reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipiec 2009

My już po małej imprezce , goście poszli wszystko już posprzątane, ja okąpana, dzieciaczki śpią! Jutro wielkie pieczenie i przygotowywanie na kolejna niedzielna imprezkę Stasia, więc pewnie nie znajdę czasu na BB.
Zapomniałabym Wszystkim Basiom wszystkiego najlepszego z okazji ich święta!
Dominikowi gratulujemy pierwszego ząbka!
Życzę wszystkim dobrej nocy i zmykam spać!

reklama
no na pewno jednokondygnacyjne domki są tańsze, a mi się właśnie piętrówki podobają,
Justysia, tak to już jest że na tym świecie niestety bez kasy się nie da, mój tata zawsze powtarza: "Pieniędze szczęścia nie dają, ale życie nie tylko umilają ale i ułatwiają". no i coś chyba w tym jest

Niuta niech Staś będzie z imprezy zadowolony, jak dziecko szczęśliwe to i rodzice szczęśliwi.

Ostatnia edycja:
Mąż już w POLSCE!!!! W Świecku, więc jeszcze ze 4 godzinki, i wróci, ehhhhh. a ja taka nieogolona:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
MADZIU SZYBKO ,JESZCZE ZDAŻYSZ
!!!!!!!!

Kurcze a ja tego hororu nie wyczymam chyba:crazy:.
Dobrze ,że sie zaczął!!!
Jutro znowu bede lunatykiem!!!ehhh...:cool:
Siora mi z gg uciekła, myslała,że mnie nie ma ,a mi net sie rozłaczył!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

A ja bym budowała parter. z podaszem zagospodarowanym na pokoje!!Ale musi byc pietrówa,ale też bedzie ładnie.
Marza mi sie drewniane okiennice!!!:tak::tak::tak:

Witam się też nocnie :-D
Widzę, że nie możecie spać, hihihi. Ja bym chętnie się położyła, ale jutro muszę jechać do promotora i robię poprawki w mojej pracy magisterskiej. Oj, ale mi się nie chce. Pewnie będę od czasu do czasu do Was zaglądać. No, chyba że zasnę;-)

Maylah- ja też uwielbiam Friendsów:-) Na pamięć już znam wszystkie sezony. Ale oczywiście i tak oglądam na okrągło. Genialny serial:tak: Szkoda tylko, że nie nakręcili jeszcze więcej tych sezonów:-( Jak "nieogolona", to masz jeszcze trochę czasu zanim mąż dojedzie hehe:-D

Mój mały całe szczęście śpi, ale coś tak niespokojnie dzisiaj. Wierci się co chwilę, chyba przez ząbki:wściekła/y:

Też by mi się marzył własny domek...:-( może nawet być parterowy...
Ale i tak się cieszę, że mamy własne mieszkanko. Na swoim przynajmniej jesteśmy. Teściowie mają wielki dom, i połowa stoi pusta. Ale moja teściowa oczywiście nie ma zamiaru tam wpuścić żadnego syna z rodziną. Ja to nawet bym z nią nie chciała mieszkać, ale jakoś tak dziwnie to wygląda, że dom ogromny i pusty stoi, a synowie kredyty pobrali żeby mieszkania kupić:eek:
Może kiedyś też się dorobimy domku, jak spłacimy nasz kredyt:sorry: czyli za jakieś 18 lat. Mati już będzie pełnoletni:-D

Dołączam się do życzonek dla Basi i dla Dominiczka!!!!

reklama
Dziękuję kochane,:-):-):-):-):-):-):-):-) Jesteście THE BEST:tak::tak::tak:
mały śpi, więc może ucieknę wziąć sobie kąpiel,:cool2:
Wszystkim śpiącym i zasypiającym Mamuśkom i ich maluszkom SŁODKICH SNÓW!!!!!
Nie wiem, czy jutro będę miała czas na BB, wiadomo bedę ze ściera latać, bo w niedziele mam gości z RYBNIKA, córki mojego ojczyma, nieżyjącego niestety. Przyjeżdżają jakieś sprawy spadkowe załatwić,a tata od 5 lat nie żyje, wiec nie wiem czy coś im sie uda
:eek:

Do góry