:

Dzis był dzien sprzataniowy, a jutro bedziemy swietowac Zosi 5te mini urodzinki. Ladnie ja wystroje, narobie pamiatkowych zdjec i sie bede chwalic, dobra?:-)

Miłego wieczorku!!!

Do góry