reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

No mój Tomek śpi, hahaha, :-):-)
no ciocia niestety nie żyje, zmarła rok temu, dostała zawału mózgu, ja nawet nie wiedzialam,że coś takiego jest, miała straszny problem z nogami, ciekła jej jakaś ropa, po prostu nogi nie wytrzymywały tego cięzaru, no to taka tragedia, ale serio ciocia maluchem jeżdziała, ale tylko sama, bo chyba by nikt nie wszedł:no:

Co do wiernosci Tomkow, hmmmm myślę że jest mi wierny,ale pewnosci czlowiek nigdy na 100% nie może mieć, no ale racja musi zobaczyć,żeby uwierzyć, straszny z niego żartowniś i buźka mu się nie zamyk
a, jest wesoło:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Z mojego gaduła nie jest,jak żesmy sie poznali to ciężko byłooo ,mało mówiłna poczatku!!!
ALEE JA NADRABIAM ZA TO PEPLANIEM,CZASEM BEZ SENSU!!!heehee
Z TEGO CO WIEM TO MÓJ TEŻ JEST MI WIERNY ,heehee!!!
ZResztą mówi ,że tylko ja go chciałam !!:-D;-);-);-)

Fajne chłopaki z tych naszych Tomusiów.:-):-):-) Moj z kolei zagada każdego, w koncu handlowiec z niego, zarabia buzią, hehehe:-D:-D:-D
I jak Justynko znalazłaś tę pościel? A ta lalka niezła, czego to nie wymyślą, pływajaca lalka:szok::rofl2::rofl2:

no ja też zmykam, bo ucho nadal boli, i oczyska jakoś też,a z moja ślepotą, to musze uważać. :tak::tak:
MIŁEJ NOCKI MOJA STRAŻNICZKO !!!!!!
Pozdrów męża, od tej co nie ma męża a ma:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Dziękuje zaraz go obudze i pozdrowie!!!

dobranoc moje kochane mamusie!!!
ale jaja i znowu mój mężulek gada przez sen ,idzie sie posmiać!!!:-d:-d:-d

Hej dziewczynki :-) Chciałam tylko dać znać, że żyję... ale co to za życie, nic sobie wczoraj nie kupiłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Dzisiaj jadę zaraz odstawić maluchy znów do moich rodziców i tym razem jadę z mężem. Może z nim uda mi się coś kupić na tą dzisiejszą imprezę :tak:

A jak mu pokazałam na stronie sukieneczkę która mi sę podobała z promodu to powiedział, że taka szaro-bura (faktycznie była szaro-czarna)... no ale w sklepach to w większości czerń, grafit, popielaty i do tego pełno swetrów (długie, krótkie, z rękawem, bez rękawa....), a ja szukam bluzki do czarnych spodni, ale nie sylwestrowej z tysiącem cekinów (bo tego też teraz pełno)... ehhh...

Nie wiem kiedy uda mi się was nadrobić, bo dzisiaj ta impreza. Muszę jeszcze przygotować w jednym pokoju spanie dla gości imprezowch. Może jutro jakoś dam radę.

Miłego weekendy zatem i nie naskrobcie za dużo, bo nie nadrobie!! :-D

no szkoda ale jeszcze tyle nocek i dni przed nami wiec napewno uda ci sie zlapac spiaca Julcie ze stopka w buzce:-D
Ona wyglada tak slodko:-D szok! az dziw ze nie ma gilgotek na stopkach?:sorry:

Maylah my kapalismy sie tak samo albo ja albo maz z mala ale teraz nie za bardzo mozemy sie kapac z nia w wannie bo mala ma wciaz problemy skorne wiec uzywamy specjanego plynu dla niej. Ale ona chyba zadowolona ze ma cala wanne dla siebie! szaleje na calego, wszystko mokre, i wiem co mnie czeka jak zacznie siadac w wannie, masakra, bedziemy ja kapac w deszczaku:)
Beatko mała miała gilgotki i jak pierwszy raz wsadziła stópkę to się nieźle chichrała:-D
my też tak się kąpiemy, najpierw mała potem ja, mąż prysznic bierze po pracy, ale ja korzystam z wody po małej. Już się nie mogę doczekać aż zacznie siedzieć, wtedy napuszczę pełną wanne i będę się z nią wylegiwać:-)hahaha ale mam marzenia:laugh2:
Julka własnie wstała po drzemce, a w nocy coś ją nosio męczył. Chyba mamy za suche powietrze. Macie jakieś rady na to?ale wiecie żeby mało kosztowało:-D

Witamy się przedpołudniowo :tak::tak::tak::tak:
Pustki tu dzisiaj, za to po niecałych dwóch dobach nieobecności to było co nadrabiac :tak::tak: Wczoraj siedziałam i czytałąm aż wkońcu i tak poszłam spac, a mąż siedział i czekał na walkę, on za bardzo sportu nie ogląda, ale to go zaciekawiło i po walce stwierdził że tyle czekania a tylko 50s to trwało:-D:-D:-D

A ja i tak już zapomniałam co komu pisac :no::no:

Ewa85to udanych zakupów życzę i imprezki też :tak::tak::tak::tak:

Moja Mała w nocy zrobiła sobie godzinną przerwę, gadała w łóżeczku a ja przysypiałam. Ale czasami tak głośno gada że spac nie daje, za to teraz sobie ładnie odsypia a mamusia????? Mamusia na to czasu nie ma, a ta mała koza się wyśpi, no ale chociaż marudna nie będzie

Chciałam jechac dzisiaj do Reala, zabawki mają 30% taniej, no ale nie wiem co z tego wyjazdu będzie, bo Małej nie chciałabym brac, a my do Reala mamy godzinę drogi.

voreczka tu masz te śmieszne literki, wpisujesz słowo i klikasz na literke która ci się podoba.

Myspace text generator

Pozdrawiamy wszystkich sobotnio!!!!​

reklama
Hej ja dzis tylko na moment niestety bo mam kupe roboty:-(

Justysia to ja chciałam chłopaka, ale zywego;-)Moze nawet pływac nie umiec, byleby był moim syniem:tak:

Własciwie to wpadłam po to, zeby sie pochwalic:-D, ze

Kamlotka fajne te literki!
empty.gif

Buziaki!

Ostatnia edycja:
Do góry